Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Franco 07-04-2006 08:39

ehm...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol
marzyc każdy może B) wanted było,jest i bedzie

_/ Wanted

musisz tu uzyc terminu-ze jest ale przestanie istniec i to niebawem

Po drugie gz dla Dalipi-skubany dobrego bota mial-15 sd w niego a ten uhowal sie jak nie wiem nic tylko podziwiac szkoda tylko Dalipi ze to dla ciebie skonczy sie banem-next time think:)

Vision-swe bylo jest i bedzie-zmienia sie tylko nazwa gildii nic wiecej

Czas pokaze co bedzie dalej- i zapewniam to nie nasza ostatnia akcja Wanted musi teraz czasem polukac w vipy-niech moc kurczaka bedzie z wami:)

Franco

Eldyn 07-04-2006 14:45

@cors ent
twoje pvp jest boskie wow !
jakbym mogl to bym sie juz splacal :(

Najwyzsza prawda 07-04-2006 15:09

Dalipi umie sie po prostu uhac i tyle.Franco niektorzy poprostu wiedza do czego sluzy myszka.Pilnuj lepiej swojego Xajakiego znanego macro usera i botowca zeby bana nie wychytal a o Dalipiego next time sie nie martw.

Cors Ent 07-04-2006 15:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn
@cors ent
twoje pvp jest boskie wow !
jakbym mogl to bym sie juz splacal :(

problem polega na tym ze niestety nie mozesz :)

Najwyzsz~
martw sie o Dalpiego.
ale byl uprzejmy- zamiast uciekac to ladnei stal i czekal na nas przy wyjsciu do venore zebysmy nie musieli sie trudzic w szukanie go na otwartej lace czy niedajboze na DD.
ladnie poczekal zebysmy sie wysilac nie musieli

Xelos 07-04-2006 16:40

Mam pare pytań :) Jako że nie gram za dużo to nie jestem zorientowany zbytnio o co znowu jest ta wojna na Azurce :p Może mi ktos wyjaśnić o co znowu sie bijecie ? Bo z tego co sie dowiedziałem o jakieś bzdury B) Nie lepiej zakopać topór wojenny i zapalić fajke pokoju ? B) I jeszcze Ci są niezwiazani z wojna dostaną zapewne...bo zawsze cywilom sie obrywa :]

Top Secret Name 07-04-2006 18:16

@Cors :p Gz dlawas trapa :) ... Cos mi sie wydaje ze jeszcze to wygracie ;]

@Grebol... Niebadz tego taki pewny :) bo jeszcze bedziesz placil za bycie w wanted jak w dupe dostaniecie...

Edit : Ogladnalem filmik cors :) huehehehe ale ich robiliscie :) wanted w pz :( to straszne muahuheheheeheh zabawa znowu sie zaczyna :dance: :):) Wanted lubi tanczyc :P

Nosso Mc'Furry 07-04-2006 18:49

[quote=Xelos]Mam pare pytań :) Jako że nie gram za dużo to nie jestem zorientowany zbytnio o co znowu jest ta wojna na Azurce :p Może mi ktos wyjaśnić o co znowu sie bijecie ? Bo z tego co sie dowiedziałem o jakieś bzdury B) Nie lepiej zakopać topór wojenny i zapalić fajke pokoju ?QUOTE]

N.I.E

To nie my to zaczeliśmy ;-)

Franco 07-04-2006 19:33

Nosso

[quote=Nosso Mc'Furry]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xelos
Mam pare pytań :) Jako że nie gram za dużo to nie jestem zorientowany zbytnio o co znowu jest ta wojna na Azurce :p Może mi ktos wyjaśnić o co znowu sie bijecie ? Bo z tego co sie dowiedziałem o jakieś bzdury B) Nie lepiej zakopać topór wojenny i zapalić fajke pokoju ?QUOTE]

N.I.E

To nie my to zaczeliśmy ;-)

Nosso-hunted

reason-podrabales mi zgnity ser z depo

Payment-2 zgnite sery

Franco

Nosso Mc'Furry 07-04-2006 19:59

[quote=Franco]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry

Nosso-hunted

reason-podrabales mi zgnity ser z depo

Payment-2 zgnite sery

Franco

=( Ok oddam, do jakiego miasta wysłać? :(

:D

Grebol 07-04-2006 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Top Secret Name
@Ise Thiefie glosu niemasz ;] ty to bys tylko kradl pasujesz do gammblera... Moze razem pojdziecie cos ukrasc?

@Cors :p Gz dlawas trapa :) ... Cos mi sie wydaje ze jeszcze to wygracie ;]

@Grebol... Niebadz tego taki pewny :) bo jeszcze bedziesz placil za bycie w wanted jak w dupe dostaniecie...

Edit : Ogladnalem filmik cors :) huehehehe ale ich robiliscie :) wanted w pz :( to straszne muahuheheheeheh zabawa znowu sie zaczyna :dance: :):) Wanted lubi tanczyc :P

Jestes pewny siebie ale za bardzo -.- Zobaczymy jak bedziesz sie wypowaiadał, jak wanted wygra:cup: . Nie wiem czy wtedy bedziesz taki mądry.;)

Hail Wanted

Top Secret Name 07-04-2006 20:23

[quote=Nosso Mc'Furry]
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franco

=( Ok oddam, do jakiego miasta wysłać? :(

:D

wyslij mu do wszystkich ^^

Najwyzsza prawda 07-04-2006 20:31

Nosso to nie jest temat dla ciebie Dof nie jest oficjalnie w wojnie wiec co ty tu ze nie wy to rozpetaliscie.Heg za was decyduje wiec jak taki forumowy fighter jestes to dojdz do Vision i wlacz sie do wojny.

Franco 07-04-2006 20:38

ehh

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda
Dalipi umie sie po prostu uhac i tyle.Franco niektorzy poprostu wiedza do czego sluzy myszka.Pilnuj lepiej swojego Xajakiego znanego macro usera i botowca zeby bana nie wychytal a o Dalipiego next time sie nie martw.

Czlowieku-jak sie mozna uhac tak szybko pierwszy raz bym cos takiego widzial-uh za uhem nawet nie jestes wstanie tak szybko siegnac do bp po tego uh-czasem zastanow sie co piszesz

po 2 obejrzyj dokladnie movie-ladnie wiadac ze chlopak non stop red wiec to jest niemozliwe zeby sie mogl wyuchac recznie z red critical do zoltego-to nie druid

Franco

Cors Ent 07-04-2006 21:19

Cytuj:

Nosso to nie jest temat dla ciebie Dof nie jest oficjalnie w wojnie wiec co ty tu ze nie wy to rozpetaliscie.Heg za was decyduje wiec jak taki forumowy fighter jestes to dojdz do Vision i wlacz sie do wojny.

Zmien nick z " Najwyzsza Prawda " na " Pierwszorzedne Pierdoły "
nie wiele wiesz, ale bardzo duzo lubisz mówić

@Franco - fakt - powiem wiecej - obadaj film z zgonu Dalipiego z Venore- tez jest na bocie.
To widac i mozecie pisac co chcecie - aczkolwiek ciekawe co takie 30-40lvlowe wantedacademowe noobki wiedza o uhani w bitwie - ale to ejst fizycznie nie mozliwe zeby latać tak i uhac sie z łapy.
Zwłaszcza gdy mówimy o Dalipim ktory skillem nie grzeszy co nawet jego koledzy z gildi przyznaja

06:39 Yavimava: Zabic dalipiego to jak zabic szczura

Nosso Mc'Furry 07-04-2006 23:06

Cytuj:

Forum jest dla każdego, jak gdyby było tylko dla ludzi którzy walczą to co Ty byś tu robił Pierwszorzedne Pierdoły?

Heg za nas decyduje i decydować będzie, bo to jest Lider DoFu.
Widzisz u nas w gildi jest porzadek a nie w Wanted, każdy robi co mu sie podoba, a pozniej gildia ma taka zrypaną opienie ;]

@Cors

w 100000000000000000% popieram
Pierwszorzedne Pierdoły !

Najwyzsza prawda 08-04-2006 02:03

Jednym slowem dyktatura- biedne dzieci.Czyz miedzy innymi Asari nie zapoczatkowal buntu wlasnie dlatego ze trzeba sluchac Draza we wszystkim co mowi i robi,teraz macie Hega co za was mysli.No to sluchajcie go lepiej, bo widze Nosso masz swoje zdanie, chcesz bic Wanted ale ci Heg nie pozwala i slusznie po co tracic lvl wiec sluchaj go, bo dobrze ci radzi.

Drazharm 08-04-2006 02:04

Cozmetic Jonez
Apr 07 2006, 23:34:49 CET Killed at Level 111 by Elite Crusher and by Tegax

zgrane 3 ue Shanoz`a, Elite Crusher`a i Tegax`a B)

Franco 08-04-2006 04:28

ehm...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
Cozmetic Jonez
Apr 07 2006, 23:34:49 CET Killed at Level 111 by Elite Crusher and by Tegax

zgrane 3 ue Shanoz`a, Elite Crusher`a i Tegax`a B)

Mina zbrzydla panie mastah jak cie bil Przemo,Heg,Ja,Benisario,Onlly,Fea,(jesli o kims zapomnialem to sorry:P)i vision.

Cos chyba nie tak ci idzie po mysli Mr-draz;)

Juz nie jest tak kolorowo jak bylo wczesniej:)

Franco

wr00n 08-04-2006 05:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Franco
Czlowieku-jak sie mozna uhac tak szybko pierwszy raz bym cos takiego widzial-uh za uhem nawet nie jestes wstanie tak szybko siegnac do bp po tego uh-czasem zastanow sie co piszesz

po 2 obejrzyj dokladnie movie-ladnie wiadac ze chlopak non stop red wiec to jest niemozliwe zeby sie mogl wyuchac recznie z red critical do zoltego-to nie druid

Franco

Franko, grales kiedys moze w w3 albo w sc? Grajac w to goowno mozna sobie ladnie wyszlifowac naapiierdalanie myszka. Ja czesto podczas uhania sie mam exhausted przekladajac myszke z bp na srodek ekranu. Fakt w biegu jest znacznie trudniej ale to nie jest niemozliwe. Mozna nawet za szybko siegac do bp uh co moze skonczyc sie dedem :D .

Siggurdius 08-04-2006 08:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n
Franko, grales kiedys moze w w3 albo w sc? Grajac w to goowno mozna sobie ladnie wyszlifowac naapiierdalanie myszka. Ja czesto podczas uhania sie mam exhausted przekladajac myszke z bp na srodek ekranu. Fakt w biegu jest znacznie trudniej ale to nie jest niemozliwe. Mozna nawet za szybko siegac do bp uh co moze skonczyc sie dedem :D .

Dazo co do gier masz racje, rzeczywiscie wyrabiaja refleks, natomiast na filmie Corsa doskonale widac, ze nie mozliwe jest tak czeste uhanie :) oczywiscie nie chce niczego przesądzac, bo moze rzeczywiscie Dalipi ma logitecha g5 + jakiegos steelpada + dobry refleks

sigg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18.