Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   News prosto z iridi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82707)

Jinikao 11-07-2006 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Alora
Jinikao napisz na pw albo tu link do tego tematu gdzie wraca del'toro.

http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1298031

Pr23m3k 12-07-2006 11:41

Jak wroci DT to dopiero bedzie spokoj i nikt juz kozaczyc nie bedzie :D

Pr23m~

Jinikao 12-07-2006 15:57

Hehe no to sie porobilo. Wracaja: Jaero, Teebu, Aless Camero, Catta Silver, Rhamo, Arzos, Odin Darkdeath(Rapo Kage), pewnie bedzie wiecej starych znajomych;p Do tego dojdzie kilku ze starego Del'Toro z Isary

Massior 12-07-2006 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao
Hehe no to sie porobilo. Wracaja: Jaero, Teebu, Aless Camero, Catta Silver, Rhamo, Arzos, Odin Darkdeath(Rapo Kage), pewnie bedzie wiecej starych znajomych;p Do tego dojdzie kilku ze starego Del'Toro z Isary

100% wracają czy ten temat na tibia com byl tylko dla zorientowania się gdzie grają starzy "triadowcy"?

EDIT: doczytałem do końca... no to się POROBIŁO...

Pharaun 12-07-2006 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jinikao

Catta gra na Valorii, Arzos na Thorii i jasno dali do zrozumienia, że nia planuja powrotu na Iridie. Rhamo gra już od dawna. Fighter'Devis dla niezorientowanych.

Jinikao 12-07-2006 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pharaun
Catta gra na Valorii, Arzos na Thorii i jasno dali do zrozumienia, że nia planuja powrotu na Iridie. Rhamo gra już od dawna. Fighter'Devis dla niezorientowanych.

Mozesz byc pewny ze powroca:] A ze rhamo to fighter to wiem tylko ja powiedzialem ze oni wrocili na iridie albo wracaja

Pr23m3k 12-07-2006 22:40

No to moze niedlugo powiemy dla arcanium "Goodbye" i by sie skonczylo ich panowanie i zapomni sie o nich :D

Pr23m~

Bez~ 12-07-2006 23:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pr23m3k
No to moze niedlugo powiemy dla arcanium "Goodbye" i by sie skonczylo ich panowanie i zapomni sie o nich :D

Pr23m~

Śmiech na sali młodziencze ! A kto powiedział ze damy im sie wybic?itp ...
Ja myśle ze to brednie z tym ze wracają,bo jakby chcieli naprawde wrócic i skopac nam dupy xD to po co by o tym pisali ?:Pa tak to kazdy wie i Lypa xD

Jinikao 12-07-2006 23:59

Wapie zeby Arc dostalo;p Raczej niektore osoby wyjda i zrobia gildie z Dennisem;p

Pr23m3k 13-07-2006 08:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~
Śmiech na sali młodziencze ! A kto powiedział ze damy im sie wybic?itp ...
Ja myśle ze to brednie z tym ze wracają,bo jakby chcieli naprawde wrócic i skopac nam dupy xD to po co by o tym pisali ?:Pa tak to kazdy wie i Lypa xD

Radziu , Radziu hahah jaki mlodziencze m,oze jestem mlodszy od CIebie ale wiem swoje bo gralem tutaj praktycznie od poczatku ;)

Pr23m~

Bez~ 13-07-2006 08:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pr23m3k
Radziu , Radziu hahah jaki mlodziencze m,oze jestem mlodszy od CIebie ale wiem swoje bo gralem tutaj praktycznie od poczatku ;)

Pr23m~

A kto Ty? Ja Cie jakos nie kojaze xD

Pr23m3k 13-07-2006 09:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bez~
A kto Ty? Ja Cie jakos nie kojaze xD

Mnie pewnie gorzej od siorki , ale pewnie nevaina nie zapomnicie ze swoimi ziomakmi:D wykorzystal was a ja tylko patrzylem i sie smialem :D

Pr23m~

Jinikao 13-07-2006 15:11

Radzio gral tu od samego poczatku wiec on chyba tez sie na rzeczy zna;p

ripper 13-07-2006 17:03

Ah... Jakby miło było, gdyby na Iridie wbiło się Del'Toro, a konkretniej założyciele: Diego, Lucas, Mediota, Torill, Picaro itd (name'y z Isary). To by się działo :> Arc~ by opuściło Iridię w trybie natychmiastowym pewnie...

Bez~ 13-07-2006 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper
Ah... Jakby miło było, gdyby na Iridie wbiło się Del'Toro, a konkretniej założyciele: Diego, Lucas, Mediota, Torill, Picaro itd (name'y z Isary). To by się działo :> Arc~ by opuściło Iridię w trybie natychmiastowym pewnie...

Nie sadze,ale wiem jedno ze Ty opuszczasz Iridie w trybie natychmiastowym !!!!!!!!!!!111111

Jinikao 13-07-2006 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ripper

picaro toril i diego wbili:P:P

Kisia 13-07-2006 20:55

Co wy qrwa z tymi del'toro? co oni jacyś bogowie sa? ze graja na lanie i maja zgranie nie znaczy ze wyjebia arc z serva ani o niczym innym lol wogole co oni moga zrobic bez lvlu, nic!

Jinikao 13-07-2006 23:07

Hmm założysz sie Kisia??:>

ripper 13-07-2006 23:33

@beze~
ssij?
@kisia
Lol. Nie wiesz chyba o czym mówisz...

Anum 14-07-2006 00:01

Good to see Triad back? :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:16.