Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Ulubiona bron (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=8276)

Tolo 10-10-2004 09:00

Czym bic najtem na nowym serwerze galana? Axe czy club'y? Bo swordy za drogie :[

Dixi 10-10-2004 09:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kurcz
Cluby to gówno tylko przydatne dla sroka i druida knight powinien walczyc swordami bo są za***iste a najbardzie to mi się podoba bright sword (nielicząc Magic sworda) :berserk: skul staf przy tym wymięka poniewarz ma dwa razy wiencej obrony axe są dobre ale trudno dostać a distance to gówno stracisz belty lub strzaly i już giniesz .DLATEGO SWORDY SĄ NAJLEPSZE I ŁATWO DOSTĘPNE!!!!!!!! X(

tylko nie wyobrazam se palka nawalajacego przez cala gre ze swordów : P

wiec distans tez jest dobry - dla palków zecz jasna

XXXOOO 10-10-2004 09:04

RE: Ulubiona Broń

Hmm... A czemu tu nie ma runów??? Ja wymiatam na Hibernie z piąchą :D (ok. 4000 za jednym walnięciem) i runami (z HMM walne... Dużo :P)
A wszystko to na 11 lvl !!!

Kto mi podskoczy???

---> PK to...., dlatego.... <--- (dokończcie sami...)

Serfer mati 10-10-2004 10:52

Ale jazda

Ja jakis czas temu mylsalem ze mojego posta juz niema a dzis wchodze patrze "ulubiona bron" myslalem ze ktos mi temat pod****l a tu patrze Serfer mati jak bylem ostatni bylo ok. 80 postow a teraz jest powyrzej 120 HEHE - ale ja nadal preferuje cluby i dyst hehe.

Rizifun(Krzysiek) 10-10-2004 17:39

Lubie Swordy

Ja wybrałem sworda ponieważ:

1)Jestem knigtem i to najlepsza broń dla knigtów
2)Jest ich duzo
3)Lebiej blokuja niz axe i cluby

sword figting 38 i nadal rośnie

Nil 10-10-2004 20:00

ja se biegam z bright swordem i do twarzy mi z nim (tak myśle :tongue: )a poza tym nawet niezly atak i obrona

emilok 11-10-2004 16:15

niejaki kurcz napisal ze swordy sa najlepsze i latwo dostepne, czlowieku czy ty kiedys miales swoje (nie kupione) fire sword albo bright sword, nie mowiac juz o giancie??? Te bronie sa z kosmicznych stworasow albo z jakis questow, miecze sa najmniej dostepne ze wszystkich typow broni bialej, co do najlepszego typu broni to sa 2 wyjscia : axe (lepsze standartowe bronie, dostepnosc ringow, stonecutter) lub sword ( ice rapier ).

Evenement 11-10-2004 22:22

Axe, Axe, Axe

Jak dla mnie axe z powodow:
*najwyzszy atak w tych samych klasach broni
*Duza dostepnosc axe ringow
*Nieduza waga (wystarczy porownac dragon lance z giant swordem)
*Estetyczny wyglad :D (szczegolnie Fa i Stonecutter axe)
*Niedrogie (no wyjatek Fa i Dl na nowym serwie ale szybko spada bo malo osob nimi walczy)
*Najmniej osob nimi walczy i szybciej mozna wejsc na highscores a to hyba daje powod do dumy :P

skwarek 12-10-2004 11:41

Ja lubię...

Ja teraz specjalizuję się w swordach, ale na mojej zhackowanej postaci przyzwyczaiłam się do clubów i chyba oddam głos na cluby! ;)

JUrant 12-10-2004 20:56

Axe the best
1. lekkie
2. lepszy atak od sword
3. ładniejsze
4. tańsze zamiast bright sworda lepiej kupic f-axe i vampire shield tak przynajmniej jest na novie

odrazu bedzie gadanie ze sword ma lepszą obrona itp. muj kumpel 100 knight teraz żałuje że poszedl w sword i maży żeby chodzic z dragon lance a ze muszkoda 89 sworda to biega z gs

aktus 13-10-2004 01:07

mojemu palkowi jest obojetne czym wali. warunkiem jest full amunicji i conajmniej 2xgfb. sd jeszcze nie moze uzywac a szkoda... :(

Azura CEcil 13-10-2004 22:16

Ja preferuje swordy

Swordy the best ----->ale nie sa latwo dostepne ;(
i to jest ten ból.

Hammpion 16-10-2004 13:45

Ulubiona bron??

jestem palkiem wiec najlepsza bron to CROSSBOW nadziana POWER BOLTAMI :DDDD uwielbiam te hity ale pozniej zaluje ze wydalem 20k na 100 p bolts :D

Donas 16-10-2004 21:27

Ja wprost uwielbiam łuk, kuszę mniej (dlatego bo 30 boltów poszło w ****u jak zabijałem jakiegś cieniasa) ale speary też nie są złe.

Nekama 18-10-2004 13:37

Wedlug mnie sword jest najlpeszy dla knighta:
-gs od dragon lance jest 100x lepszy bo ma wiecej obrony 1 wada to ciezar ktory niweluje sie jak masz 50lvl+
-bright sword jest najlepsza bronia 1 reczna i latwo ja zdobyc:]

Pozniej oczywicie po przejsciu anihilatora masz SoV ale to tylko dla nielicznych:P

Jesli grasz w tibie tylko zeby sie dobrze bawic uzywaj cluba bo tani i latwo dostepny,ale gdy myslisz na dluzsza mete to radzilbym wybrac sword ...

Axe tesh nie jest zle bo mozesz chodzic na guardy z axe ringami ktore sie nigdy nie koncza ale to przy skillach 75/75 minimum :P:P

<<<<<<<<<<<<<<<<<<Aldora RoX>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Xplosiv 18-10-2004 13:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nekama
Wedlug mnie sword jest najlpeszy dla knighta:
-gs od dragon lance jest 100x lepszy bo ma wiecej obrony 1 wada to ciezar ktory niweluje sie jak masz 50lvl+
-bright sword jest najlepsza bronia 1 reczna i latwo ja zdobyc:]

Pozniej oczywicie po przejsciu anihilatora masz SoV ale to tylko dla nielicznych:P

Jesli grasz w tibie tylko zeby sie dobrze bawic uzywaj cluba bo tani i latwo dostepny,ale gdy myslisz na dluzsza mete to radzilbym wybrac sword ...

Axe tesh nie jest zle bo mozesz chodzic na guardy z axe ringami ktore sie nigdy nie koncza ale to przy skillach 75/75 minimum :P:P

<<<<<<<<<<<<<<<<<<Aldora RoX>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Ej nekama jak zdobyc brighta w jaki sposob bo jetem ciekaw NOVA/15 lvl/(niepowiem ktory mam mlvl bo sie bedziecie smiac) :D :baby: /sorcerer

aldern 20-10-2004 22:56

Bright Sword

Najlepsze sa SWORDY :tongue: a szczegulnie podoba mi sie Bright Sword
Który kosztuje kupe kasy ;(

matilol 31-12-2004 12:18

ja nie wiem axe scunecuter axe jakos sie da zdobyc a magic long sword raz na 10 w anihilatorze a ile osub wzielo prezent co B) B) B)

Pereziusz 31-12-2004 12:49

Club

Club Rulez A Szczegulnie Crystal Mace :p

kezman-13 31-12-2004 13:55

Giant Sword Rox :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:56.