![]() |
Cytuj:
Nie wiele jest takich osob. Lecz zamknijmy teamat o cavebocie ktorego uzywa Raul, bo i tak do niczego on nie prowadzi. |
Cytuj:
Ja gram fer. Każdy punkcik expa zdobyłem sam, nie robie PA nie używam cbotów tylko sobie gram. Jeżeli nie umiecie wbić lvl 50+ to już nie moja wina, ale nie oznacza to że każdy wyższy lvl zrobił go botem, sharingiem, PA. Wystarczy nie stać tyle pod depo tylko ruszyć dupska ma exp! |
Cytuj:
macie dobry przykład w osobie cluba~ |
Dobra ale nikt mi nie odpowiedzial o sprawie zabicia Neq i Knobika.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Każdy może nie, lecz ja tak. Zadnych caveboterow, mcow i sharingu. Popieram słowa Glina odnosnie siedzenia w depo:D Hah a co do PA to lubie to xD Moze kiedys dogonie świetej pamieci Cosanostre:P. Bo Toraxa to pewnie nigdy nie przegonie:D btw Cytuj:
Fire zostalo rozwiazane po to aby pozbyc sie wielu noobow ktorzy znalezli sie w nim z powodu wojny z tengu. Poworocono do Avis w skladzie juz sprawdzonym i w tej chwili rekrutowani sa ludzie zaufani i potrafiacy grac. Dziwne ze zadales takie pytanie. Przeciez tego latwo jest sie domyslec. |
@UP
Czy nie twierdziles wczesniej ze to noobowski temat??;) |
Cytuj:
Teraz troche zmadrzeliscie :P:P |
Spox.
Czy moglbymi ktos powiedziec jeszcze raz na jakie gildie rozpadlo sie Fire, i która z nich (oprócz Avisu) jest potencjalnie w tej chwili najsliniejsza. |
Cytuj:
Oprócz Avis potencjalnie najsilniejsza jest Hurricane. |
Cytuj:
|
Co zes sie ich tak uczepil???
;) A co gildi. Czy jest na Morganie jakas wojna ( nie wliczajac Overshadows i ich snake ataków <jesli jeszcze atakuja>)???? |
Cytuj:
Żeby nie było nieporozumień, Hurricane odeszło z Fire dzień po zakończeniu wojny (rozpadzie Tengu), Fire istniało jeszcze potem dobrych kilka tygodni po czym rozpadło się na Avis i reszte, która rozeszła się po róznych gildiach. Z Fire nie doszedł do Hurricane NIKT (chodź osobiście żałuje nieprzyjecia jednej czy dwóch osób). @UP Nie, w tej chwili nie ma żadnej wojny i żadna się nie zapowiada. |
Cytuj:
a tak wracajac do tematu...szkoda ze fire nie przegralo tej wojny...byloby o wiele lepiej bez nizahe i jego przydupasow |
Ja tak sie doczepilem bo zabili ich za darmo (chyba ze argumentem jest za szybkie bicie levela) i nie chca sie teraz przyznac.
|
Cytuj:
Biegali by glupie tengusy typu costantora~ , itp. Bili by kazdego za to ze np ma zly outffit albo ze jest ze "zlego krau". Powiem Ci ze w tengu bylo wiele rasistow, ktorzy zabijali Polakow, za to ze sa Polakami. Wiec cale szczescie ze Nizahe z ekipa wygrali wojne :p :] |
Cytuj:
Jak nie wiesz o co szło to trzymaj buzie zamkniętą, ponad miesiąc siedziałem w pzetach żeby tacy jak Ty mogli sobie pograć. Na własne uszy słyszałem jak tengu wyzywało polaków od niepowiem kogo bo dostane ostrzeżenie za wulgaryzmy (nie było przy tym Vaikora ani Osamka). Cosa~~ robił takie PA jakiego w życiu nie widziałes jeszcze. Niepodoba się na morganie to won na inny serv (najlepiej nonpvp) a nie zacinaj się jak stara płyta na jednym temacie. PS: Tak wyzywasz Avis a jestes w gildii w której 1/3 osób ma u nich protekta. To dopiero żałosne jest, lol. |
@UP
Dlatego sie ciesze ze Fire wygralo wojne;) A i dzieki ze mozemy dzeiki Tobie ( i innym ktorzy sie do tego przyczynili) grac w "spokoju". A co do Avis, to ludzie zpasujcie. Nie ma innych tematów do rozmow??? |
Cytuj:
|
Bylo tam "i innym"
Czytaj uwaznie ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:54. |