![]() |
Cytuj:
Tak się zastanawiam, te wszystkie posty "poprzedni był lepszy" bez żadnego poparcia to na zasadzie tłumu? Bo większość tak uważa...? Analizując po koleji PKP:
|
odnosniki typu jak w nowym newsie jest "sondzie" sa za slabo widoczne.
|
:(
moze sie poprostu nie przyzwyczailem
ale ja jzu bardzo dluuuuuuugo siedze na tibia.pl to moze dlatego chyba bedzie czasu zebym przywykl...;/ |
a mi sie podobal wystrój sprzed lat kiedy tibia.pl była niebieska normalnie to było cudowne
a ten jest brzydszy niz poprzedni no wkoncu wyniki ankiety mowia za siebie |
jak to zobaczylem myslalem ze znowu mi sie firefox zrypal:P a tu takie jaja no w sumie dla mnie stary design byl lepszy:]
|
Mi się nowy design podoba, bo w przeciwieństwie do starego jest bardziej czytelny, a co za tym idzie - praktyczny. "+" dla tibia.pl :)
|
bardziej przejrzysta i sie szybciej ładuje
|
Cytuj:
|
niepodoba mi sie ten nowy wyglada z zadnejj strony:|
|
Podpisuję się pod Pregusia - najpierw ulepszenie i dopracowanie tego, co jest, a potem ewentualne zmiany.
I powtórzę: Result: Failed validation, 92 errors Encoding: iso-8859-2 Doctype: XHTML 1.0 Strict Bardzo ładny XHTML 1.0... Layout bez klimatu, dwie kolumny opcji po prawej to porażka na maxa, czcionka miejscami do kitu, tabele - dno, ceny w sklepach ładnie się rozjeżdżają, Kod:
Datenbankfehler! Database error in WoltLab Burning Book: Invalid SQL: SELECT threadid FROM bb1_threads WHERE threadid IN ('6227') ORDER BY starttime DESC |
przyznam się że oceniłem nowy wygląd na "mierny". wszystko jakby przestało pasować do Tibii. poprzednia szata graficzna była o iebo lepsza! cieszę się przynajmniej że będzie możliwość wybory osobistego (nowy czy stary wyglad).
|
Mi się nie zabardzo podoba. Jeden plus to to, że nie musi się tak długo ładować a minusy:
1. Brzydka i za duża czcionka. 2. 2 paski po prawej. Dajcie jeden na lewo. :) 3. Po włączeniu jakiegoś działu często jeden z pasków jedzie na sam dół. Beznadziejnie to wygląda i nieco psuje "poruszanie się" po stronie. 4. TABELE. Wspaniale nieczytelne. 8o I tak dalej i tak dalej. Dzięki, że będzie można wybrać swój styl. Pozdro. |
Do kitu teraz to wygląda. Dajcie stary(a i opcje do d*py w ankiecie). Nowy wygląd strony nie ma tego klimatu tibi.
|
beznadzieja
|
Taki sobie
Głównie nie podobją mi się duże czcionki a także to ze całe menu jest po prawej stronie tak pozatym wygląda ciekawie mam nadzieje że ostateczna wersja będzie lepsza :>
|
Mi się o wwwwwwwwwiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeellllllllllleeeeeee ee bardziej podoba ten design. Jest o niebo lepszy. Jest przejrzysty itp. Choć do wyglądu można się przyczepić- jest za prosty.
|
Wygląd jest dobry moim zdaniem, Tylko te kolumny po jednej stronie jakoś dziwnie w moich oczach wyglądają :P
|
Oceniam na mierny:/
Poprzedni wygląd był o wiele lepszy :( |
Heh jak zobaczylem tibie.pl to myslalem ze jakis hack albo mi sie przegloandarka spieprzyla wczesiejszy wyglad byl o niebo lepszy. Zmienice ten layout na ten wczesniejszy po ten to porazka
|
To co mi się podoba:
To co mi się nie podoba:
Ja bym proponował taki napis 'tibia.pl': http://img212.imageshack.us/img212/6069/tibia1td.png |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:07. |