![]() |
mm mnie ciekawi outfit assaina i barbarzyncy .. czyzby to nowe profesje wchodzily ?
|
Cytuj:
|
bardzo fajne outfity :D:D
@down skad go masz?? o0 |
Outfit żebraka/biedaka jest naprawde świetny :D (ten z lewej) musze go zdobyć i bede w nim chodzić :P Przypomina mi on pewnego jaskiniowca z gry na pegazusa ;P (dokładnie big nose the caveman ;p)
http://www.members.lycos.co.uk/angel1122/outf.PNG @Up Widziałem na teście i zrobiłem screena, niestety mam facc tym charem i praktycznie nikogo nie ma i za dużo sobie pooglądać nie moge =[ Jeszcze taki dodatek widziałem http://www.members.lycos.co.uk/angel1122/outfit.PNG Cytuj:
|
inne outfity
Te pokazane outfity w newsie to nie wszystkie byly, i czy beda kiedys pokazane przed updatem??
|
@Angel~
ty jestes senior tutorem czy juz jest otwarty test server?? @down pewnie nie dojdzie zaden :/ |
fajne, fajne najlepsze wedlug mnie to od druida i sorka ( ta czacha xD)]
mam pytanie czy dojdą nowe profesje ( barbarzyńca, assasin), czy pallek zmieni nazwe na Hunter ? |
Super Nowe Ubranka B)
|
Spoko są nowe outfity knighta(a taką profesją właśnie gram)
No to widze że oplacało sie zbierać na pacca. |
O FUJ!
Ohydne, przeładowane outfity. Mi już bardziej się podobają te, co są teraz. Przynajmniej lepiej pasują do klimatu Tibii. Te są jakieś takie za bardzo... tropikalne :). Coś mi się wydaje, że przez długi czas się nie będę mógł przyzwyczaić. Jednak grafika z 7.5 rządziła. Pewnie powiecie, że następny, co mówi "PLZ BACK TIBIA 7.5", ale naprawdę tamta grafika + outfity były dobre. To w taką Tibię grałem, z tą prostą, estetyczną grafiką. A teraz, jak patrzę, to mi się płakać chce. Przecież CIPSoft ruinuje to, co najbardziej budowało klimat - "staroceerpegową" grafikę. |
Sorry, problemy z internetem. Skasujcie.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
(tak mi sie wydaje przynajmniej) |
Nawet fajne te outfity, myslalem ze bedzie gorzej
|
Cytuj:
|
Outfity sa z.......e! Ale kiedy sa aktualizacje ,napisz ktos prosze.;(
|
Wreszcie jakieś fajne stroje dla facców :) Nie myślałem że będą tak fajne 8o
|
Polowa ludzi co wypowiada sie w tym temacie to idioci i frajerzy , powtarzaja jeden temat z 30 razy i zadaja tak banalne pytania ze bania mala , gdyby wiekszosc przeczytala caly temat napewno nie bylo by tyle glupich i niepotrzebnych pytan ale coz Nobish 4ever.
@temat Mi ogolnie najbardziej podoba sie stroj Wizarda z takimi naramiennikami wielkimi , wyglada tak mastrualnie :D |
fajne te outfity!!
|
dosc ciekawe i urozmajcone stroje mi najbardziej przypadl do gustu outfit huntera i jesli bedzie dostepny odrazu wtedy skorzystam z tego ubioru :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:49. |