Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Thoria war-Fanta vs Army Of The Pharaohs (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=72625)

Avros 27-04-2006 09:01

Cwanish... Cwanish...

Cwanish... Cwanish...
Ale z ciebie kozak ze lejesz ludzi przed ss
wbiles sie na mnie i kumpla i zaczoles nas bic
ale cos ci sie nie udalo wiec idz se na otsy i pocwicz lepiej pvp
Cwanish: hunted
Cwanish: oby dwoje
tak tak tak nam napisales ale ja moge sobie spokojnie expic bo dopuki nie bendzie ss ty nie wpadniesz mi na expowisko
a jak wspadniesz to uciekne
miales do wyboru mnie i mojego kumpla nie pomyslales ze 63lvl ma juz aola?
bylo lac mnie ;p

pivope 27-04-2006 09:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avros
Cwanish... Cwanish...
Ale z ciebie kozak ze lejesz ludzi przed ss
wbiles sie na mnie i kumpla i zaczoles nas bic
ale cos ci sie nie udalo wiec idz se na otsy i pocwicz lepiej pvp
Cwanish: hunted
Cwanish: oby dwoje
tak tak tak nam napisales ale ja moge sobie spokojnie expic bo dopuki nie bendzie ss ty nie wpadniesz mi na expowisko
a jak wspadniesz to uciekne
miales do wyboru mnie i mojego kumpla nie pomyslales ze 63lvl ma juz aola?
bylo lac mnie ;p

ma czy niema to go straci:D straci go raz a potem padnie znow :] niedlugo bedize new war wiedz niepoexpicie sobie ;)

Avros 27-04-2006 09:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pivope
ma czy niema to go straci:D straci go raz a potem padnie znow :] niedlugo bedize new war wiedz niepoexpicie sobie ;)

niedawno gadales ze wyrzszych lvl sie nie oplaca bic bo to waste mf i sd
zmieniles zdanie??
moze chcesz wylotowac z niego aol'a :faceoff:
i sobie ponosic na rs'ie buhahha:evul:

Ertil 27-04-2006 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avros
zmieniles zdanie??
moze chcesz wylotowac z niego aol'a :faceoff:
i sobie ponosic na rs'ie buhahha:evul:

Niema już co poruszać tematu Cwanisha. Każdy wie jaki on jest....Lepiej byście napisali najnowsze fragi ;].....btw.http://www.allegro.pl/item100702370_...l_paladin.html
Chyba każdy wie kto to.... ^^

asdf 27-04-2006 13:36

ta pan drasen szkoda ze na allegro napisal takie klamstwa ze postac moze byc free za 100-200 k :<
a pozatym raz juz sprzedal drasena jakiemus szwedowi tylko ze ten nie zaplacil za chara i odebral drasena spowrotem :D

Koszyk 27-04-2006 15:18

Cytuj:

zmieniles zdanie??
Najwyraźniej zmienil :)

no wlasnie dajcie jakies ,,aktualne'' staty wojny

pivope 27-04-2006 15:53

nie to ze zmienilem poprostu 60lv niejest lvlem duzym tym bardziej palladyn ;] a tego 50+ niemialem lac ale teraz bede jak sie tak upomina:D

Lotarkilla 27-04-2006 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ertil
Jesli dalej werbujesz ludzi na new servy dopisz i mnie ;] Thoria to świat już nie do odratowania. Takich jak Cwanish nieda rady się wytępić...niestety...dziwi mnie Lotar~~ ,że pomimo iż wygrywacie chcesz sie przenosić na nowy server. Ale to twoja sprawa....

Fakt , jako członek dawnego lao , które pod zmienioną nazwą obecnie rządzi serverem nie miał bym żle, ale jakoś czuje potrzebe zaczęcia wszystkiego od nowa na nowym serverze.Ci ludzie, thoria , jakoś odpycha mnie od gry....

Lotarkilla 27-04-2006 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ertil
Jesli dalej werbujesz ludzi na new servy dopisz i mnie ;] Thoria to świat już nie do odratowania. Takich jak Cwanish nieda rady się wytępić...niestety...dziwi mnie Lotar~~ ,że pomimo iż wygrywacie chcesz sie przenosić na nowy server. Ale to twoja sprawa....

Skontaktuj sie ze mną na gg po więcej szczegołów.Nr masz na prv.

Lotarkilla 27-04-2006 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk
Najwyraźniej zmienil :)

no wlasnie dajcie jakies ,,aktualne'' staty wojny

Aktualny statystki wojny będziecie mogli znaleść w 1 poście tego tematu , na 1 stronie.Będe updatował je co jakiś czas.

Dastox 27-04-2006 21:58

Cwanish Cfaniaczek

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pivope
nie to ze zmienilem poprostu 60lv niejest lvlem duzym tym bardziej palladyn ;] a tego 50+ niemialem lac ale teraz bede jak sie tak upomina:D

Taki Cwanish cwaniaczek...
Dlaczego jak mnie lałeś takiego cienkiego 60lvl pallka to czemu ten pallek ani razu nie był na redzie chociaż vitał i uhał się na yellowie, a waliłeś w niego z gfb, sd, woi, i e-wave?? 8o 8o Czyżby bot nie działał a może ekipy nie było?? Ja radził bym trzymać się kupy bo kupy nikt nie rusza a jak ktoś się w nią właduje to potem śmierdzi. A przy okazji chciałbym poznać ten ukryty powód bicia mnie o ile on wogóle istnieje bo jak dla mnie to chciałeś sobie zarobić. A teraz żeby na głupka nie wyjść to wciskasz głupote że miałeś ukryty powód... Jeśli ma tym powodem być ten twój Ducioryt to to kiepski powód bo nigdy nikogo nie insultowałem. Chyba że chodzi o to, że jestem bro Slaanesha ale na to nic nie poradze.X( X( 8o 8o

fastico 27-04-2006 22:43

Najlepiej to zrobił Drasen pierd.li i nie gra

Koszyk 27-04-2006 22:54

@UP

Inni mogą uznać to za tchórzostwo... ale na jego miejscu mozebym zrobil tak samo :)

fastico 27-04-2006 23:05

tera rypie na otsie. ale kto mu kupi tą postać to ja nie wiem. może ktoś z aureii. oni to lubią hardcore.... hehehe 8o :evul:

Lotarkilla 28-04-2006 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fastico
Najlepiej to zrobił Drasen pierd.li i nie gra

To raczej ostateczne rozwiązanie ale napewno nie najlepsze.

tak na marginesie pragnę dodać iż ja oraz Dublekila zakońcvzylismy dzis edukacjie w szkoleśredniej.
Życze wszystkim maturzystą szczęscia!.
Sorry za moją pisownie ale takie jest uboczne działanie alkoholu na człowieka,tak czy inaczej robiłem wszystko co w mojej mozy aby pisac w miare czytelnie:P

Ertil 28-04-2006 16:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lotarkilla
To raczej ostateczne rozwiązanie ale napewno nie najlepsze.

tak na marginesie pragnę dodać iż ja oraz Dublekila zakońcvzylismy dzis edukacjie w szkoleśredniej.
Życze wszystkim maturzystą szczęscia!.
Sorry za moją pisownie ale takie jest uboczne działanie alkoholu na człowieka,tak czy inaczej robiłem wszystko co w mojej mozy aby pisac w miare czytelnie:P

Wszystkiego najlepszego z okazji zakończenia szkoły... :P też już bym chciał być po...btw. co do skontaktowania się, napiszę do ciebie jutro albo pojutrze bo dzisiaj coś czuję że sie niedogadamy... ;] Mam nadzieję, że nowe servy wyjdą niedługo bo już się niemogę doczekać.....Go Go Fanta xD...Może ktoś mi napisać najnowsze fragi?:> Z góry dziękuje

pivope 28-04-2006 16:51

ja zaczne od tego ze na Thori dochodzi powoli do nowej wojny poniewaz Airro okradl domek pashy :) pasha stracil 2 dsmy dh 9 demon shieldow i moremore items :) sie zobaczy co bedzie dalej xD

asdf 28-04-2006 17:36

cwanish nie liczyl bym na zawiele Leathal juz wywalil Airro z gildi
ponadto Airro ma 24 h czasu na oddanie itemkow inaczej moze juz serwa zmieniac : <

pivope 28-04-2006 17:48

heh airro tesh ma kumpli i zadaje mi sie ze nieodda tych itemow bo jak odda i tak bedzie hunted wiec zapewne bedzie cos nowego

asdf 28-04-2006 17:57

haha kumpli mowisz o tych 2 sorcach jeden 60 a drugi 57 lvl ? ^.^
btw Leathal mu nie pomorze : (
Jesli chodzi o Neilza Sikewsa itp to oni od razu mowili ze mu nie pomoga bo go nie lubia :o

edit: wiesz co airro moze ?
Pingowac tylko

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:37.