Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   "Album" - Komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=69092)

Gobii 25-06-2006 21:48

@Milan Ognia
Gratz nabicia 23 lvla trzymam za ciebie kciuki zebys doszedl do 50 ;).
@Kuba1234
Gratz nabicia 27 fista to super skill jak na rooku.:cup:
Nie poddawaj sie dojdz do 30. ;)
Mam prosbe do wszystkich ktorzy wkeljaja zdjecia z photobucket.
Nie robcie tego blagam was bo mi wyskakuje mi jakas glupia tamka i nie widac zdjecia.
Nie wiemczyn kazdy tak ma ale prosze nie robcie tego z gory THX.

Gobii 27-06-2006 17:46

Sry za podwojny post ;/

Mega_RobalXXL 27-06-2006 17:58

Vantage OMG ile Wisienek.
Nice zbiory ^^

Milan ognia 28-06-2006 12:55

Eh...

@Jarassimus:
Następnym razem użyj takiego czegoś jak 'Clear Window' lub zaspamuj troszeczkę.
Chodzi mi o ostatniego SS'ika. Chyba się domyślasz, co mi się w nim nie podoba.

@Down:
Nie, nie czuję się 'bardziej usatysfakcjonowany'.
@Topic:
Tyczy się to również wszystkich innych Userów. Zakaz przeklinania w Postach & Fotkach.
@Gobi:
GZ wbicia 20 skilla w swordzie :)
@Jarassimus:
Może blokowanie mostku fajnie wygląda ale jest bezsensowne, łamie zasady Tibii (o czym wspomniał Vantage podczas robienia wystawy. Aha, fajnie to wyglądało. Też się kiedyś tak bawiłem. Teraz nie ma czym >.<). Nie każdy ma czas by czekać, aż grupie playerów znudzi się blokowanie mostka. Nie każdy też może przejść samodzielnie tunelem. Ta blokada była słaba. Kilka razy na Antice zablokowano most co skończyło się (na szczęście) rzucaniem itemów pod ludzi na kratce z bramką.
~~ Też Cię pozdrawiam c(=

Jarassimus 28-06-2006 13:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Milan ognia
Następnym razem użyj takiego czegoś jak 'Clear Window' lub zaspamuj troszeczkę.
Chodzi mi o ostatniego SS'ika. Chyba się domyślasz, co mi się w nim nie podoba.

Pewnie przeklinanie. :-P ;-)

No spoko, nie zauważyłem, następnym razem tak zrobię - ale chyba nie jest to powód do opieprzania mnie tutaj, co? Czy może czujesz się przez to bardziej usatysfakcjonowany? :-P

Spoko, nie bierz do głowy. Pozdrawiam Cię. ;-)

Vantage 28-06-2006 13:10

Ale chyba używanie tych mocnych słów w mocnym tonie nie jest wcale takie złe. Zmusza to jakby odbiorcę do wykonania takiej czy takiej czynności.

Mmmm np. grając w piłkę, możemy powiedzieć koledze: "podaj piłkę". Koleś sobie myśle: "ahh ja to zrobie lepiej" i może nas no ten tego zignorować. Natomiast jak powiemy "Ku*wa podaj piłkę!" w trybie rozkazującym koleś może sobie pomyśleć "Hmm on pewnie ma jakiś pewny plan, muszę mu podać!", chociaż to też zależy od uległości naszego kolegi.

Ehh totalny off topic zrobiłem :) , tylko chciałem jakby podkreślić, że przeklinanie czasem może przynieść wymierne korzyści ;) .

No ale racja, na forum, które oglądają naprawdę młodzi gracze, nie powinny się ukazywać takie teksty.

Jarassimus 28-06-2006 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vantage
No ale racja, na forum, które oglądają naprawdę młodzi gracze, nie powinny się ukazywać takie teksty.

Ja naprawdę tego nie zauważyłem, a nie chciałem poprawiać screena, gdy już go zapisałem do JPG-a, bo ten format obrazków pogarsza jakość (dzięki temu pliki są mniejsze :-P) i screen wówczas wyglądałby jak fake czy coś.

Ale następnym razem na takim wyrazie zrobię "pikselozę cenzurującą". ;-)

Tyle tylko, że moderator mógłby bardziej pilnować innych ludzi bardziej łamiących regulamin, niż przyczepiać się o taką pierdółkę do mnie. No, ale przepraszam za zamieszanie.

Milan ognia 28-06-2006 14:13

?

@Up:
A gdzie tu widzisz modka?
@Vantage:
Święta racja ;)

@ Down:
>.<
-.-"

Jarassimus 28-06-2006 15:09

Cytuj:

A gdzie tu widzisz modka?

No wiesz, ja tam nie wnikam w Wasze towarzystwo wzajemnej adoracji. ;-)

Dobra, nie róbmy offtopika. ;-)

Vantage 28-06-2006 18:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jarassimus
No wiesz, ja tam nie wnikam w Wasze towarzystwo wzajemnej adoracji. ;-)

Dobra, nie róbmy offtopika. ;-)

Że co? Dajcie se po kopu w du** i zgoda. Albo załatwcie to rewolwerami. Ale nie tu.

Niech założyciel tematu uaktualni regulamin o wpis, który będzie nakazywał wyłącznie ściłe komentowanie danego zdjęcia, ewentualnie rozmowę o zdjęciach. Przynajmniej unikniemy tematów wzajemnych adoracjach.

Zillek Edonek 29-06-2006 12:27

@Lewyy
Coś mi się nie chce wierzyć , że masz tyle rarków . Strasznie niechlujny ten Screen, wygląda jak psu z gardła wyjęty i wydaje mi się , że skopiowałeś niektóre z nich.
@Gobii
Gz awansu spora kolekcja :)

Gobii 29-06-2006 20:25

Gz Advance Milan ale nie ciesz sie za bardzo gonie cie :D:P

Milan ognia 30-06-2006 13:54

;)

@Gobi:
GZ lvl. Coś czuję, że mnie przegonisz. 2 razy po 2h dziennie mam >.<
I jeszcze coś: Też chcę tak zrobić. Buuu... Czemu nie mam dp charów? Buuu..;( ;( :baby:

Gobii 30-06-2006 14:45

@Roichard
To jest moj kumpel z rl jeszcze sie go wytrenuje a tam rzy studni to ja stoje moim depo charem i kupuje rarki do kolekcji :P.

Szaryy 30-06-2006 14:48

Fajna kolekcja gobii ale sie noobow nazlecialo :)
Zaraz ide na katane questa xD

Dark Alphadron 30-06-2006 14:51

@gobii
Trudno by się było nie domyślić że to ty.
@lewyy
Ten screen to fake. Nawet nie udawaj że serio masz tyle rare. Mam dowody, jeżeli kogoś zaciekawi to podam.

Milan ognia 30-06-2006 14:54

;o

@Up:
Dawaj, dawaj te dowody xD. Prócz tego, że perfidnie po 22 salmony i krzywo masz coś jeszcze?

Dark Alphadron 03-07-2006 19:10

@up
Inne perfidne itemy (już nie pamiętam foty :P).
@poof
GZ levela. GOGOGO TO LVL 30!

Milan ognia 03-07-2006 19:13

^^

@Poof:
GZ ;)
@Dark:
Kręgi w zbożu? Martwe ryby na wodzie? Uwaga... Dark jest kosmitą. Wywołuje zjawiska paranormalne (tak to się pisze?).
Ciekawe jakie jeszcze zagadki bądź mity obalisz. Może ten:
Jeżeli po stworzeniu postaci nic w niej nie zmienimy (najlepiej jak będzie się nazywać 'Skromny') i dojdziemy do m hell będziemy mogli otworzyć drzwi. Kto wie? xD

Poof 03-07-2006 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Alphadron
@poof
GZ levela. GOGOGO TO LVL 30!

Cytuj:

@Poof:
GZ :)

Thx :p
30 niedługo wbija...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:03.