![]() |
Koper, nie czepiaj sie literówek. Fajny komiks jest i się cieszyć treba! xD
Oby tak dalej. Jesteś mój fake'owy :king: Tibianus. :) |
"zboczeniec" :D
Dobre, dobre, podoba mi sie... a w którymś temacie miałem pisać "kto powiedział że śmiesz" (joke) :P @up jak już to pasek a nie komiks ;) P.s. Albatros RLZ!!! |
Pasek #16, kadr pierwszy.
'Pamietasz, jak patrzylismy jak schnie farba na plocie? (...)' - nie mysl, ze nie wiem skad to wziales. :> Ja wiem, ty wiesz, Osama moze tez wie. Que pasa? |
Hmmm... Niezłe te paski... Nie to co Nadrill (przy jego paskach, po prostu śmiałem się, a tutaj są takie tak jakby parsknięcia śmiechem, albo coś w stylu "heh"), ale nie jest źle. Powiem tak : "Rób dalej nie przestawaj".
|
Cytuj:
|
@up: No to ja tez nie wiem, czy myslisz to co ja, bo moze myslisz to co on, chociaz on mysli co innego. Wiec to moze byc to, chociaz tamto tez jest niewykluczone. Czytaj ze zrozumieniem i przynies mi zywoplot.
Ni! Ni! Ni! |
@edit:
8.500 komentarzy ;D Nadrill ma racje ;D marzenia się spełniają ;D a ja marzę o 10.000 przy 20 pasku ;D nie zawiedźcie mnie ^^ |
Jak dla mnie to 2 pasek raczej najlepszy.Narazie ja daje 5/10
|
@up
Jeb... jak przeczytalem ten post spadlem z kszesla... Jestes mi teraz winien odszkodowanie!! Zlamalem sobie maly palec!! -.-' |
Wysłałem zającowi painta - zaraz będzie następna część ;)
|
@Sniper
Weź ty ię tu nie pokazuj jak jeszcze raz to skomentujesz to *Washashasg!* @celoz THX :) już nie potzrbuje painta, nie wysyłajcie. Next part będzie jak natchnienie przyjdzie :P |
niewiem kto pierwszy mu wysłał bo też painta wysłalem
niech natchnienie ci fast przydzie |
Heh, mam painta już i wena troche przyszła :) MAcie więc:
Pasek #19 http://images1.fotosik.pl/197/f8cb7e6468a0066b.png I jak? ^^ P.S. Widać tu efekt przyciemnienia PhotoShopa, będę teraz używał tego programu (nie tylko tutaj...) Szykujcie się na 20 pasek!!! Już niedługo!!! B) |
heheh!! Dobre!! xD Wena is back!!
@down ty jakas(avatar-krowa) inna jestes |
wiesz zając .....jak narazie Gm Mihalino jest lepszy od ciebie[to ocena po myślćie]
|
Dobre. <10 znaków>
|
Cytuj:
|
Zajac, jezeli ja tam bede to bedzie specjalny ;).
|
Eheheheh
normalnie wybuchłem śmiechem :D. Dobra ironia :P WENA'S BACK PLZ! @sibin jak nie załapiesz o co chodzi to sie chociaż nie wydurniaj ;) |
Szczerze?
Słabe. Odcinek ci IMHO nie wyszedł :/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21. |