![]() |
tak wybralem knajta i dobrze mi z tym
|
A ja grałem już wszytkimi profesjami... Lecz na stałe gram sorcem (długo byłem niezdecydowany ;P ) ale już wiem na 100% i wiem że niepożałuje wyboru.
|
Wybrałem rycerza i uważam że to dobry wybór. Kasy że h**, może brać na klate wszystko, po 40 levelu nie ginie, lagi nie są mu strasznea i łatwo zdobyć qmpli. Np. dziś pewien 80+ lvl poprosił mnie o blokowanie black knightów i paru dli ;)
|
Ja na początku grałem knightem bo mi tak doradzili ;(
Nudziło mi się ćwiczenie, a całą kasęprzeznaczałem na czary które mogłem kupić. Teraz postanowiłem grać drugi raz Sorcerem, a jak mi to wyjdzie nie wiem... |
gram druidem i na poczatku uwazalem ze nie jest to dobra postac jednak po krotkim czasie doszedlem do wniosku ze jest to najbardziej oplacalna postac w tej grze
DRUID IS THE BEST :D |
Od początku obstawialem sorca i zostanie przy tym zdaniu az mi konto hakną.
|
Ja gram Druidem :) Najpierw bylem Knightem ale zdecydowalem wrocic sie na rooka i zmienic profesje :D Fajne jednak bylo to ze po powrocie na maina mialem swoje rzeczy w depo :D Nie zaluje tego ze wrocilem na rooka i zmienilem postac na Druid :P Bardzo fajnie mi sie nia gra :P
Noo i oczywiscie walcze mieczami :P :miecz: |
Najpierw hciałem byc druidem ale muj kumpel mi powiedział zebym był rycerzem bo najwiencej kasy zarabia :) ale tera mam paladyna i jestem z niego bardzo zadowolony , rycerza oczywiscie tez mam :D
|
Oczywiście, że palek najlepiej sie mi nim gra :).
|
Gralem Knightem i Sorckiem ale jak zagralem Palkiem to sie milo zaskoczylem :)
jest po prostu zaj#@*sty |
ja naiperw wybrałem knighta i mi sie nie podobało , teraz mam sorca , ale gdy zobaczylem co moze pall zoriblem se palladyna :miecz: ... niestety jest jeszcze na rooku :( :baby:
|
Druidzik
Mi sie podoba Driuid latwo nim zarabiac , mialem palladyna rownierz dobry ale czeba przeznac ze rycerza najlepiej siadaja skille :p :miecz:
|
Knight ;)
:miecz: myślę że knight jest najlepszy na początku gralem knightem mysle ze cienki no to gram sorkiem potem palkiem i znowu knightem jednak to jest najlilniejsza postac w grze :)
|
Ja wybrałem Paladyna.
Ale nie jestem zadowolony z tego wyboru. Mam 8 lvl i niewiem od czego zaczoć, Kasy też troche mam. Ale na co ją wydać? I mam jeszce jeden problem : Gdzie można expić w Thais? Thx z góry. |
Ja wybralem druida teraz jest super bo mam kolege maga ale on jeszcze nie moze robic sd :( ale kiedy bedzie mogl bedziemy mogli isc na jakies duze potwory :) bo gram na calmerze
|
Kasowanie starych postów
|
Podstawowka sry ;<
|
Ja wybralem Knight'a i jestem zadowolony, im wyszy lvl i skile tym bardziej :P
Wkurza mnie jednak mala ilosc czarow... |
<<<PALADIN>>>
Ja tam wybrałem Paladyna :] . Na początku było bardzo trudno, kasy na strzały nie ma, ze spear trudno trafić. Ale jak level mi wzrusł to nie dość, że kasy mam full, potwory mam na pare strzał i cieszy mnie jak Knight męczy się z cyclopem a ja go na 4 strzały mam. Uważam, że wybierając Paladyna (a miałem już wszystkie postacie i wiem co mówie) zrobiłem coś, no, SUPER.
Pozdro dla all Paladynów, i dla innych też. 8o :baby: :tongue: :D :] |
Ja tez chodze paladynem i się z tego ciesze. Szkoda tylko że Palek ma małą ilość czarów ofensywnych....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:52. |