![]() |
Yeah ! 20/20 z zamkniętych pytań xD Nie wiem czemu ale bardziej sie stresowałem na próbnym xD Może to i dobrze ? 8o
|
Cytuj:
|
http://slimak.onet.pl/_m/mep/2004/Co_sprawdzano.pdf
Wyniki. Jakby ktoś jeszcze nie znał.. Moje odpowiedzi: 19/20 z zamkniętych. Streszczenie : 4 pkt. Ogłoszenie : 5 pkt. Rozprawka: Nie jestem w stanie samodzielnie sprawdzić. Więc nie jest tak źle. |
19/20 z zamknietych (Da vinci =/).
Streszczenie 4/4 Ogłoszenie ?/5 ( zapomnialem napisac u góry UWAGA!!! czy cos w tym stylu), nie wiem czy to bedzie sprawdzane Rozprawka: liczmy 10/16. W takim wypadku wychodzi mi 39/50 bądź 44/50 ( z zaliczonym ogłoszeniem ). |
hm, zamkniete 18/20, reszta nieźle...
mam pytanio-prośbę: czy ma ktoś jakąś stronę ze wzorami (najlepiej z fizyki) lub posiada je na jednej kartce i moze zeskanowac? bylbym wdzieczny, moze znajde coś, czego iście genialna pani Missałła nie powtórzyła z moją klasą... @down wielkie dzieki |
Praca naszego wicedyrektora
http://gimnazjumhelwing.hg.pl/egzaminfizyka.doc Zadania i wzory. @down Rodzi sie tylko jedno pytanie: jak rozwiazac wiele zadan bez znajomosci wzorów? |
Po sprawdzeniu odpowiedzi mam nadzieje na 40~pkt. Ale jestem przynajmniej pewien że z jutrzejszego egzaminu mam 50 :D.
Dla osób uczących się wzorów powiem że to strata czasu bo i tak później zapomną. Wzory wraz z teorią ich dotyczącą trzeba zrozumieć i najlepiej rozwiazywać dużo zadań. Mi ta taktyka pomogla zostać laureatem z fizy. I nie mówie tego żeby sie pochwalić, ale poto aby dać dowód że jest to skuteczny sposób na fizyke. Sorry że tak późno o tym pisze, ale wczesniej nie zauważylem tematu :PP pozatym i tak może sie to przydać na przyszłość. btw. z próbnego mat: 46 hum: 43 |
E, łatwe było. Wiem, że spieprzyłem Leonarda i tą głupią tabelkę, zobaczymy jak poszły otwarte. Licze na conajmniej 45 pkt.
Gorzej jutro, damnitcholerajasnabum. :| |
No ja mam 18/20 z zamknietych a reszta to nie wiem jak ale nie jest zle. Powyzej 35pkt. chyba bede mial:) ale nie chce zapeszac, jutro chyba bedzie gorzej oby bylo malo chemi i fizyki:D
|
Kurdę, z Polaka troszkę zwaliłem, 18/20 i do tego zwaliłem te wersy bo wpisałem na końcu o 1 za dużo.. po za tym zamiast UWAGA napisałem Uwaga!, mam nadzieję że to nie ma dużego wypływu. A tak to mam wszystko pięknie. Kurdę z matmy jeszcze się nie uczyłem bo leń jestem ale zaraz sobie przypomne wzory (z próbnych matematycznych miałem raz 43 a drugi 48 ). Tylko żeby nie było tych głupich przesileń letnich z geografii bo niechce mi się tego szukać... BOJE SIE!
|
Jeszcze ~2h OMG !!!
|
OMG, pierwszy wrocilem:p zadania otwarte trudne :P, ale zrobilem wieksza czesc, malo pktow bedzie ;/
|
@up
Ile ci wyszło z tą beczka? |
873 dm3 a ci??
|
Cos ponad 2000 dm szesciennych chyba :P
|
Teraz sie szykujcie
6432 dm sześcienne xDDD @down Niektórzy jeszcze pisza ten egzamin, odp pewnie beda wieczorem. |
zna ktos prawidlowe odp?
@ryba jednemu kumplowi tez wyszło tyle co ci, ale on szczególnie dobry z matmy nie jest:) |
Z zadan otwartch mam chyba 1 zle reszta nie wiem ale chyba nie najgorzej... Owiele gorsze byly zadania otwarte. Masakra ale podejrzewam ze z kazdego powinno byc z 2pkt. W beczce mi wyszlo ze 700+ dm3:D
|
www.oke.jaworzno.pl <-
Zamkniete proste, otware troche gorzej. W sumie metody mialem dobre ale wyniki takie sobie :D Ogolnie nie jestem zadowolony. |
I po wszystkim :>
Jestem zadowolony, poszło mi chyba lepiej niż na próbnych. W zamkniętych wiem że zwaliłem te o satelitach w otwartych chyba większość mam dobrze. tylko ta beczka -.- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:27. |