Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Elysia war + mała proĽba (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64592)

Zielevitz 25-02-2006 20:34

Hmm Luksus >> Jaki¶ taki bardziej inteligentny, widać że z Wrocławia :)

Luksus 28-02-2006 12:37

To skad jestem nie ma nic do rzeczy. Nie odbiegaj od tematu

Zieja 02-03-2006 00:20

Ty creghan kozaku taki zlodzieju ***any tak jak bax cipa i zlodzieje ***ane wiec macie kase szmaty a ***a wam swe pomagaja to znaczy all grinders bo lowe to good

Zieja 02-03-2006 00:22

a creghan slyszalem ze jak mailes 5 lat to stary cie wersalkol przecinal na pol hhahahahaahha 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o powiem ci tak REPREZENTUJE BIEDE 7 LAT CHUDYCH RAZY 3 21 LENIWY S****YSYNU REPREZENTUJE BIEDE I TU MAM SWE KOZENIE
HAIL NOCTUM YYEYEYEYYE

Zieja 02-03-2006 00:28

Wszystkie Grinders To Sa ****y

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Grinders to smiecie brudasy *****y :cygaro:

Sonic hitman 02-03-2006 08:06

Wasza pogawedka juz znacznie odbiega od tematu takze jezeli masz wyprzeklinac to nie pisz wogole a ty Levonix padasz i bedziesz padal do konca zycia i enarel i arasiel tez spodziewaj sie wizyty moich fire elementali

Creghan_Elysia 04-03-2006 01:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zieja
a creghan slyszalem ze jak mailes 5 lat to stary cie wersalkol przecinal na pol hhahahahaahha 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o powiem ci tak REPREZENTUJE BIEDE 7 LAT CHUDYCH RAZY 3 21 LENIWY S****YSYNU REPREZENTUJE BIEDE I TU MAM SWE KOZENIE
HAIL NOCTUM YYEYEYEYYE

Jedeyne to co reprezentujesz to przykre dziecinstwo , brak IQ i wlosy na plecach :D

Rezidew 04-03-2006 09:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zieja
a creghan slyszalem ze jak mailes 5 lat to stary cie wersalkol przecinal na pol

Huhu ale mu doje***es... Tekst na poziomie (MAX)8 latka...

Artin Kaner 04-03-2006 11:23

Wszyscy Polacy w Noctum to cioty i qrway.
Liżecie dupe tym szwedo i jeste¶cie smajli a oni tylko waz wykorzystujom.
A tak wogle to bieda nieżle ci¶nie :P pewnie w p setach latacie a na wojne to leather setach, zamias boh to sandałki nosicie.
***eć Noctum.
Hail Grinders.

Meki 04-03-2006 14:22

Uhhh

No każdy ma swoje zdani na temat Grinders i Noctum i ja nie wnikam w to co i kto mówi. Ale to czy swe "wykorzystUJOM" :confused: (analfabeta?) polaczków z Noctum to ich sprawa, a biedni chyba nie sa, w koncu expi±... jaki¶ zwrot jest. Osobi¶cie Noctumy mi podpadli (nie wszyscy) blokujac nas na wlasnej wojnie a sie wpie*rzali nie wiadomo po co ale czas pokaże.

Pk z Chile 04-03-2006 14:31

taa, rybsonq i carvantas przyszli "tylko popatrzec", a jak co do czego to nas ****a blokowali -.-

moj szacunek do niektorych osob w noctum caly czas maleje, ale jest pare osob ktore sa spoko

co do wypowiedzi Artin Kanera, to po prostu zal mi ciebie...

"Liżecie dupe tym szwedo i jeste¶cie smajli a oni tylko waz wykorzystujom."

dziecko, idz do szkoly i nie pisz tu wiecej bo szkoda patrzec na twoje posty

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:31.