![]() |
patrzylem i nikogo z dpft na tescie nie ma ,albo nie widzialem.co do tej polityki
to jest tzw. Polityka terroru,lub zwana rowniez rzadami strachu (albo przesadzam)podejrzewam ,ze gdyby wszyscy sie polaczyli high-lvl to by czesc turtlesow doszlaby do tych co ich zwalczac beda dpft ,ale na to racze nie licze bo tu polak bije polaka ,a zorganizowac polaacy sie nie potrafia teoira nr. 2 wybijaja wszystkich za szybko expiacych high -lvl bo sie boja ,ze im zagroza |
latwo mowic cos w stylu "zorganizujcie sie idzcie walczyc" ale troche ciezej zrobic:]
a co do testa nie wiem bo mam blad biblioteki dll~~ |
"D ja nie gram Cichym Ziomkiem od ponad miesiąca - sprzedałem go. :] Byłem providerem Vina, a on był moim pro i nie mam pojecia jak to sie stało, że Cichy Ziomek przez jakiś czas był hunted właśnie przez Vina i Nego. :| Dziś sie dowiedziałem, że juz nie jest :D "
To masz błędne informacje :P |
to prawda polakom jest trudno sie zoorganizowac ,ale jakos szwedzi i inni sobie radza mimo iz sprawa jest przegrana i jakos dowalic potrafia ,a u nas jak napisalem to polak okrada polaka i go leje .A widzial ktos hiszpanow lejacych sie miedzy soba?
PS.Cichy ziomek nie wiedzialem ,ze grales januszem |
Ludzie, co to ma do rzeczy, czy Polak, Szwed czy jakiś inny?? Patrzcie na ludzi jednostkowo...
Jeżeli mnie, jako Polaka, wk**wi, zabije, okradnie etc. inny Polak, to co mam go zostawić w spokoju, bo jesteśmy tej samej narodowości..? Są Polacy szmaciarze => są Hiszpanie szmaciarze, są Polacy nieźli gracze => są Hiszpanie nieźli gracze... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A jak myślisz za co go mogli zabić? Są dwie możliwości za dobre eq albo za nic
jak to zwykle bywa w przypadku Vina i Nega. Ludzie nie chwalcie się swoim eq w Venore bo was Neg i Vin z niego ouwielbiam jeść bananyie a najlepiej nie przychodzcie do Venore:p |
A moim zdaniem PA się ostatnio zmniejszyło- nikt nikogo nie zabija i jest fajnie ^.-
|
Bo się wstydzą jak takie posty widzą :D
|
raczej nie chca sobie wiecej wrogow porobic ,a szukaja sojusznikow tak sadze
|
poprostu maja to w dupie:]
|
Imho
przypadek.. |
:](10znakow)
|
Cytuj:
btw. czemu na emeryturze?? :P |
Cytuj:
na jakiś czas daje sobie spokój, potem znów pogram.. ale z czasem ta gra już się robi nudna = / |
Panowie mam lipe po dzisiejszym update-cie włączam tibie i wyskakujem i taki oto błąd :
Video sufrace allociation failed. (error Code 12). Please chose another vide graphics mode. Co zrobić?? |
lol
"Wybrac inny rodzaj grafiki" po tym update wprowadzono troche zmian .. W opcjach cos tam jest chyba niepamientam :PP
|
Tomasi- za****ł mnie bo mu się nie podobała cena za bp hmm :confused:
__________________________ "Nie daj się złapać, albo walcz i wygraj" ... wlacz i wygraj, albo zmieniaj server... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:46. |