![]() |
Cytuj:
"zlapalo sie za serce" to malo powiedziane myslalem ze kogo "walne" |
tibianews.net
Pare cytatów :D "knights with magic level 8 today should be able to shoot SDs" Knight na 8 magicznym levelu bedzie mógł szczelać z SDs "free accounts can now rent houses..." Darmowe konta będą mogli licytować domki huahua to mnie rozwala :P niezly joke daliscie na glownej stronie :D Pozdrawiam Sowa |
to napewno joke ;W a jak nie to sprzedaje konto ;\ cipsoft z kazdym upem psuje tibie (nawet jesli tego anty-pg nie bedzie to i tak nic ten up nie da...)
|
Hahahahah nie no dobre ,postarałeś się....Jeżeli to nie żart to macie mnie zrobiĆ modem....
btw...Niebędzie tego nobbstwa z ip mam nadzieję bo co powiesz naprzykład jak ktoś ma radiówkę ,gdzie wszyscy mają takie same ip?? Cały system by stracił sens a pozatym niedało by się pewnie zalogowaĆ z takiego adresu na 2 konta w tibi i było by zamieszanie ,niepodejżewam żeby Cipy zrobiły tak ferelny system tym bardziej że chyba chcą zachęciĆ graczy do grania w Tibie i kupywania pacca. |
Prima Aprilis
Niezły primaaprilisowy żart. Ciekawe ilu frajerów się na niego nabierze :D.
|
haha prima aprilis ;p nieźle nieźle ;p juz myslałem ze sie załamie itp xD
|
to musi byc zart albo im odbilo lol:faceoff:
|
Joke :]
Dobry żart ;]
Na początku uwierzyłem ;P Anty PG zepsułoby hunty na maxa.... :/ |
Jak dla mnie Dr. Omader pomysl miales dobry, jestem za tym aby taki system zostal wprowadzony.... szkoda ze to prima aprilis :(
|
...
Ja jakos przetrzymam. Wstawie Główną postać do łóżka, a druidem porobie uhy lub cos w tym stylu
|
ej... buhahaha
|
slaby zart :) no ale az do teraz myslalem ze to prawda
|
taa to chyba jakis żart , bo to ze dostali wiadomości tydzien wczesniej to dosyć dziwne ,ale gdyby zrobili taki upade to ja juz niemyśle co było by w jescze następnym... moze jescze bedziem wolniej biegac po upływie czasu a za nami gs na pohu :P
|
moim zdaniem to jest brdzo glupi pomusł mam na dzieje ze to za:baby: rt
|
Obstawiam że ten news to jest zarazem żart a zarazem nie :)
System any-hackerski jest bardzo łatwo wprowadzić wiec to nie jest problem i najlepiej żeby był zrobiony. System przeciw pg jest cos namieszany. Obstawiam żę tez bedzie takie coś tylko wydłuzone np o 2-3 h ;] Wreszcie bedzie normalna gra :) Koniec sharowania nooby buahahah |
Dopóty sie nie dowiedziałem że dzisiaj prima aprilis, wierzyłem w to : P
Ale w sumie, co to za antymacro system, grasz 3 godziny, za godzine wchodzi kolega z chille :) Na nelderim.org jest jeszcze lepszy żart :> |
MUhahahahah:cygaro:
Dobry joke xD Jak by tak było to niestety porzucił bym tą gre jak i wielu tibijczyków. Zniosłem poprzedni update tez był zryty ale nie tak jak by ten byl :P Ale wie mze tak niebędzie. Yours Ragafewee |
Albo to jest żart albo CIPsoft zbankrutuje. Dzisiaj 1 kwietnia. Wieczorem albo jutro poznamy prawde(w każdym razie gdy prima aprillis się skończy). Ja jestem za tym że to żart. CIPsoft by zbankrutował gdyby to była prawda bo prawie nikt by nie grał w tibie. No Dr. Omader nie postarałeś się: prawie nikt się nie nabrał - Teraz by już pisali o update?
-NAPEWNO CIPsoft nie da takich ograniczeń gry! Jak już to po 5h postać się zahartuje(pod warunkiem że ma pacc) i będzie zadawać podwójne obrażenia, więcej exp dostanie i mniej im potwory obrażeń będą zadawać bo inaczej CIPsoft by zbankrutował. |
Nie rób już tak Drom bo dzisiaj wstałem ospały i nie wiedziałem, że jest Prima Aprilis i uwierzyłem. Dopiero po newsach mnie olśniło.
|
Anty-PG Roxx. A tak serio z tego newsa spodobało mi się SPvp. Przyszło mi na myśl Semi-PvP, czyli nonpvp ale z np arena pvp albo czyms takim. A z tym ip to by było przeciumane wszyscy ze zmiennymi ip nie mieliby jak grac.
P.S Konkurencja ma newsa że zostają "Supported Fansite" nie wiem czy to mnie bardziej nie rozbraja niz Anty-PG. :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:29. |