![]() |
@UP
Skręcimy = Ukradniemy ? Zonek GZ rarów, loota, lvla i m lvla |
@up Loool Ukradniemy...
Skręcimy=zrobimy... omg.. Zonek pozdro ! |
huh , ladnie udekorowane domki ;p
|
Coś mi się zdaje, że będzie miesiąc odpoczynku od screenów.
Banished:until May 08 2006, 20:22:04 CET because of destructive behaviour |
ja wiedziałem, ze zonek ma tendencje do destrukcyjnego zachowania no ale tak...kto mu dał?Te nowe anonimowce?
|
@Aversin
A no nie bedzie X( 129 lvl: http://i10.photobucket.com/albums/a1...nce/129lvl.jpg I banejszyn >.> Nowe skriny za miech ;( |
Gratz lv jeszcze 1 i 130..
btw za co ten ban? bo nie wiem o co kaman.. |
until May 08 2006, 20:22:04 CET because of destructive behaviour
ban za oburzajace zachowanie lol ? czemu za szybko lv wbijasz czy wrzucasz gm? a ogulnie gz powiedz jak zdobyles tego old bp z orka ci wylecial czy to jets napisnae you hawe found itp plx odpowiedz |
super super
Super sski tak trzymaj i nie przejmój sie banem po miesięcznej przerwie od tibi zachce ci sie wbijac lvl-e jak nigdy dotąd
@up -acha i gdyby ci powiedziala to by byl QS |
elo elo :] Pozdrowienia dla Chorzowianina ;] gz lvl itemek i umiejetnosci ;];)
|
Ban badz co badz zasluzony... ;S
Gratz 129 lv-ka ;) |
Aniazonka pewnie cos na forum napisala i jakis z tutorów dal report na ten post i ma bana ^^"
|
Cytuj:
|
Czesc, ladne ss'y. Powrzucaj cos po banie :)
Have fun. |
Cytuj:
|
Graty
Bardzo ładne ss. Ale najbardziej mnie dziwi z 1 strony phoenix shield i violet gem :p :p :p Mogł(a) byś powiedziec jak mniej wiecej zdobyc te cuda :>>
Po banie czekam na nową porcję scrinów :):) :) :) powodzenia |
Cytuj:
Phoenix Shield z Faraona jakiegoś jest dokładnie to którego to już nie pamiętam a Violet Gem to Zonk już wyczarował :D Co do tego kolorowego kamyczka to nie wiem skąd on jest ;) |
zonek to tak naprawde mag jest , taki drOid ale nie mówcie nikomu. :)
nawet Bysiek Zabijaka sie tu odezwal. Odpoczniesz sobie od tych noobow wszystkich! |
21:12 Secura Turi'el: zonek?
21:12 You see Angel of Distans (Level 103). He is a royal paladin. He is Te Deum of the Heavens Eleven (Rigor mortis). 21:12 Angel of Distans: tak 21:12 Secura Turi'el: priv own3d |
Gratki
Gratki ładnych ss'ów, szkoda bana...
I jedno małe noob kłesztyn: Na balkonie tego gostka co miał hacka takie niebieskie "kamyki" były. Co to jest? ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:09. |