![]() |
Cytuj:
|
Jak wroci DT to dopiero bedzie spokoj i nikt juz kozaczyc nie bedzie :D
Pr23m~ |
Hehe no to sie porobilo. Wracaja: Jaero, Teebu, Aless Camero, Catta Silver, Rhamo, Arzos, Odin Darkdeath(Rapo Kage), pewnie bedzie wiecej starych znajomych;p Do tego dojdzie kilku ze starego Del'Toro z Isary
|
Cytuj:
EDIT: doczytałem do końca... no to się POROBIŁO... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mozesz byc pewny ze powroca:] A ze rhamo to fighter to wiem tylko ja powiedzialem ze oni wrocili na iridie albo wracaja |
No to moze niedlugo powiemy dla arcanium "Goodbye" i by sie skonczylo ich panowanie i zapomni sie o nich :D
Pr23m~ |
Cytuj:
Ja myśle ze to brednie z tym ze wracają,bo jakby chcieli naprawde wrócic i skopac nam dupy xD to po co by o tym pisali ?:Pa tak to kazdy wie i Lypa xD |
Wapie zeby Arc dostalo;p Raczej niektore osoby wyjda i zrobia gildie z Dennisem;p
|
Cytuj:
Radziu , Radziu hahah jaki mlodziencze m,oze jestem mlodszy od CIebie ale wiem swoje bo gralem tutaj praktycznie od poczatku ;) Pr23m~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pr23m~ |
Radzio gral tu od samego poczatku wiec on chyba tez sie na rzeczy zna;p
|
Ah... Jakby miło było, gdyby na Iridie wbiło się Del'Toro, a konkretniej założyciele: Diego, Lucas, Mediota, Torill, Picaro itd (name'y z Isary). To by się działo :> Arc~ by opuściło Iridię w trybie natychmiastowym pewnie...
|
Cytuj:
Nie sadze,ale wiem jedno ze Ty opuszczasz Iridie w trybie natychmiastowym !!!!!!!!!!!111111 |
Cytuj:
picaro toril i diego wbili:P:P |
Co wy qrwa z tymi del'toro? co oni jacyś bogowie sa? ze graja na lanie i maja zgranie nie znaczy ze wyjebia arc z serva ani o niczym innym lol wogole co oni moga zrobic bez lvlu, nic!
|
Hmm założysz sie Kisia??:>
|
@beze~
ssij? @kisia Lol. Nie wiesz chyba o czym mówisz... |
Good to see Triad back? :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:16. |