![]() |
Gdzie masz ta część racji? Bo ja czytając cały topic nie wyłapałem, jak mi udowodnisz to zwróce honor ;*
|
Pamelka nie klódz sie bo to bezsensu jest.Nic tym nie zdzialas.Co do Pacca uwazam ze to jest dobra rzecz ale jesli sie nie ma kasy to sie go nie kupuje.Równiez mówilas ze wolisz wydawac ta kase na ciuszki niz na pacca, hmmm sadze ze jak bedziesz caly czas kupowac ciuchy to sie utopisz od ich nadmiaru:p
I prosze nie marudz bo to nudne sie staje:/ a i jeszcze jedno nie wyzywaj ludzi od dzieciaków bo nie lepiej sie zachwoujesz:/ |
Cytuj:
|
@up
to powiedz mi jeszcze, co to wnosi oprócz wytknięcia wyraźnego z daleka błędu i podkreślonej sentencji :confused: po co podkreśliłeś sentencję? dla autora postu, czy autora tematu czy własnej satysfakcji? (tak, widzimy, że przestawił przypadkiem literki na klawiaturze na końcu..) to nie dział 'twórczość' -_-" @pamelko wiek nie jest taki ważny, liczy się inteligencja i zachowanie na poziomie jeśli traktuje się ludzi młodszych od siebie z góry jako gorszych i patrzy na nich czysto przez pryzmat wieku.. to nie oczekuj, że sama będziesz uważana za jakże 'dojrzalszą' w oczach starszych od siebie d.Taube |
>>Niech wszyscy będą mieli tyle samo kasy!<<---Tak mówią komuniści
A poza tym jest dobrze jak jest. Lepiej cieszyć się, że Tibia jest darmowa i możesz sobie zagrać. |
ekhm...
uważałam że temat już zamknięty a wy dalej sie kłócicie? bosH... (:
|
Wtrące się, myslisz że CipSoft to 4 ludzi którzy pierwszi zalozyli Tibie ? Otóź nie! Oni mają swoich programistów, grafików, mapperów. I chyba nie myslisz ze oni to robią za darmo ? Kiedys Tibia byla gra calkowicie darmowa, ale oni zauwazyli ze na tej grze mozna zarabiac, dlatego wymyslili PACCa. Ludzie kupuja PACC zeby miec ulepszenia (zalozyc gildie, nowe tereny, potwory, questy). Sam nie mam PACCa (narazie za slaby lvl) ale może go kupie poźniej. Więc nie kłóccie się.
|
hmm...
ja doszŁamm do wNiosku ze nie bD graŁaa na normaLnejj tibii bez pacca wole pogracc sobie na ots...;)) i eStt Qll...taM na wiekszoscii eStt paCc w suMiee graTiss;PP hehe =P
|
@up
a teraz poprosimy po ludzku.. może być polski, może być angielski.. niemiecki, francuski... wolna wola byle by nie było to w pseudojęzykowej 'blablaninie' znaków już byłaś wcześniej upominana o odpowiedni sposób przekazu w swych postach d.Taube |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Kolejna bezsensowna kłótnia bez zakończenia ;) Czy że my tego skądś Lasooch nie znamy? ;) |
Cytuj:
A znamy, znamy : ) Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Odnośnie pisania 'jak mi się podoba' to szybciej, łatwiej, wygodniej i przyjemniej dla innych jest pisanie tak jak ja to robię. Ewentualnie bez polskich znaków. Powód, żeby się Ciebie czepiać jak najbardziej mam - otóż taki sposób pisania jest o WIELE bardziej wkurzający, niż Tobie się wydaje. I to Ty przemyśl kilka rzeczy, na przykład "chuMor" przez "ch" sobie przemyśl. I nie, nie mieszam świata wirtualnego ze światem realnym. Ja piszę w świecie wirtualnym poprostu tak samo, jak w prawdziwym. I nie widzę powodu, dla którego miałbym pisać inaczej. W rozmowach na gadu nie używam polskich znaków, ze względu na zwiększenie szybkości pisania. No i jeszcze jeden powód, dla którego mogę się czepiać - postem "dalej się kłócicie" odświeżyłaś czterdziestodniowy temat. Oni się dalej NIE kłócili. @down: taak... bo w końcu inteligencją to ona nie grzeszy, skoro sama (@topic:P) nie wywnioskowała, że utrzymanie 70+ serverów kosztuje :P To forum o Tibii nie jest oficjalne:P Jedyne oficjalne forum o Tibii to forum.tibia.com. |
Cytuj:
Cytuj:
Co Lasoochowi (zresztą nie tylko jemu) przeszkadza? A no może fakt, że niedość, iż musi czytać twoje durne posty to dodatkowo musi się rozczytać z twojego durnego stylu pisania ;) A tak BTW Wydaje mi się, że gdybym nie spytał Lasoocha czy Cie przedżeźnia Cytuj:
Cytuj:
|
Omg... Pamelka , prosze cie , niepisz TaKiM PsMeM bO t Of FoRuM tIbI .... Niemoge sie rozczytac z twoich postow ...... Idz na oficjalne forum otsa , bo tu takim pismem nikomu niezaszpanujesz...
|
Cytuj:
A co do Ciebie Pamelka wiesz jak to ktos kiedys do mnie powiedzial: "OTS jest dla tych co nie umieja grac w prawdziwa tibie".Moze jest w tym malutkie ziarno parwdy?Zastanwó sie?! A co do jej stylu pisania nie czepiajcie sie szczegolow jak chce to niech tak pisze nikt jej tego nie zabroni. |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Lasooch
Ale i tak jej nic nie zrobisz no chyba ze dadza bana to moze sie nauczy a tak to bedzie robic jeszcze bardziej na zlosc sie zachwuje jak 5 letnie dziecko ktore czegos nie moze a i tak to robi. Pozdro:) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:01. |