Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   No Pain wybija Polaków!!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=74557)

Iks.de 22-05-2006 17:55

Ja gram od czasu do czasu jeszcze ostanio nawet wbiłem lvl(46) ^^. Mam rsa nie kupowałem u nikogo protekcji i nie padłem jeszcze, fart?:p
Ale jak jesteście tacy mądrzy to czemu wy nie walczycie?
A jeśli byście chcieli wygrać wojne musielibyście zrookować Chompoletta, na forum tibia.com jest temat i Chompo policzył wszystkie fragi jest 120~ - 2, wliczył do tego, że Keidob sie zrookował...

Arra 22-05-2006 18:15

Graj na xerenie i nie pier*** głupot ja też mało gram ale coś tam pykam czekam na new serv i jesli to bedzie na wakacje lub troche przed to bede ownowal kazdego szweda jakiego spotkam w koncu POLAND ROX aradziku wbijaj na new serv jak bedzie. 50-70 osób z rl'a tam bedzie grac i w huj znajomych zownujemy ten swiat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak ja kur** nie nawidze szwedow ja pierd*** i przez was sie zdenerwowalem ide zapalic LOLA #majcie sie wszyscy szczególnie ci którzy "próbują" grac jeszcze na saphirze
BTW: NP jak jest w 2-4 osob wogule nie maja PVP ucieklem im 4 razy z guardow scarabow i 2 razy jak trenilem słabi sa ale w grupie to co innego Polacy boją sie stracic chary a przeciez i tak je straca jak przegramy WAR i za pozno na takie gadanie bo juz wojna jest przegrana
soryy za bledy ale nie czytam tego co napisze ;p;p;p;p;p
3majcie sie babababababba;******

Iks.de 22-05-2006 18:22

Hah, dzisiaj sie logłem na Xerenie i na chwile byłem pod depo to jak widziałem tych noobów tam, a wogóle Xerena to zawalony serv, a hmm na nowym... czy ja wiem, nie mam pacca i nie mam narazie zamiaru kupować,może i jestem prawie cały czas na gg, ale nie mam czasu grać na new servie bo co chwile musze odchodzić i te jeb**ne kolejki bez sensu..., a na Saphirze mało ludzi gra exp wolny itp.

Arraaa Pozdro :****** Przyjedź kiedyś z Gibonem i Deme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! or DIE!!

Arra 22-05-2006 21:16

narazie nie mam floty zeby jechac ;p

Iks.de 24-05-2006 00:33

TO ZAŁATW!!

@Topic
23:45 Farquar: saphira is fucked up
23:45 Farquar: and i think the polish players in tibia are much nicer then the swedish
Jestem w jego gildi i dzisiaj zaatakował mnie Alariic, Farquar i jeszcze jakiś 54~ palek przylecieli mi pomóc!

Btw:
Sorry Seba, ale mój (jeszcze grający na saphirze)bro namówił mnie, jeszcze raz sorry ;*

jed 24-05-2006 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iks.de
TO ZAŁATW!!

@Topic
23:45 Farquar: saphira is fucked up
23:45 Farquar: and i think the polish players in tibia are much nicer then the swedish
Jestem w jego gildi i dzisiaj zaatakował mnie Alariic, Farquar i jeszcze jakiś 54~ palek przylecieli mi pomóc!

Btw:
Sorry Seba, ale mój (jeszcze grający na saphirze)bro namówił mnie, jeszcze raz sorry ;*

Farquar o ile się nie myle to Szwed... Czyżby bardziej szanował nas, Polaków niż swoich? Jeśli tak, to rzeczywiście muszą być wredni. xD Ech... chyba wrócę do Tibii. :D Może Saphira nie jest jeszcze stracona? :>

Pozdrawiam! ;)

Sebarivel 24-05-2006 23:23

2 dni temu nasłuchałem się od Farqua wyzwisk na Pl......
Wtedy gdy bloczyłem hydry a ten wparował z vega~ i zaczoł mnie pk......

Lord Gumio 24-05-2006 23:32

tez jestem w gildi farquara spx gildia ludzie sobie pomagaja... chyba juz nigdy serwa niezmienie bo gram na saphirze od zawsze B)

Iks.de 24-05-2006 23:53

@jed:
Jeśli chcesz wrócić do gry, to wróc jeśli masz chęci, ale nie lubię nikogo namawiać, tak Farquar to szwed i Saphira nie jest stracona, jest możliwość, aby "wygonić" No pain, lecz musieliby wszyscy polacy walczyć, a nie tak jak 3/4 forumowiczów pisze "dlaczego ONI nie walczą", najlepszym sposobem byłoby gdyby woja była na terenie facc ;P, można używać ostatnio popularnej metedy na Elysii, pingowanie, zaawansowany inforatyk napewno by sobie z tym poradzil ^^. Nie pisze już więcej bo i tak 3/4 nic sobie z tego nie zrobi. ;P

@Seba:
No cóż ja na to poradze, dwulicowość u szwedów to chyba popularna wada, ale nie mówie odrazu, że Farquar jest SUPER, SPX ZIOM bo go znam 2 dzien, a tamto mi powiedzial w jedej z dwóch rozmów na priv.

@gumio(k)
to Ty grasz na Saphirze? :O Myślałem, że przeniosłeś sie na inny serv, ale co to za gra jeśli nie wbijasz lvli ;P
EHauhehuSHuaHSuh, nie mam nic więcej do napisania. :creature:

Name: Driquette
May 23 2006, 21:00:52 CETKilled at Level 83 by Vilshion and by Nobztrakt

Szwedzi już sami nie wiedzą co robić.

Fenza 25-05-2006 12:27

Saphira to wasted server , Bye ;-)

Olorion. 25-05-2006 16:47

Ale nie zabili seby, bo to super pvper ktory wygral Kensai Duel Tournament

jed 25-05-2006 17:24

Cytuj:

@jed:
Jeśli chcesz wrócić do gry, to wróc jeśli masz chęci, ale nie lubię nikogo namawiać, tak Farquar to szwed i Saphira nie jest stracona, jest możliwość, aby "wygonić" No pain, lecz musieliby wszyscy polacy walczyć, a nie tak jak 3/4 forumowiczów pisze "dlaczego ONI nie walczą", najlepszym sposobem byłoby gdyby woja była na terenie facc ;P, można używać ostatnio popularnej metedy na Elysii, pingowanie, zaawansowany inforatyk napewno by sobie z tym poradzil ^^. Nie pisze już więcej bo i tak 3/4 nic sobie z tego nie zrobi. ;P

Name: Driquette
May 23 2006, 21:00:52 CETKilled at Level 83 by Vilshion and by Nobztrakt

Szwedzi już sami nie wiedzą co robić.

Ogólnie to nie grałem ze względu na szkołę. ;] Od czerwca zaczne częściej grywać. Jeśli chodzi o tych wszytkich walczących Polaków... wszyscy, którzy mogliby walczyć to Draconians i paru łebków z Unforgivens. Draco nie gra a Unforgivens to kumple NP. Mało nas i w dodatku siła też nie ta, ale wszystko da się wygrać. :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fenza
Saphira to wasted server , Bye ;-)

Prawdziwy wojownik... Przydałoby się wam trochę zacięcia i wiary we własne możliwości.

Pozdrawiam! ;)

Morelowe Słonko 25-05-2006 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jed
Prawdziwy wojownik... Przydałoby się wam trochę zacięcia i wiary we własne możliwości.

Co my qfa caly czas, dlaczego to akurat my mamy walczyc o srv ;x
Jacys wybrańcy bogow jestesmy czy co...
Ja chetnie sobie chetnie odpoczne a ci ludzie co narzekaja niech sie bawią w wojny ze szwedami. Tacy kozacy jesteście to do dziela ...

Yake~ 25-05-2006 20:42

@ Seba - Frajerem byłes jestes bedziesz i frajerem zde.....iesz
@ Yoshi'san - <3 siema sąsiad! xD respect :P

Hail xerena

Kiss for Warrior :P

Olor o.0

@ sniper - May 24 2006, 11:16:07 CET Killed at Level 63 by Raric
Buahahah to ja sie smieje ostatni

jed 25-05-2006 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morelowe Słonko
Co my qfa caly czas, dlaczego to akurat my mamy walczyc o srv ;x
Jacys wybrańcy bogow jestesmy czy co...
Ja chetnie sobie chetnie odpoczne a ci ludzie co narzekaja niech sie bawią w wojny ze szwedami. Tacy kozacy jesteście to do dziela ...

Taaa... Lepiej się poddać i olać wszystko. ;] Niby kto inny może walczyć o serwer jak nie wy? Jakbym miał char odpowiedni to bym coś namieszał, nawet jeśli miałbym potem zginąć... ;)
Btw... naprawde myślicie, że na Xerenie wam się uda? Tam też Szwedzi dominują... :(

Pozdrawiam!

Xetif 27-05-2006 01:08

hahahahahah temat roku , nie chcialo mi sie czytac tych waszych bzdur , a jak tak narzekacie ze draco nei wygralo wojny to pokazcie jacy jestescie mocni;] Nie zagladam jakos czesto na to forum i nadal nie mam zamiaru ale bez kitu , az mi sie bardziej chce wstawac przed server save zeby wybic paru wannabe sebarivelow . dawac dawac , trenujcie fista , Gz.Gz.from.Bartaz i wogole POZDRO PL DASZ COS ZA DARMO hUAhauhaUahU.

po wlogowaniu na chwile widze ze sie nic nie zmienilo,ciagle robicie siare->23:49 Kosziko: pl

PS . wstyd.

wiecej nie pije

Rydzykowy 27-05-2006 14:31

Witam jestem nowy na tym forum tak samo jak i na saphirze.

Po pierwsze chciałym zaznaczyć że nie wszyscy szwedzi na tym servie to PA naprzykład Ximek ( mój protector ) bardzo miły człowiek który szanuje polaków.
Po drugie Swe to najlepsi gracze, zobaczcie ile h lvli to szwedzi.
Po trzecie draco~ i tak nie miało szans bo swe są lepsi w PVP ( przynajmniej większość ).

Nie wiem jak wy ale ja myślę że ze Swe da się dogadać tylko nie warto z nimi popadać w koflikty dopóki oni nie zaczną.

Kensai 27-05-2006 14:40

Hahahaha wy*ebany avatar masz Xetif xD! Owned xD!
Pozrdo dla polaczków xD

Iks.de 27-05-2006 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kensai
Pozrdo dla polaczków xD

O kogo Ci chodzi dokładnie? :p

Level 27-05-2006 19:53

Cytuj:

O kogo Ci chodzi dokładnie? :p

Pewnie pozdrawia rodziców,ale raczej powinien powiedzieć, bacioni perjenitori ;) lub cos w tym stylu.

Do wypowiedzi Bartaza zacytuje Oscara Wildea

"Błogosławieni ci, którzy nie mieli nic mądrego do powiedzienia i sie nie odzywali"

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04.