![]() |
Vote'ing
Wybrałem:
[X] "Moi rodzice wiedzą, że gram i starają się mnie od tego odciągnąć" Rodzice starają się odciagnąć mnie ogólnie od kompa. Tibia nie jest jakoś szczególnie wyróżniona.. chociaż moja mama uważa: "To głupia gra w której chodzi się "ludem".. EuG |
re:
wybrałem ostatnią opcję. Starszy jakby tylko wiedział że znowu gram to by mnie zapewnie wykastrował, wyrzucił komputer za okno (to może nie bo sam nałogowo
spędza czas na kompie :faceoff: :P) i wogóle nie odzywał by się do mnie przez miesiąc. Ojciec uważa że tibia jest "be" i "narzędziem szatana" które bałamuci mózg. I tyle! |
Moja stara jak gram wiencej niż godźine to mnie zwala z kompa masakra :baby: :kat:
|
Moją matke razi jedynie to że siedze przy kompie zbyt długo, nieważne czy gram czy robie coś innego, poprostu za długo i już. I dlatego odłonczyła mi neta na 6 miechów... Niby w ten sposób miałem poprawić oceny ale zabardzo się nieudało bardziej z winy lenistwa niż z internetu-komutera. :)
|
No jak wiadomo, każdy rodzic troszczy się o swoją pociechę, moi także też, ale czasem aż za bardzo, co mnie prowadzi do nerwów. Próbują mnie od tego odciągnąć, ale nie zawsze im to wychodzi. Z reszta nie gram już tak nałogowo, jak rok temu. Potrafię miesiąc nie myśleć o tibii, no ale rodzice nawet chcą mi wybić z głowy samo myślenie o tym.
|
Moi rodzice to się nie przejmują, zwłaszcza jak komuś coś w Tibii sprzedam za kasę realną. Czasem marudzą jak zbieram podatek na PACCa (xD), ale da się wytrzymać. Chociaż wolę nie myśleć co będzie, jak mnie kiedyś na nocce złapią:o
|
Mój ojciec widzi tylko 5 pikseli ktore sie ruszają ;P
|
hehe u mnie moja mama wie ale nic z tego nie robi bo potrafie dzielic czas na nauke i tibie :)
|
Moi rodzice wiedzą i odganiają mnie od tego jak od diabła jakiegoś, a nawet nie wiedzą o co w tej grze chodzi. :angry:
|
Moi nie mają nic przeciwko tibii , chociarz tata często mówi że mam za dobrego kompa na tibie ...;)
|
Moi wiedza ..nie przeszkadza im to , a nawet jesliby przeszkadzalo to bym powiedzial "nie bedziecie mi mowic w co mam grac" i dalej bym grał....
|
moi rodzice zazwyczaj mówią...
"usuniemy Ci tą gre z komputera i będziesz musiał od nowa zaczynać....jeżeli nadal bedziesz tak długo grał..." ja w tym momencie wybucham smiechem :P |
Moja mama powiedziała mi że ten koleś 16 letni to on ma coś z psychiką ja tak i tak moge z w tibie grać bo nikogo z powodu tibi nie bije i mnie nie biją nawet nie raz to mi się tak nudzi komputer że mi się naniego nie chce patrzyć :evul:
|
Wiedzą że gramale co im do tego :p
|
Cytuj:
itd. co mam zrobić? A co do swoich starych to ja wybrałem tą ostatnią opcje xD Raz jak byłem na cycach i sie darłem to stara mi kompa resetneła xD |
więdzą i mi nie przeszkadzają...szczegulnie w wakacje XD
chociaż czasami gdy się kłucimy jestem "uzależniony od komputera"(o tibi nic niemówią)a o tym gościu co zlał matke krzesłem(huh...uczyłem go grać w runescapa...)zrozumieli że jak ktoś jest odwał psychiczny to czy zasiądzie przy tibi,gta czy pasjansie efekt będzie podobny... |
tak jak wiekszosc :P
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Moi rodzice wiedza i nic <B)>
|
Moi rodzice to równi ludzie. Wiedzą że teraz jest dla mie najlepszy okres w życiu. Prócz tego sąwakacje i mama pozwala mi robić wszystko co chce.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:58. |