![]() |
Update jest spox zarabiste outfity fajne potwory,ale co jakis czas na moim servie jest LAG i wywala z servera X( X( X(
|
Cytuj:
Najwyzszy czas to wyrownac tworzac odpowiednio duza liczbe serwerow non-pvp. (bo jak wspomnialem bardzo ciezko sie gra razem z 800 innymi osobami na serwerze) |
co to jest ta stamina, bo dopiero co przyjechałem i jestem zupełnie zaskoczony..
|
Było już wiele razy pisane na forum, ale ci odpowiem (tylko nie gadajcie nic o karmieniu trolii). Jest to wskaźnik zmęczenia postaci, który obniża się gdy zabijasz potwory. Jeśli pase kjest pełny to masz 56 godzin na expienie. Jeśli stoisz w miejscu to stamina się nie czerpie. Za każde 2 minuty wylogowania dostajesz jedną minutę staminy. Mam nadziej, że wszystko jasne. :)
|
Halp Plax!
Czy wy macie też taki problem?
Jak loguje się na chara obojętnie jakiego to np. mam zdebugowaną mapke, podłoga jest zcarna ja jestem jakims Kwadratem kolorowym eq w ogole nie widac jak gdzies pzrejde to znikaja sciany.. itp. itd. Jeżeli ktoś wie o co biega to prosze pomóżcie |
!!!!!!!!!!!
Ludzie!!!!!! Teraz jak patrze na tibie.com to jest 2 razy wiecej graczy niz przed tym update. Tyle tak zwanych n00bów, którzy chcieli skończyć z tibią i wysyłali petycje do cipsoftu tworzą nowe postacie na światach non-pvp. Co z wami jest?? Na honerze juz jest nowy rekord 952 ludzi zalogowanych a to stale rosnie po prostu so takie lagi ze na exure trzeba czekac ze 3 sekundy po naciśnięciu hotkeya. Jeżeli tak nie chcieliście tej nowej tibi to po prostu won mi stąd bo marnujecie grę innym graczom, którzy chcieli i chcą w nią grać cały czas.
Respect dla nich:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
no jakby zrobili tyle serwerow pvp co no-pvp to nie wiem czy to by sie nie zmienilo a bo na servach pvp sie da grac jak jest 400-500 osob wez przelicz 12 no-pvp 2 pvp-e 58 pvp o 8:02 jest 13252 players on 72 worlds http://static.tibia.com/IMAGES/GLOBAL/blank.gif i na pvp jest (nie licze pvp-e i premium) 9861 graczy czyli przecietnie 170~ graczy serw servy no-pvp, pvp-e , premium 242~ serv na samych no-pvp jest 2947 na 12 serwerach 245~ serv i masz sens robienia no-pvp @down zawsze tak jest wola zrobic raz a dobrze niz wziasc zje*** starsi gracze dobrze o tym wiedza |
nonono
Siemka
pisze bo mineło juz pare dni od update a na tibia.pl dalej niema zaktualizowanych mapek ani potworów ani nic co jest tu to wygląda tak jakby update niebyło wcale macie ruchy że szok |
Cytuj:
nie tak jak na PVP |
nawet spox
Wszystko w tym uptade jest spox;p no ale jedno tylko mi sie nie podoba...twarze postaci, no jak downy no...
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
P.S.: Nie mogłem oprzeć się pokusie dokarmienia trolla. Jest taaaaaki słodziuuuuutki :] |
Cytuj:
|
Taaaa.... Nowy update.
1. Grafa niby lepsza, 2. Liberty bay, 3. Rum oraz..... 4. Outfity z oczami na skroniach. :D A właśnie to dla mnie jedna z najważniejszych rzeczy w tej grze, dobrze ze już się przyzwyczaiłem i mi się spodobały :) Bo przez pierwsze trzy dni nie mogłem wytrzymać z tymi gównianyi outfitami. Ale wciąż nie moge przyzwyczaić się do damskich outfitów istana komedia :D Co do potworów to: -Nie podobają mi się szkielety :( (za duża głowa :D) -Chwała dla nowych rotwormów, zaje***te są. -Chwała za to że te potwory, które widziałem nie zmieniły się graficznie :)wyjątek: szkielety Dobrze że graficznie dużo rzeczy się nie zmieniło. :) |
Wstaje rano dzisiaj i chce włonczyc Tibie :) Loguje sie na swoje konto wszystko ładnie wybieram postac i chce wejsc do gry pokazue ,,Sorry The game is just starting Please try again later";( Co mam zrobic prosze o pomoc.
|
Pomocy ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Poranek 8 Rano niemoge Spac Bo msze Grac .... A Tu Zonk ;(
Blagam pomuszcie. Jak Wlaczam tibie 7.8 Ledwo co sie ikonka z tibia wyswietli odrazu sie komputer restartuje ;(;( a raczej komputera nie mam slabego :p Jesli ktos wie cos na ten temat niech napisze na FORUM lub MOJE GYGY Blagam Pomocy Moje GyGy 1660707 ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( Przeinstalowalem Tibie tez nic niepomaga ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( |
odpowiedź
Cytuj:
|
2up: spróbuj przeinstalować tibie, jak nie pomoże to zrób formata - moża jakiś wirus.
3up: zapis serwera. tak jest codziennie o 9 lub 12. trwa 5-20 minut. topic: ja na upa nie narzekam tylko że teraz facc maja tylko fige z makiem. |
Cytuj:
komp czysty bez wirusów (sprawdzone logi z Hijacka i Silentrunes i Gmera) ?? |
yyy.... to jest wina dysku twardego. ja też tak miałem i mam ale w innych grach :). jedyna rada kupić nowy :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |