![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Gdyby się tak już czepić, to motyla ciężko raczej zranić, ze względu na jego szybkość i mały rozmiar. No, ale cóż... To tylko Tibia - gra, w której łatwo trafić motylka, a ciężko wielkiego demona = )
|
Czy moje skille 43\35 na 11 pallu sa dobre bo wszyscy mi mowiom ze gorszych mieć nie mozna;( ;( X( i czy teraz to jus expic czy jescze skill???:baby:
|
Ja tam po wibciu 45 dista na trollach i rotach(kiedy speary się nie łamały) poszedłem na cycki na poludnie od thais i siedziałem tam do 20 lvla.Potem przeniosłem się na beholdery i dsy na Fibulii aż do 35 lvla.Jak wbiłem 35 lvl podtreniłem shielding do 50 i chodziłem ze spearami na cycki,treniąc,expiąc i zarabiając.To były czasy:D.Nie wiem jak to się ma do dzisiejszej Tibii,bo dawno nie zaczynałem grać od nowa palkiem,jedynie kontynuuje starą postać,a jak skilluje to biorę kamienie i jazda na cyclopolis:p.
|
Cytuj:
Idz exp... skile dobre na wyzszym lvlu(40-50) mozesz sobie poskilowac jak bedziesz bogaty... pamiętaj o robieniu lootbagów... |
mam palla i malo kasy wszystko trace na strzaly;( mam skill 43\35 11lvl gdzie mam zarobic mieszkam w carlin aktualnie moge miec do dyspozycji okolo 500 gp :p :]
prosze o pomoc z gory THX :) |
1. Folda z lootbagami.
2. Zamek koło Ab, również można robić lootbaga (gorzej z doniesieniem go do dp). |
Cytuj:
|
Jak mam skille 36/29 to dalej mam expić na trollach? Tam cholernie wolno jest.
|
Cytuj:
|
A czym lepiej skillować? Spearami czy kamykami?^^
|
tak to fajny ale troche niedokladny bo ja juz na 13 poszedłem na dwarf soldiery i eq tez niedokladnie
|
@up:o prze chuj...a kto Ci broni isc gdziekolwiek idz sobie nawet na demy a eq zalezy od ilosci kasy a nie od tego jak jest w poradniku i to ze ty masz inne nie znaczy ze jest zle
|
Dlaczego czesciej trafiam kusza niz lukiem z skill 45\35 13 pall.Przeciez pisza ze kusza trafia od skill 50-55???:evul: :p
|
Jeszcze jedno pytanie. Nie lepiej skillować na valkiriach i amazonkach niż na minotaurach?
I ponawiam pytanie do tego czy skillować spearami czy kamieniami?:p |
generalnie trening kamieniami wydaje sie sensowniejszy, bo sa lzejsze od spearow i nie maja tak duzego damage. niestety nie wiem jak to sie ma do ich znikania. minotaury powinny byc lepsze do treningu bo nie uciekaja i maja lepszy pancerz. z valkirii natomiast leca speary.
|
Cytuj:
Speary są cięższe, mają większy atak, ale za to (znacznie) wolniej się niszczą od innych throwing weapons. |
Cytuj:
Ja polecem jak juz to skillowac na cycklopach spearami. Jeżeli chodzi o kamyki to one duzo szybciej sie niszcza niz speary, ale zadają mniejsze hity (teraz to można sie przejsc na gobliny po kamyki bo leca po 3, kiedyś było naprawde ciężko z kamykami bo leciał 1 wdodatku rzadko) Ja skilluje kamykami na slimach:P |
Cytuj:
|
odnosnie samego poradnika to z expowisk sa opisanie tylko kopalnie a przeciarz jest wiele innych dobrych miejsc dla palka np. PoH czy dragon lair w ank czy veno...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:40. |