Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85431)

Martinesz 21-08-2006 15:57

@seq

ile razy płaciłeś dla unitu? 3-4? to zaplacisz jeszcze raz, dla nich to nie ma róznicy

@Okhrana

Okhrana jest podzielona na 2 osady, jedna, co gra na swoich servach (celesta/morgana secura) no i Ci, co chcą do czegoś dojść. Denerwują mnie ludzie co wywołuja wojnie, a nawet nie przyjda na wara chociaż graja na swoich nowych servach.
Ostatnio zauważyłem, że Sai robi gildie nowa, moze i ona coś przyniesie... Pewnie zbiera ludzi co chcą w 100% walczyc przeciwko unitom ;<

Master Vilum 21-08-2006 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 946923)
@seq

ile razy płaciłeś dla unitu? 3-4? to zaplacisz jeszcze raz, dla nich to nie ma róznicy

@Okhrana

Okhrana jest podzielona na 2 osady, jedna, co gra na swoich servach (celesta/morgana secura) no i Ci, co chcą do czegoś dojść. Denerwują mnie ludzie co wywołuja wojnie, a nawet nie przyjda na wara chociaż graja na swoich nowych servach.
Ostatnio zauważyłem, że Sai robi gildie nowa, moze i ona coś przyniesie... Pewnie zbiera ludzi co chcą w 100% walczyc przeciwko unitom ;<

No z 3-4 razy placil Seq dla Unitu ale wiesz znalazl sobie kumpla "Fummlana" i przez 2 miechy mial Protectora i sie zaczal wozic (tutaj go zaczalem nie lubic) i tak wyszlo:) Mam ochote cie spotkac na rl:) 1vs1 :*

SeQ_PL 21-08-2006 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 946932)
No z 3-4 razy placil Seq dla Unitu ale wiesz znalazl sobie kumpla "Fummlana" i przez 2 miechy mial Protectora i sie zaczal wozic (tutaj go zaczalem nie lubic) i tak wyszlo:) Mam ochote cie spotkac na rl:) 1vs1 :*

A co ty pedal jestes? :>

Nvm~
Martinesz placilem lacznie 2 razy.
Teoretycznie mieli powod a w praktyce sam wiesz jak to wyglada

Master Vilum 21-08-2006 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SeQ_PL (Post 946943)
A co ty pedal jestes? :>

Nvm~
Martinesz placilem lacznie 2 razy.
Teoretycznie mieli powod a w praktyce sam wiesz jak to wyglada

300k za to ze byles na Hydrach? niezly jestes ....a 1vs1 chodzi mi Solowke:) Grubasie jeden :)

SeQ_PL 21-08-2006 16:16

Powod byl prosty:
Zpower abusowalem jego kumpla na hydrach.

Po 2 wisi mi co o mnie mowisz dla mnie nie masz zadnego autorytetu szczegolnie po tym jak opierdoliles ludzi na zekome pacce. Trudno twoja sprawa.

I proponuje zakonczyc offtopic bo to czy powiesz jedno slowo wiecej czy mniej na mnie wisi mi i nie bede ci odpisywac :o
@topic
Lemon padl bo byl pdobno afk. Kumpil od kumpla c legi wlasnie :P

Martinesz 21-08-2006 16:38

@vilum i seq

nie chciałbym nic mowić, ale jak chcecie się wyzywać, to macie PW. Zachowujecie sie jak dzieci.

@co do lemona

stracił boh y+ dużo run typu; sd itp.

SeQ_PL 21-08-2006 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 947009)
@vilum i seq

nie chciałbym nic mowić, ale jak chcecie się wyzywać, to macie PW. Zachowujecie sie jak dzieci.

@co do lemona

stracił boh y+ dużo run typu; sd itp.

Duzo osob nie wiaze z tym servem nadzieji. Unit ma zamiar "masakrowac" na stale. Podobnie jak na Selenie gildia trzymajaca wladze...

Master Vilum 22-08-2006 12:55

Huhu 16 osob juz padlo..... Unitom sie nudzi.....

Martinesz 23-08-2006 10:16

No nowy frag dzisiaj ;d
ze strony okhrany:

Ullvarr

Aug 23 2006, 08:30:16 CEST Killed at Level 88 by Jonino de Kopenga.

jajaj xD

0lik 23-08-2006 11:39

vilum ty nobie slyszalem ze dales pasy do chara zeby byc w tej twojej okrahanie czy hooj wie jak to sie zwie

Martinesz 23-08-2006 12:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 949743)
vilum ty nobie slyszalem ze dales pasy do chara zeby byc w tej twojej okrahanie czy hooj wie jak to sie zwie

ja przez 3go i 4go słyszałem że jestes drugim ownerem tetro? jak nie wiesz, o co chodzi to sie nie udzielaj. ;)

@topic

no widac okhrana wzieła sie do roboty coś probuje zdziałać, g/l tylko tego moge życzyć :)

SeQ_PL 23-08-2006 12:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 949588)
No nowy frag dzisiaj ;d
ze strony okhrany:

Ullvarr

Aug 23 2006, 08:30:16 CEST Killed at Level 88 by Jonino de Kopenga.

jajaj xD

Widzialem jak go ganiali po miescie :O. Padl jeszcze Stor Farath czy jakos tak (75ek).

Master Vilum 23-08-2006 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 949743)

Hahaha noob jestes i tyle:) i gowno wiesz...nie wiesz to sie nie udzielaj ale mam polewke hahaa...Seq ci powiedzial co gowno wie?:>

Master Vilum 23-08-2006 13:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 949867)
ja przez 3go i 4go słyszałem że jestes drugim ownerem tetro? jak nie wiesz, o co chodzi to sie nie udzielaj. ;)

@topic

no widac okhrana wzieła sie do roboty coś probuje zdziałać, g/l tylko tego moge życzyć :)

Martinek Oby tak dalej xDDB)

Martinesz 23-08-2006 14:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 949992)
Martinek Oby tak dalej xDDB)

hoh wyjdzie na to, że jestem Twoim as*lickerem xD ale denerwują mnie takie nooby

@topic

ma ktoś cama? :P

Master Vilum 23-08-2006 15:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 950127)
hoh wyjdzie na to, że jestem Twoim as*lickerem xD ale denerwują mnie takie nooby

@topic

ma ktoś cama? :P

hahaha as*licker to jest tylko Seq ^.-

a Cama nie ma

0lik 23-08-2006 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Martinesz (Post 949867)

@topic

to zle slyzsales 8o 8o
bo jestem 3 ownerem Taifuna Devilry
a po godzinach gram Nemtorem
kiedys gralem seromontisem no ale wiesz zla sytuacja na servie X(

Vilum nie mow na mnie noobbtw bo widze ze to konto "Master Vilum" masz od prawie 2 lat to pewnie chara tez (niewieze zebys wpierw zrobil konto na tibia.pl a potem pod takim samym nickiem chara na tibi) masz od 2 lat to widze jaki jestes evul pg mastah

POZDRO!

btw vilum juz raz placiles za wojne ;D

Master Vilum 23-08-2006 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 0lik (Post 950150)
to zle slyzsales 8o 8o
bo jestem 3 ownerem Taifuna Devilry
a po godzinach gram Nemtorem
kiedys gralem seromontisem no ale wiesz zla sytuacja na servie X(

Vilum nie mow na mnie noobbtw bo widze ze to konto "Master Vilum" masz od prawie 2 lat to pewnie chara tez (niewieze zebys wpierw zrobil konto na tibia.pl a potem pod takim samym nickiem chara na tibi) masz od 2 lat to widze jaki jestes evul pg mastah

POZDRO!

Czy ja mowie ze pguje? Tibia to nie jest moje cale zycie i nigdy siebie nie uwazalem za pg....A moje sprawy nie powinno cie obchodzic:)

Master Vilum 23-08-2006 17:52

@Kidneo

Aug 23 2006, 17:27:20 CEST Killed at Level 111 by Vers Dra'ghothe and by Lord Hordan

Next Frag?:>

Martinesz 23-08-2006 18:44

17:40 You lose 193 hitpoints due to an attack by Stora Sara.
nie wszedł mu jakoś sdek xD we mnie :P

xD

6:1 gzzz!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:27.