![]() |
hahaha
Co ty Szatanem sie podniecasz??
hahaha8o |
Cytuj:
@topic: następna część plx?:* Aha, no i mógłbyś porobić linki do poszczególnych odcinków w pierwszym poście:) |
Wyjebane daje 11/10 mozliwych punktów !! oby tak dalej :D:D:D:D:D:D
czekam na nastepne fake'i! :) pozdrowionka :D |
No, no
Jak ja to lubie mówić ... no, no
@Topic: Jak zwykle ładnie, pięknie i zabawnie :p 9,9/10 |
what the evul fakeee 8o podoba mi się :] choć dopiero dziś obczaiłam wogóle ten temat....:o ale teraz to już regular kommen here :p a może jakbym tak ładnie poprosiła to bym została umieszczona w jakimś odcineczku? :blush: hehe no nie wymuszam i żeby nie było "zuo rox, szatan rox, br sux" hehehe nie no, tak serio ...
kto wygra? zuy szatan, czy nópskie br? .. eee Chuck :] Kozacki fake, jak wcześniej ktoś zauważył - można się nieźle podniecić :D Yours, Fem~~ Ps: CZYŃMA ZUO :fuck: |
A No No :)
No całkiem spoko te fake. Tylko troche zle sie oglada bo te rysuneczki takie tyciuśkie :p ale ogolnie to spoko.
Grafika 7/10 Fabuła (Hmm)/10 Ogółem 7,hmm/10 :p |
Szatan hipis kvrwa ZUO Xddd Fajne poczucie humoru Xd można się pośmiać Xd
|
najlepsze fake jakie widziałem
masz swietne poczucie humoru ZUO ROX |
Weee! Nowy odcinek ukończony! Nareszcie...
Najwięcej problemów, najdłuższy, najbardziej czasochłonny. Tyle ode mnie, zapraszam do ogladania. I pamiętaj: i Ty możesz być zuy! http://img139.imageshack.us/img139/3255/komiks3lg.png |
No, i jak zawsze zuo rox^^ ocena - br?/oi? ^^
|
Pompuj! ^^
|
xD
Grafika: 5/10 (PUUUUUUUUUUUSTKAAAAAAAAAAAAA!) Ortografia: 9,5/10 ( "Wszyscy pompują rower dla Szatana!", powinny być rowery) Średnia: 7,25/10 Plusy i minusy: Plusy: Robienie sobie jaj z Tokio Hotel (nienawidzę ich) (+0,10), ironia (+0,20), jaja z BR większe niż w innych częściach (+0,20), robienie sobie jaj z GMów (Vide ostatni screen) (+0,5) Minusy: Monotonia w tekstach BRów (-0,25) Ocena: 8 |
gratz ale wyglada na ots'a
ale niepodejrzewam GRATZ! 666/666 |
A może...
A może szatan da coś o Rydzyku? :-D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Zuo ROX!!! Szatan też!!! 666 rulz!!! Nadrill rulz!!! :D
BTW. Zobacz swoją role w moim fake'u ;) |
@Nadrill
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Nie lubię was, zrzuciliście temat na 2 stronę. ;<
Macie jeszcze ciepły, nowy fake: http://img131.imageshack.us/img131/8894/komiks2xu.png |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:04. |