Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Tibijska afera/wroclaw (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=73480)

Vil 21-04-2006 11:03

Reportaz zenujacy tak samo jak propaganda sukcesu rzadu. Medialna papka dla idiotow a myslacy i tak wie ocb.

Testerz 21-04-2006 11:44

Kolega jest knightem i bije z axa

hehehe rotfl niezly gosc jest :D

kacper077 21-04-2006 12:46

zuwielbiam jeść bananyal

czytam forum i już któryś raz z kolei używaćie zwrotu:
"zuwielbiam jeść bananyal "
o co chodzi bo nie moge się połapać.

Xzonixek 21-04-2006 12:50

Modki zmieniają ci podpis i słowo takie jak "hujnia" zmieniają na "zuwielbiam jeść bananyka" tak jest w moim przypadku:P

PS:Zaraz pewnie 'hujnia' w cytacie zmieni sie na "zuwielbiam jeść bananyal "

Khazid 21-04-2006 14:13

@Sozemego & Vekegi

Mój błąd :confused:

Cała sprawa jest przesadzona, przecież te osoby, z którymi były robione "wywiady" są jakieś..dziwne.

"Ee..Mój kolega jest knightem..to on wali z tego no..axe'a."

Nie dziwie się, że tyle osób jest od tego uzależnionych. :/

MATI9630 21-04-2006 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xzonixek
Modki zmieniają ci podpis i słowo takie jak "męski narząd płciowynia" zmieniają na "zuwielbiam jeść bananyka" tak jest w moim przypadku:P

PS:Zaraz pewnie 'męski narząd płciowynia' w cytacie zmieni sie na "zuwielbiam jeść bananyal "

Myślisz, że moderatorzy nie mają nic lepszego do roboty niż edytować posty z przeklenstwami?o_O
Automatycznie jak napiszesz cechu je(tyle ze razem), to wyjdzie cechuje.

Co do tematu... Niekompetencja reportera daje się we znaki. Ale przecież on tego nie zmyślił.
Bić matkę krzesłem, bo mu kompa wyłączyła. Genialnie.
Ale i tak chłopiec nie jest niczemu winien!!11 To ta TIBIA ZAWINIŁA!!1123456
Jakby czytał Kubusia Puchatka, a mama mu zamknęła książke, a on by ją pobił, to.. Kubuś stalby się ZŁĄ postacią?
Jakby właśnie słuchał Kaczyńskiego w TV, a mama by mu wyłączyła telewizor, on by ją pobił.. to co? MROCZNY Kaczyński zostalby wydalony ze stołka?
Af.

PiXik 21-04-2006 16:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sozemego
@Up
Skopiuj link, a nie odnosnik do niego.

Co do tibii i uzaleznienia od niej...Moge powiedziec, ze bylem od niej uzalezniony, zarywalem noce, gralem caly czas, ale mi przeszlo.
Mam "rl life" i mam wysoki lvl, to nie trudne. I smieje sie, naprawde smieje sie z tych wszystkich "typowych polaczkow", ktorzy chca mnie pobic w rl za to, ze dolaczylem do Del'Toro albo za to, ze im cos zrobilem, w GRZE.
Smieje sie z kazdego kto placze bo padl w tibii/stracil cos, bo to nie jest normalne. Takich ludzi trzeba leczyc, bo to nie gra jest winna, ci ludzie sa winni.
Nienawidze mediow, szukaja sensacji gdzie sie da, ale w koncu to ich praca.. szukac sensacji i robic z niej pieniadze. Zalosny jest ten swiat, nic dziwnego ze Bog [ktorego imo nie ma] zalał caly.

hahaha a ja sie nie dziwie tym ludziom bo jeśli:w tibii jesteś złodziejem wyzywasz każdego,jesteś złodziejem,wyzywasz każdego,jesteś złodziejem i ludzie Ciebie znają w rl a im nakradłeś pozwyzywałeś to normalne że dostaniesz.ludzie którzy kradną w głupiej grze w rl zapewne nie są lepsi

Stonoga 21-04-2006 16:34

nooby ach...

OMG!!! To przecież przez takich noobków gra jest nudna. Zawalają oceny, grają całe noce, są nerwowi. Sziedzą po 40h zeby nabic mlvl!!! To są ludzie tibi? To są zwyczajne noobki które z tibi fajnej gry przygodo-strategicznej MMORPG robią prace w której: ''jak nienabije skilla to bede wkuzrony tydzien''. Cipom o to chodzi zeby grac jak najdluzej bo ''czepią'' z tego kase. A prawdziwy gracz to taki który pozwoli sobie jakiegoś razu ustac ook depo i porobic jaja a nie isc i sztywno walic potworki. No dobra nawet jeśli: przebijesz Cachero i co? Rzucisz Tibię i sprzedasz postac. Nabijesz 300lvl 8o i sellniesz za 5000 na allegro i co dalej???? Przejebane życie. Pieniądze starczą na 3 miesiące a gdy bedziesz leżał na ulicy z karteczką: Dajcie na bułkę to pomyślicie sobie: hmm... 4mlvl by mi wystarczył. I co? Co dalej? koniec niebedzie jzu nic, zginiesz marnie wsrod tłumu wspominając kiedy szpanowałeś kolegom characterem z tibi i byłeś ''kimś''. Ja moge teraz grać mam wolny komp i w ogóle... ale nierobie tego pomagam newbie na forum i wypowiadam się. Więc jeśli codziennie przy kąpaniu wieczornym mowisz do siebie: Dziś zarwę nockę musze isc na kopalnie to powiedz do sibie w duchu też: to tylko gra. Jeśli niemozesz tego powiedziec to współczuje... noobostwa :(

Sozemego 21-04-2006 18:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik
hahaha a ja sie nie dziwie tym ludziom bo jeśli:w tibii jesteś złodziejem wyzywasz każdego,jesteś złodziejem,wyzywasz każdego,jesteś złodziejem i ludzie Ciebie znają w rl a im nakradłeś pozwyzywałeś to normalne że dostaniesz.ludzie którzy kradną w głupiej grze w rl zapewne nie są lepsi

Mylisz sie, to jest tylko glupia gra, mozna robic w niej co zechcesz, wszystko czego nie mozesz/niechcesz robic w rl [oczywiscie w miare mozliwosci jakie oferuje gra]. Tak na marginesie, NIGDY nie okradlem nikogo z rl, why should I ?

Luthi 21-04-2006 18:48

No Pewno!
Już wiem, wiecie czemu padł Eternal Oblivion?
BO MAMA WYLACZYLA MU KOMPA, I ZABILA JEGO BOHATERA !! :D :D :cup:
Chodzą ploty, ze EO jest polakiem i to chyba on za...ał swojej mamie z krzesła!.
Tak ta teoria jest na 100% pewna!!!!!

rotfl :cup:

PiXik 21-04-2006 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sozemego
Mylisz sie, to jest tylko glupia gra, mozna robic w niej co zechcesz, wszystko czego nie mozesz/niechcesz robic w rl [oczywiscie w miare mozliwosci jakie oferuje gra]. Tak na marginesie, NIGDY nie okradlem nikogo z rl, why should I ?

to nie musi być kradzież ale jeśli w głupiej grze kradniesz to w życiu realnym też pewnie jesteś cfaniakiem,szukasz zaczepki pozatym.prosty przykład znajomy ukradł ci miecz który na allegro wart jest 500złoty?na drugi dzień przywitasz się z nim normalnie i wogóle(znajomy znasz z widzenia cześć i tyle)nie sądze a jeśli ktoś powie że tak to ściemnia:-)chyba że znajomy ma większe znajomości niz nasze i jest silniejszy;)
edit:radze każdemu jeśli ma możliwość obejrzenia tego reportarzu...nie ma to jak obiektywizm<sciana>

Galarion 22-04-2006 22:03

ee tam

Dziennikarz, ktory to pisal chyba zbyt bardzo poczul sie na silach, myslac, ze skoro moze pisac o polityce, papiezu, to z jakas gra dla dzieci nie bedzie mial problemow. To tak jakby jakis nie-lekarz napisal artykul w dziedzinie medycyny i chociaz dla ogolu(czyli nie-Tibijczykow) wydawalby sie spojny i napisany przystepnym jezykiem, to profesorowie medycyny(czyli Tibijczycy) wieszaliby na nim psy za bledy rzeczowe. Gry to rownie specyficzny temat, wiec autor moglby albo zostawic go dla bardziej kompetentnych(moze graczy ;)), albo lepiej skonsultowac sie z Dromem, bosalem. Z drugiej strony mozna go usprawiedliwiac, ze w koncu pisal do przecietnego Polaka, ktory nie wie nic o erozrywce etc. Powstalo to co powstalo i chociaz moglo byc gorzej, to nie jest zbyt dobrze. Przynajmniej mamy o czym gadac.

A maniakom pozostaje pod siedzibe TVN/GW wyslac dwa nagie taborety, jako symbol wojny...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:01.