![]() |
1. Roberto Leodreth
2. 12 lvl 3. Furora |
Ameriov rookstayer, isara, 13lvl
@edit: 14lvl |
1. Outsane
2. 16/17 ;) |
No ok to teraz w końcu ja moge dopisać swoja postać...
Nick: Sir Kshaq Rookstayer Level: 12 Świat: Malvera @down No tak, bo ten advenc był już dzisiaj po południu jednak nie chciało mi się posta pisać, a że pisałem z PawimOczkiem na GG to mu o tym powiedziałem. Ten post jest hmm oficjalnym ogłoszeniem mojego advencu :D |
@UP
Kshaq chyba ci wyprzedzilem :) Oczko mi powiedzial zebym cie dodal i juz dawno dodalem i wyslalem mu liste :D |
Udało się. Nabiłem w jedeń dzień 13.137 expa. W ten spsób podany wyżej level zmienił się. Dzisiaj osiągnełem 5 advenców (3 levele, sword i shielding).
Nick: Sir Kshaq Rookstayer Nowy Level: 13 Świat: Malvera Gobii uwzględnij tego posta przy aktualizacji :D |
ok to i ja ;]
1.Hujowaty Przychlast
2.13 3.Saphira |
Asterix Rook
12 Mythera |
Nowy levelik:
Nick: Sir Kshaq rookstayer Level: 14 Świat Malvera PS. Coraz ciężej. Wychodze z wprawy, dzisiaj tylko 8k expa wbiłem.. :D |
1. Outsane
2. 17/18 W końcu :D... Ide spać ;) |
Small green gobo
19 Trimera |
1. Vialix
2. 15 3. Azura |
editów niezauwarzacie :p więc:
Ameriov Rookstayer 15lvl |
PawieOczko wyręczam Cię. Już nie musisz pisać tego o co Cię prosiłem.
No więc tak: Nick: Sir Kshaq Rookstayer Level: 15 Świat: Malvera PS. Nie grałem jedeń dzień, a gdybym grał to dzisiaj bym wbijał 17... |
Keregain
16 level Aurea |
1. Outsane
2. 18/19 ;) |
Raxev
18/19 |
Wojtini
18lv Eternia |
;)
No to ja też dodam swoją postać do tego spisu:evul:...
...Nick: Ciufcia ...Level: 24 :king: ...Świat: Morgana I moi kumple: ...Nick: Pikaczka * ...Level:17 ...Świat: Morgana ...Nick: Nie Wazne Kto * ...Level: 18 ...Świat: Morgana ...Nick: Tomo Heck * ...Level:19 ...Świat: Morgana EDIT: Mnie może już nie dopisuj bo własnie się coś zmieniło: 11:25 You advanced from Level 24 to Level 25. Wkońcu znajdę się na liście najlepszych polskich rookstayerów<jupi> o.O |
Witam.
Dziś nastąpiła kolejna aktualizacja. Tym razem przygotowana przeze mnie, ponieważ Gobii wykonał już swoją pracę w ostatni piątek. Dziękuję Wam bardzo, za to, że dalej chcecie, aby temat ten istniał. Jednocześnie pragnę wszystkich przeprosić za brak aktualizacji w poniedziałek. Obiecuję, że postaram się więcej nie opuszczać aktualizacji. @UP Widać, że można, dziękuje. @Ameriov Zapraszam na 1 stronę tego tematu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41. |