![]() |
Zlikwidowany
|
O ile dobrze pamiętam to mial Nika zasłynął tym że jego podpis na forum tibia.com głosił "I AM SUPER POKEMON", przez co pół serwera tarzało się ze śmiechu :D .
|
Ja byłam mama pokemonów..ale przecież to sztuka śmiać się z siebie a nie z innych!
poza tym te bylo jakies 3 lata temu więc jako 12 latek miał prawo do takich marzeń..gorzej że nadal w domu mam wszystko spokemoniałe aww.. |
Zlikwidowany
|
Zlikwidowany
|
To ja rzuce mięsem. Fiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuplask. :spam:
|
wszystkie posty zlikwidowalem chce pokazac ze nie jestme dzieckiem tak jak niektorzy
|
Siema All,widze że na forum dobrze nie jest,zamiast klócic sie to trzeba myslec o dalszych walkach ,bo sprawa sie pogarsza,od kilku ss chyba nikt nie padl,a runki leca,z tego co wiem to polowa nie ma pieniedzy na runy.Trzeba cos z tym zrobic a nie klucic sie.
|
Cytuj:
|
Wlaśnie trzeba umówic sie tak zeby było nas wiecej , bo z tego co widze na ss'ie sa 2-4 osoby i praktycznie nikt wiecej.I trudno br'a zabic.A co do zabijania dla loot'a to niedługo chyba częśc bedzie musiala tak robic,bo z kasą cieżko :(
|
@Adii
Ale prawdziwe pvp i tak juz zanikło... @Sarevok Wlasnie, niektorzy nie moga walczyc swoim main charem, zawsze bedzie jakis strach, chyba ze nie ma sie nic do stracenia albo wierzy w swoje umiejetnosci @top Z tego co widze Polacy zjednoczeni z EoD (ewentualnie) stworzyliby najpotezniejsza armie. Szkoda tylko ze w naszym kraju wiekszosc ryce, ale ja tam nie zaluje. |
Cytuj:
No troche się dziś wystraszyłem... Bo wpadłeś pod dp z Agilityz i M. of the X. To myślałeś że zapolujecie na mnie. Chociaż wy może nie ale Agilityz mogła bo ja mam red skulla. :P a dodaje ja nie jestem brazolem :P |
:p
Cytuj:
|
solo by nie dała mi rady...zdążył bym się schować do świątyni bo mi w tedy dp zablokowali.
|
hehehe Mial Nika i dobre PVP a bał się solo na 50 lvl lać z moją siostrą która wtedy miała może 30 lvl druida ;/
Adii nie chcem jego nicku tego nooba bo nie mam czym go huntować chyba że ręcznie na RL :D |
Cytuj:
A co do tematu, to ja zawsze bylem za robieneim noob charow sorcow specjalnei do wojny.. ale ze nikomu ten pomysl sie nei spodobal, to ja moim dalej nie mam ochoty expic.. :| .:: edit ::. Co do tego smianai sie z samego siebie, to ja jak bylem mniejszy, jak jeszcze Dragon Ball byl emitowany w TV (1 seria). To zawsze chcialem byc jak Goku XD heuaheueahea :D Pamietam jeszcze jak kiedys z Malem gadalem, to sie poplakalem przed kompem, ob mi powiedzial ze kiedys to sie budzil w nocy, bo mial koszmary ze go zabili w Tibii.. :D Potem sie tlumaczyl, ze to bylo jak dopiero zaczynal grac w gre, ale i tak jaja byly XD |
Cytuj:
|
Jak będziecie PKować przed ss, to walcie w kolesia o nicku Ocelus, ubił mi kolegę a ja nie mogę pomścić bo kal prosił mnie bym go nie ruszał :baby:
|
Tot~podaj caly nick tego chlopa moze se go zabije,Ocelus ten mi nie wchodzi :P
|
Orfidos :p Pomylilo mi sie z tym NPC djinnem na Merianie. Koles to lvl 60 MS ale ma mniej niz 400 hp czyli na 2 SDki pojdzie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:37. |