Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Sondy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=128)
-   -   Reakcja rodziców (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=75568)

Eugeniusz Siekiera 27-06-2006 22:54

Vote'ing

Wybrałem:

[X] "Moi rodzice wiedzą, że gram i starają się mnie od tego odciągnąć"

Rodzice starają się odciagnąć mnie ogólnie od kompa.
Tibia nie jest jakoś szczególnie wyróżniona.. chociaż moja mama
uważa: "To głupia gra w której chodzi się "ludem"..

EuG

szpindel 27-06-2006 23:27

re:

wybrałem ostatnią opcję. Starszy jakby tylko wiedział że znowu gram to by mnie zapewnie wykastrował, wyrzucił komputer za okno (to może nie bo sam nałogowo
spędza czas na kompie :faceoff: :P) i wogóle nie odzywał by się do mnie przez miesiąc. Ojciec uważa że tibia jest "be" i "narzędziem szatana" które bałamuci mózg. I tyle!

Tortem 28-06-2006 22:25

Moja stara jak gram wiencej niż godźine to mnie zwala z kompa masakra :baby: :kat:

MKM 28-06-2006 23:32

Moją matke razi jedynie to że siedze przy kompie zbyt długo, nieważne czy gram czy robie coś innego, poprostu za długo i już. I dlatego odłonczyła mi neta na 6 miechów... Niby w ten sposób miałem poprawić oceny ale zabardzo się nieudało bardziej z winy lenistwa niż z internetu-komutera. :)

Elun 28-06-2006 23:46

No jak wiadomo, każdy rodzic troszczy się o swoją pociechę, moi także też, ale czasem aż za bardzo, co mnie prowadzi do nerwów. Próbują mnie od tego odciągnąć, ale nie zawsze im to wychodzi. Z reszta nie gram już tak nałogowo, jak rok temu. Potrafię miesiąc nie myśleć o tibii, no ale rodzice nawet chcą mi wybić z głowy samo myślenie o tym.

Kaiser_of_Arcania 30-06-2006 23:05

Moi rodzice to się nie przejmują, zwłaszcza jak komuś coś w Tibii sprzedam za kasę realną. Czasem marudzą jak zbieram podatek na PACCa (xD), ale da się wytrzymać. Chociaż wolę nie myśleć co będzie, jak mnie kiedyś na nocce złapią:o

S'hAr'K 01-07-2006 05:23

Mój ojciec widzi tylko 5 pikseli ktore sie ruszają ;P

Leyoth 07-07-2006 16:48

hehe u mnie moja mama wie ale nic z tego nie robi bo potrafie dzielic czas na nauke i tibie :)

Hell Cast 07-07-2006 19:56

Moi rodzice wiedzą i odganiają mnie od tego jak od diabła jakiegoś, a nawet nie wiedzą o co w tej grze chodzi. :angry:

Priest 08-07-2006 07:31

Moi nie mają nic przeciwko tibii , chociarz tata często mówi że mam za dobrego kompa na tibie ...;)

Plajer 08-07-2006 11:57

Moi wiedza ..nie przeszkadza im to , a nawet jesliby przeszkadzalo to bym powiedzial "nie bedziecie mi mowic w co mam grac" i dalej bym grał....

wjskatecrew 08-07-2006 13:22

moi rodzice zazwyczaj mówią...
"usuniemy Ci tą gre z komputera i będziesz musiał od nowa zaczynać....jeżeli nadal bedziesz tak długo grał..."

ja w tym momencie wybucham smiechem :P

Michas17 09-07-2006 02:12

Moja mama powiedziała mi że ten koleś 16 letni to on ma coś z psychiką ja tak i tak moge z w tibie grać bo nikogo z powodu tibi nie bije i mnie nie biją nawet nie raz to mi się tak nudzi komputer że mi się naniego nie chce patrzyć :evul:

Choke 09-07-2006 11:09

Wiedzą że gramale co im do tego :p

marcjan 09-07-2006 17:56

Cytuj:

wiedzą, nawet mój stary se konto założył ale zabił kilka ratów (przy tym był pełen emocji ! ) ale jakoś im to nie przeszkadza, nawet po tej aferze
(juri ghost napisał)
Nieźle xD. Mam do was takie pytanie. W szkole i na podwórku nawet kuzyn, wszyscy tępią mnie i gadają ciogle: "Tibiarz idzie"
itd. co mam zrobić? A co do swoich starych to ja wybrałem tą ostatnią opcje xD Raz jak byłem na cycach i sie darłem to stara mi kompa resetneła xD

xedhgyr zezathyn 09-07-2006 22:55

więdzą i mi nie przeszkadzają...szczegulnie w wakacje XD
chociaż czasami gdy się kłucimy jestem "uzależniony od komputera"(o tibi nic niemówią)a o tym gościu co zlał matke krzesłem(huh...uczyłem go grać w runescapa...)zrozumieli że jak ktoś jest odwał psychiczny to czy zasiądzie przy tibi,gta czy pasjansie efekt będzie podobny...

natalek 10-07-2006 02:28

tak jak wiekszosc :P
Cytuj:

Moi rodzice wiedzą, że gram, ale nie mają nic przeciwko temu

Keel 15-07-2006 01:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rinnaroc
Nawet jak ukradłem dziadkowi kase na pacca i mama się dowiedziała to mi nic nie zrobiła :p

No to gratuluje, Twoj dziadek pewnie cale zycie ciezko pracowal na te pieniadze, a ty mu je kradniesz...

Skórek 15-07-2006 10:58

Moi rodzice wiedza i nic <B)>

Jacek Zadumny 16-07-2006 20:14

Moi rodzice to równi ludzie. Wiedzą że teraz jest dla mie najlepszy okres w życiu. Prócz tego sąwakacje i mama pozwala mi robić wszystko co chce.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:58.