Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wydarzenia z Morgany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=70602)

Vandoz 07-05-2006 21:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radament Hellfire
Nie mowie ze Raul uzywa botta bo pewnie tak nie jest ale prawda jest ze przez jakies czas dzielil konto z kolega, ale jak to wyzej powiedziano juz o tym nie gadajmy. Pozniej staral sie wmoiwc ze Neq zabil Sylanus i Getur za to ze nabluzgal Sylanusowi. Moze jakis czlonek Avis sie wypowie na temat Neq i Knobika.

A powiedz mi, czy kazdy gra w Tibi gra fer plej < spolszczylem to sobie;) >???
Nie wiele jest takich osob.
Lecz zamknijmy teamat o cavebocie ktorego uzywa Raul, bo i tak do niczego on nie prowadzi.

Glin 08-05-2006 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vandoz
Lecz zamknijmy teamat o cavebocie ktorego uzywa Raul, bo i tak do niczego on nie prowadzi.

Ja gram fer. Każdy punkcik expa zdobyłem sam, nie robie PA nie używam cbotów tylko sobie gram. Jeżeli nie umiecie wbić lvl 50+ to już nie moja wina, ale nie oznacza to że każdy wyższy lvl zrobił go botem, sharingiem, PA. Wystarczy nie stać tyle pod depo tylko ruszyć dupska ma exp!

pyzio2 08-05-2006 12:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glin
Ja gram fer. Każdy punkcik expa zdobyłem sam, nie robie PA nie używam cbotów tylko sobie gram. Jeżeli nie umiecie wbić lvl 50+ to już nie moja wina, ale nie oznacza to że każdy wyższy lvl zrobił go botem, sharingiem, PA. Wystarczy nie stać tyle pod depo tylko ruszyć dupska ma exp!

mądre słowa bić a nie stać xD

macie dobry przykład w osobie cluba~

Radament Hellfire 08-05-2006 12:29

Dobra ale nikt mi nie odpowiedzial o sprawie zabicia Neq i Knobika.

Vandoz 08-05-2006 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glin

Jak dobrze wiedziec ze sa jeszcze tacy ludzie.;)

Torpedo 08-05-2006 17:06

Cytuj:

Każdy może nie, lecz ja tak. Zadnych caveboterow, mcow i sharingu. Popieram słowa Glina odnosnie siedzenia w depo:D

Hah a co do PA to lubie to xD Moze kiedys dogonie świetej pamieci Cosanostre:P. Bo Toraxa to pewnie nigdy nie przegonie:D

btw
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez verbus
2.-I jeszcze czy ktos wie jaki byl powod zmiany nazw dwuch najmocniejszych gildi ??mianowicie "Fire" na "Avis" ... a "Tengu" na "Overshadows" ??

Widze ze nikt ci tak naprawde nie odpowiedzial na to pytanie.

Fire zostalo rozwiazane po to aby pozbyc sie wielu noobow ktorzy znalezli sie w nim z powodu wojny z tengu.
Poworocono do Avis w skladzie juz sprawdzonym i w tej chwili rekrutowani sa ludzie zaufani i potrafiacy grac.

Dziwne ze zadales takie pytanie. Przeciez tego latwo jest sie domyslec.

Vandoz 08-05-2006 18:49

@UP

Czy nie twierdziles wczesniej ze to noobowski temat??;)

Torpedo 08-05-2006 19:10

Cytuj:

@UP

Czy nie twierdziles wczesniej ze to noobowski temat??;)

Teraz troche zmadrzeliscie :P:P

Vandoz 08-05-2006 19:15

Spox.
Czy moglbymi ktos powiedziec jeszcze raz na jakie gildie rozpadlo sie Fire, i która z nich (oprócz Avisu) jest potencjalnie w tej chwili najsliniejsza.

Raul 08-05-2006 19:43

Cytuj:

Spox.
Czy moglbymi ktos powiedziec jeszcze raz na jakie gildie rozpadlo sie Fire, i która z nich (oprócz Avisu) jest potencjalnie w tej chwili najsliniejsza.

Na Hurricane i Avis, a trochę osób jest jeszcze we Flame i Templarios.
Oprócz Avis potencjalnie najsilniejsza jest Hurricane.

Radament Hellfire 08-05-2006 20:18

Cytuj:

Dobra ale nikt mi nie odpowiedzial o sprawie zabicia Neq i Knobika.
Ciagle czekam na odpowiedz ktoregos z czlonkow AVIS.

Vandoz 08-05-2006 21:42

Co zes sie ich tak uczepil???
;)

A co gildi.
Czy jest na Morganie jakas wojna ( nie wliczajac Overshadows i ich snake ataków <jesli jeszcze atakuja>)????

Glin 09-05-2006 00:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raul
Na Hurricane i Avis, a trochę osób jest jeszcze we Flame i Templarios.
Oprócz Avis potencjalnie najsilniejsza jest Hurricane.

Żeby nie było nieporozumień, Hurricane odeszło z Fire dzień po zakończeniu wojny (rozpadzie Tengu), Fire istniało jeszcze potem dobrych kilka tygodni po czym rozpadło się na Avis i reszte, która rozeszła się po róznych gildiach. Z Fire nie doszedł do Hurricane NIKT (chodź osobiście żałuje nieprzyjecia jednej czy dwóch osób).

@UP

Nie, w tej chwili nie ma żadnej wojny i żadna się nie zapowiada.

bimbi_4 09-05-2006 19:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Defhan
siema wszystkim!!! mam takie pytanko czy jest tu jakas gildia ktora by mnie przyjeła jestem magiem na 17 lvl'u i jak na teraz mam 16 mlvl przyjmie mnie ktos?? bo niemoge znalesc zadnej gildi

wkrecil sie noob w temat i od razu swoje....co ty myslisz ze z tak beznadziejnym lvlem ktos przyjmie?:D

a tak wracajac do tematu...szkoda ze fire nie przegralo tej wojny...byloby o wiele lepiej bez nizahe i jego przydupasow

Radament Hellfire 09-05-2006 19:43

Ja tak sie doczepilem bo zabili ich za darmo (chyba ze argumentem jest za szybkie bicie levela) i nie chca sie teraz przyznac.

Vandoz 09-05-2006 20:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bimbi_4
wkrecil sie noob w temat i od razu swoje....co ty myslisz ze z tak beznadziejnym lvlem ktos przyjmie?:D

a tak wracajac do tematu...szkoda ze fire nie przegralo tej wojny...byloby o wiele lepiej bez nizahe i jego przydupasow

Jasne, byloby SUPER gdyby Fire przegralo!
Biegali by glupie tengusy typu costantora~ , itp.
Bili by kazdego za to ze np ma zly outffit albo ze jest ze "zlego krau".
Powiem Ci ze w tengu bylo wiele rasistow, ktorzy zabijali Polakow, za to ze sa Polakami.

Wiec cale szczescie ze Nizahe z ekipa wygrali wojne :p :]

Glin 09-05-2006 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Radament Hellfire
Ja tak sie doczepilem bo zabili ich za darmo (chyba ze argumentem jest za szybkie bicie levela) i nie chca sie teraz przyznac.

Ale jesteś upierdliwy. Powody były (w jednym przypadku mylne ale były). Może napisz jak cosa atakował za to, że ktoś nie chciał sprzedać mu domku, albo jak wpadali na exp i zabijali ludzi tylko za to że keidyś grali na tym samym serwerze co nizahe, albo jak szantażowali nowych członków Hurricane i atakując ich i mówiąc żeby wyszli z gildii (nie byliśmy wtedy w wojnie!), albo jak zabili kogos tylko dlatego że miał powiazania w rl z kimś z fire, albo jak kłamali na forum, albo jak umawiali się na bitwy i nieprzychodzili, albo jak zabijali bo ktoś po polsku gadał, albo jak robili random PK żeby mieć runy na wojne...

Jak nie wiesz o co szło to trzymaj buzie zamkniętą, ponad miesiąc siedziałem w pzetach żeby tacy jak Ty mogli sobie pograć. Na własne uszy słyszałem jak tengu wyzywało polaków od niepowiem kogo bo dostane ostrzeżenie za wulgaryzmy (nie było przy tym Vaikora ani Osamka). Cosa~~ robił takie PA jakiego w życiu nie widziałes jeszcze. Niepodoba się na morganie to won na inny serv (najlepiej nonpvp) a nie zacinaj się jak stara płyta na jednym temacie.

PS: Tak wyzywasz Avis a jestes w gildii w której 1/3 osób ma u nich protekta. To dopiero żałosne jest, lol.

Vandoz 09-05-2006 21:54

@UP
Dlatego sie ciesze ze Fire wygralo wojne;)
A i dzieki ze mozemy dzeiki Tobie ( i innym ktorzy sie do tego przyczynili) grac w "spokoju".

A co do Avis, to ludzie zpasujcie.
Nie ma innych tematów do rozmow???

Glin 09-05-2006 21:59

Cytuj:

@UP
Dlatego sie ciesze ze Fire wygralo wojne;)
A i dzieki ze mozemy dzeiki Tobie ( i innym ktorzy sie do tego przyczynili) grac w "spokoju".

A co do Avis, to ludzie zpasujcie.
Nie ma innych tematów do rozmow???

LOL, nie dzieki mnie, ja byłem mała kropelką w oceanie. Ale fakt, miesiąc nie expiłem.

Vandoz 09-05-2006 22:07

Bylo tam "i innym"
Czytaj uwaznie ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:54.