Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wydarzenia z Xantery (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=86480)

Mial Nika 21-08-2006 14:21

Zlikwidowany

Totalizator the Wizzard 21-08-2006 14:24

O ile dobrze pamiętam to mial Nika zasłynął tym że jego podpis na forum tibia.com głosił "I AM SUPER POKEMON", przez co pół serwera tarzało się ze śmiechu :D .

goralek 21-08-2006 14:29

Ja byłam mama pokemonów..ale przecież to sztuka śmiać się z siebie a nie z innych!
poza tym te bylo jakies 3 lata temu więc jako 12 latek miał prawo do takich marzeń..gorzej że nadal w domu mam wszystko spokemoniałe aww..

Mial Nika 21-08-2006 14:29

Zlikwidowany

Mial Nika 21-08-2006 14:33

Zlikwidowany

Totalizator the Wizzard 21-08-2006 14:36

To ja rzuce mięsem. Fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuplask. :spam:

Mial Nika 21-08-2006 14:50

wszystkie posty zlikwidowalem chce pokazac ze nie jestme dzieckiem tak jak niektorzy

Dymek_Xantera 21-08-2006 14:56

Siema All,widze że na forum dobrze nie jest,zamiast klócic sie to trzeba myslec o dalszych walkach ,bo sprawa sie pogarsza,od kilku ss chyba nikt nie padl,a runki leca,z tego co wiem to polowa nie ma pieniedzy na runy.Trzeba cos z tym zrobic a nie klucic sie.

Adii Getes 21-08-2006 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dymek_Xantera (Post 946805)
Siema All,widze że na forum dobrze nie jest,zamiast klócic sie to trzeba myslec o dalszych walkach ,bo sprawa sie pogarsza,od kilku ss chyba nikt nie padl,a runki leca,z tego co wiem to polowa nie ma pieniedzy na runy.Trzeba cos z tym zrobic a nie klucic sie.

Ta, Runek nie ma padać tez nikt nie pada, dzieje sie tak głownie dlatego ze nie PKujemy jak vnz czy inni zabijajać byle kogo byle miec loota. Zabjamy tlyko tych co nam cso zrobili czyli brazoli. Nie zabijamy ani Eodu ani polakow

Dymek_Xantera 21-08-2006 15:07

Wlaśnie trzeba umówic sie tak zeby było nas wiecej , bo z tego co widze na ss'ie sa 2-4 osoby i praktycznie nikt wiecej.I trudno br'a zabic.A co do zabijania dla loot'a to niedługo chyba częśc bedzie musiala tak robic,bo z kasą cieżko :(

Black Black Sheep 21-08-2006 15:42

@Adii
Ale prawdziwe pvp i tak juz zanikło...

@Sarevok
Wlasnie, niektorzy nie moga walczyc swoim main charem, zawsze bedzie jakis strach, chyba ze nie ma sie nic do stracenia albo wierzy w swoje umiejetnosci

@top
Z tego co widze Polacy zjednoczeni z EoD (ewentualnie) stworzyliby najpotezniejsza armie. Szkoda tylko ze w naszym kraju wiekszosc ryce, ale ja tam nie zaluje.

Junior Dardos 21-08-2006 20:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adii Getes (Post 946814)
Ta, Runek nie ma padać tez nikt nie pada, dzieje sie tak głownie dlatego ze nie PKujemy jak vnz czy inni zabijajać byle kogo byle miec loota. Zabjamy tlyko tych co nam cso zrobili czyli brazoli. Nie zabijamy ani Eodu ani polakow

No troche się dziś wystraszyłem... Bo wpadłeś pod dp z Agilityz i M. of the X. To myślałeś że zapolujecie na mnie. Chociaż wy może nie ale Agilityz mogła bo ja mam red skulla. :P a dodaje ja nie jestem brazolem :P

Dymek_Xantera 21-08-2006 20:15

:p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Junior Dardos (Post 947303)
No troche się dziś wystraszyłem... Bo wpadłeś pod dp z Agilityz i M. of the X. To myślałeś że zapolujecie na mnie. Chociaż wy może nie ale Agilityz mogła bo ja mam red skulla. :P a dodaje ja nie jestem brazolem :P

Nic sie nie bój, ja z Adim nic Ci nie zrobimy , o Agi to inna bajka on moze Cie bic,wiec lepiej na ss'ie siedz w dp :] :] :]

Junior Dardos 21-08-2006 20:29

solo by nie dała mi rady...zdążył bym się schować do świątyni bo mi w tedy dp zablokowali.

Kasprzakos 21-08-2006 20:51

hehehe Mial Nika i dobre PVP a bał się solo na 50 lvl lać z moją siostrą która wtedy miała może 30 lvl druida ;/

Adii nie chcem jego nicku tego nooba bo nie mam czym go huntować chyba że ręcznie na RL :D

Master-Sarevok 21-08-2006 20:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez goralek (Post 946756)
Ja byłam mama pokemonów..ale przecież to sztuka śmiać się z siebie a nie z innych!
poza tym te bylo jakies 3 lata temu więc jako 12 latek miał prawo do takich marzeń..gorzej że nadal w domu mam wszystko spokemoniałe aww..

Hehuaehueaheauahauae.. nie moge :D:D

A co do tematu, to ja zawsze bylem za robieneim noob charow sorcow specjalnei do wojny.. ale ze nikomu ten pomysl sie nei spodobal, to ja moim dalej nie mam ochoty expic.. :|

.:: edit ::.
Co do tego smianai sie z samego siebie, to ja jak bylem mniejszy, jak jeszcze Dragon Ball byl emitowany w TV (1 seria). To zawsze chcialem byc jak Goku XD heuaheueahea :D Pamietam jeszcze jak kiedys z Malem gadalem, to sie poplakalem przed kompem, ob mi powiedzial ze kiedys to sie budzil w nocy, bo mial koszmary ze go zabili w Tibii.. :D Potem sie tlumaczyl, ze to bylo jak dopiero zaczynal grac w gre, ale i tak jaja byly XD

Adii Getes 22-08-2006 09:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master-Sarevok (Post 947377)
Hehuaehueaheauahauae.. nie moge :D:D

A co do tematu, to ja zawsze bylem za robieneim noob charow sorcow specjalnei do wojny.. ale ze nikomu ten pomysl sie nei spodobal, to ja moim dalej nie mam ochoty expic.. :|

.:: edit ::.
Co do tego smianai sie z samego siebie, to ja jak bylem mniejszy, jak jeszcze Dragon Ball byl emitowany w TV (1 seria). To zawsze chcialem byc jak Goku XD heuaheueahea :D Pamietam jeszcze jak kiedys z Malem gadalem, to sie poplakalem przed kompem, ob mi powiedzial ze kiedys to sie budzil w nocy, bo mial koszmary ze go zabili w Tibii.. :D Potem sie tlumaczyl, ze to bylo jak dopiero zaczynal grac w gre, ale i tak jaja byly XD

OMG ten jak zwykle te swoje opowiesci. ahahahah

Totalizator the Wizzard 22-08-2006 09:45

Jak będziecie PKować przed ss, to walcie w kolesia o nicku Ocelus, ubił mi kolegę a ja nie mogę pomścić bo kal prosił mnie bym go nie ruszał :baby:

Dymek_Xantera 22-08-2006 10:15

Tot~podaj caly nick tego chlopa moze se go zabije,Ocelus ten mi nie wchodzi :P

Totalizator the Wizzard 22-08-2006 11:09

Orfidos :p Pomylilo mi sie z tym NPC djinnem na Merianie. Koles to lvl 60 MS ale ma mniej niz 400 hp czyli na 2 SDki pojdzie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:37.