![]() |
M jak Mino Hell ---- NEXT LITERA L (Dark Sven twoj wyraz ma sie zaczynac na L :P)
|
Lag
raz.dwa trzy cztery piec szecs siedem osiem dziewiec dziesiec |
light ;-p za pużno .. g jak god ;p
|
D jak Doublet @@@ nastepna litera: T @@@ Shan Demon graj z nami
|
t jak trap ;-p chyba nikt w niej nie lubi być
|
Pan (patelnia) +++ Nastepna litera N
|
n jak NooB ;-p
|
B jak Banana (teraz A) Vantage spozniles sie
|
Sry, ktoś up był prędzej, na aaa... hmmm... aaaa
Austin Vantage :D:D:D:D:D:DD ejjejej bum bum sialalalal Myślicie teraz nad E |
A jak Armor ;-p za puzno znowu ;-p
na e... bedzie cieżko było już ale nic mi do głowy nie przychodzi Energy Filed |
Dixi (Kolejny NPC) :D Teraz litereczka I.
|
Inkwell (to taki pojemnik na atrament z wystajacym piurem ktory mozna znalesc w mino hell)
Nastepna litera L **** Sorry ze tak dlugo nie odpisywalem ale mnie zbanowali :D |
lifefluid (bylo czy nie?)
|
Loui (NPC na PACC Area)
No to teraz co¶ na litere <U> |
na u bedzie ciezko :(
@@@@@ LISTA UZYTYCH HASEL: Rotworm minotaur x2 Rat tom Menele Rapier x2 Mace x3 ROOKGAARD x2 deer x3 Rabbit x2 tost Torch x2 Horn noob x2 ban Newbie excalibug Gold Dead Dragon Energy Field x4 doublet x2 Tępak Katana x2 Amber x2 fire fishing rod dixi x3 Iglaue Rotworm's underground depo char Rookslayer Rookguardian de'Bove roll enchanted staff food Newbie ISLAND door Rope Elven Amulet Tibia Rookstayer Training Room Minotaur Mage East Rookard HAM x2 MILK AXE rats leather legs sucker Room RL Tibia Antidote rune x2 egg x2 Ghoul lifefluid Dwarf Tree eggs Snake East Troll x2 Low Level lit torch Orc Spearman No Vocation North Hunted Goblin hell Leather boots sword Dagger River Rook Balanced Dead Human Dragon Slime Empty Flask Kylindra Aah Helmet lootbag Goblin Norma Eleven Notebook Knight Training Room magia ?? Arrow Worm Mino Hell Lag god trap Pan Banana Austin Vantage Inkwell |
Ekstremalnie dużo noobów :P
Edit Upsss, myslalem że na "e" ( Boże co ta Tibia robi z człowiekiem). Down A jak na "I" to "ignore". |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
U OFFER
wiem ze to beznadziejne ale duzo osob tak mowi :D to moze nastepna litera R? |
Rookguardian
Tak dla cyny :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:43. |