![]() |
Re: Asior
Pomysł fajny B) ale raczej niemożliwy do zrealizowania:(. A szkoda . |
to by bylo ciekawe
nie wiem jak u was ale u mnie jest juz 20.01...xD
|
Ja nie moge, jaka ilość postów na minute :D Jeszcze minutaB)
Użytkowników czytających ten temat: 71 (zarejestrowanych: 27, gości: 44) |
Cytuj:
|
:)
Nareszcie UPDATE jak sie ciesze poprostu za******** :):):):):):)
|
?
tibia.com nei chce mi sie otwozyc...:/
|
|
A gó*no spóżniają się. Już 2 min...
|
hehe
Fajnie by było !! Np.wyspa tylko dla facc z wszystkimi starymi gatunkami potworów.:):):):):):):):):)::):):):)::):):):):):): ):):):):):):):):):):):):):):):):):):)::):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):);):):):):):) :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):):):):):)
|
O KURRRRRRRWAAAAA MAĆ , NARESZCIE JEST TEN PIĘKNY , BEAUTIFULLER UPDATE JUŻ DOCZEKAĆ SE NIE MOGŁEM , ZOABCZCIE ILE LUDZI JEST :d
|
ehh
pozartowac nie wolno xDD ciekawe czy oni wkacu skacza ten update ja kchce na SECURE xDD
|
O rany!
U mnie jest już 20:03 i nadal nie mogę wejść :( emocje sięgają zenitu:p
|
U mnie juz 20:04 i nadal nie ma updejtu :/ A za 40 minut meczyk wiec niech sie chopcy z cipu pospiesza bo chcem jescze zwiedzic misteczko:) a tak woogle jaka jest dokladna jego pisownia bo mi to na statek potrzebne bedzie :D :D :D
|
czy ktos wie czy juz mozna wchodzic ??
|
Co jest opuznia sie :(
|
20.08..........przedluzy sie do rana :)
|
Spox
Ludzie tylko spox bo za duzo tem na sec jest;) wszyscy sie juz poca przed kompami... juz nie moga sie doczekac... a tu <to taki maly joke> na tibii com pisze ze jeszcze 2h czekania;P
|
zaczynam sie niecierpliwic ;) zaraz 20:10 a tu nic :( ale ten czas sie ciagnieee B)
|
Wrrrrrrr szybko Cipy - jutro wyjeżdżam :/
|
E tam mi niechcialo mi sie czytac wszystkich kometarzy ale moje zdanie jest takie ze teraz jest dobry czas do EXPIENIA bo kazdy bedzie zwiedzac nowa wyspe.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:37. |