![]() |
Cytuj:
Ale sie usmialem , tylko jak mozna zadżgac mame nalesnikiem?? (srry za bledy) |
Cytuj:
|
heheh jak ja już padne to jest tylko łups w klawiature, odzyskanie loota i wypad na dwór :P
|
Ja się nie denerwuje ze wzgledu ze jeszcze nigdy niepadlem .Gram w tibie od 2 lat mialem kilka postaci okolo 50lvl i niepadlem:))
|
na razie mam ogromne lagi. przez nie dednolem przed chwila w kanalach (od PK). nieco sie wkurzylem.na szczescie stracilem backpack(z 16 gp i lina). i zostalo mi ok. 60 k exp.
Nie wchodziec do Thais na isarze! dzisiaj to PK city.:o |
ozależniony?
kiedy mnie bijom to troche sie denerwuje albo jak mi sie cos nieudajeX(
ale uzaleziony nie jestem może bylem troche na poczatku jak zaczynałem ~~~~~~~~pozdro!~~~~~~~~ |
dla mnie komputer i real to 2 odmienne rzeczy. A poza tym jak dedne to po 30 minutach moja postać posiada poprzedni stan łącznie z ekwipunkiem
|
Cytuj:
|
:p
A ja ostatnio jak padlem moim 34 knight starcilem z 80 na 79 skila i crown armora :(((( wtedy wstalem zaczolem plakac i walilem z calej sily w szafe potem ide na domowa silownie... i ide komus...heheh
|
Przewaznie jak padam jestem troche wqrwiony ale wylanczam kompa i ide do kumpli pozbijac z tego :D ale jak raz zbieralem dlugo kase i expilem caly dzien i targalem lootbaga z dc (na infernie) doszedlem do ab i sprzedawalem loota a podchodzi koles 2 sd i nara... (wtedy to bylem wqrwiony na maxa) wtedy zamiast kogos za***** to powyzywalem wszystkich w depo i wyszedlem xD obecnie niegram na infernie mam zaduzego hunta glownie przez (Peppisa i jego kumpli) ale nietylko... B) czekam na nowy swiat.. :evul: Pozdro dla kumpli z inferny 8o
|
Cytuj:
|
Ja jak padne to zwykle lece po loota, potem wylaczam kompa i gadam na gg z kumplami i kolezankami, ide na piwko z kims albo lece do laski ;) . Coz czasem sie nawet smieje, jak padne z wlasnej nieuwagi albo glupoty B)
|
Opcja nr. (eeee... któryśtam) chodzi o ostatnią. Dla mnie tibia to shit i żałuję, że w ogóle zacząłem w to to grać... tylko w szkole sobie wyniki pogorszyłem. ;P
|
Nie przejmuje sie tibia poprostu... Takie jest moje zdanie(w sondach zawsze bede pisal jakie mam zdanie, trzy kropki i "Takie jest moje zdanie" :P)
|
Ja sie wkurzam i na rl, ale bez przesadyzmu.Najbardziej żałuję czasu poświęconego na skillowanie.
|
Ja najczęsciej włączam Enemy Territory, jak mnie wkurzy Tibia, bo myśle w tedy o czymś innym i jakoś się relaksuje przy zabijaniu szkopów :p
Cytuj:
z tego zrozumiałem że wyłączasz kompa i gadasz na gg :p. Ja się raz śmiałem jak padłem na wilku na rooku chyba 3 postacią |
Jak ja padne, to się tak znerwie, że wale klawią i wyłańczam kompa(i..ide na dwór).. Ale wybralem opcje ze..wale klawia xP
Brava dla Dr. Omadera(bardzo dobra sonda :)) |
Cytuj:
|
Mnie nic nie wkurza jak umre itp. tylko mówie ale jestem głupi :P. Jeszcze powinno być że jak sie nabierzesz na jakąś sztuczke i stracisz dobry item to wyłanczasz kompa albo inne.
|
Jak sie w Tibii wkurze to włączam po prostu inna gre.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:25. |