![]() |
Teraz mam palka. Skile leca bardzo szybko, magia tez nie zla, nie ma problemu z bronia, tylko zycia malo...
|
Heh ja akuart mam dwóch Kingthów.A miałem mieć 1 kinghta i jednego Paladyna ?(
|
Mam Pallka i sorka. Sorek narazie jest od zarabiania kasy. Poki co mam 12lvl i 22mlvl nim jak dojdzie do 25mlvl to nabije 15 i zobaczymy jak to bedzie. Zaznaczylem Palladyna bo to moja lepsza postac.
|
za chwilke Druid
narazie czekam na kuzyna ale za chwileczke bede druidem... ide jeszcze tylko do ciala smoka na rooku...
|
Ja mam maga rycka i palle ale teraz wlasnie zaraz na Harmonii z rooka wychodze - bede najprawdopodobnie Sorckiem
Ps: Wolalem stare forum |
Mam druida z najlepszym możliwym sprzętem... jaki może być na rooku :P. W bólach rodzi się (to znudzenie rookiem kiedy jest się już na mainie...:P) dwóch knighcików, jeden na isarze, drugi na xanterze ( 0lvl).
BTW: czy to nie dziwne, że jest już 13 stron z okładem, a w ankiecie głosowały 4 osoby + ja? |
@up
Coś mi się wydaje że po zmianie forum sonda się zresetowała? A tak wogóle to gram sorcem. |
Obecnie gram świerzo zrobionym palkiem B)
|
Oddalem glos na PALLADYN !!!! ( jak i 60% glosujących)
|
Jestem druidem ii jestem zadowolony z tej profesji.
pzdr. |
Palli rox ;D Jest uniwersalny, moze i blokowac, i sprzelac sdkami, i robic hmmy!! Najlepszy pall i wlasnie taka profka gram.
|
a ja gram knightem,zawsze wybieram knighty w grach rpg. :miecz:
|
Moje zdanie
Palkowie są "the best" ale jeśli sie ma dużo czasu na trening to myśle że lepszy jest knight...
do treningu czeba miec tez nerwy ^^ ja trenie :P Pall 28 Elysia ;) |
Według mnie wszyscy sa tak samo ważni.Każdy ma + i - np.Druid robi Ihy dla knightow a Uhy dla siebie, palkow i sorcow.Sorc robi SD dla siebie i druidów .Knight dostaje szybko skille,nadaje sie na blokera.Pall umi dobrze atakować z odleglości.Nie rozumiem o co tu się kłócić. . .
|
Ja gram royal pallkiem :) Dobrze sie gra, lubie ta profesje, chociaz bardziej lubie master sorka :P Bo nim gralem dosyc dlugo, ale ze zmiana swiata to inna profesja :P Wiec aktualnie royal pall.
|
Ciekwaw jak sytuacje bedzie wyglądała po update, ja osobiście niechiałbym być w skórze paladynaw tymże update. Ja oddałem głoś na Royal'a ale nie gram juz nim . . przyszedł czas na Elite B)
|
Elite Knight :P
|
Yo jestem nowy na forum i moim zdaniem palladyni sa najfajniejsi :lucznik:
|
Ja moją przygodę z Tibią zacząłem Palkiem, ale teraz gram Druidem :)
|
A ja na to : magowie rulzzz :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:30. |