![]() |
|
@kryminal
w outfitach nie chodzi o profesje tylko o płeć :) |
Mogl by ktos wymienic wszystkie outfity i opisac tylko co do nich jest potrzebne. Z gory dziekuje ; )
|
Czy wie ktoś jak zdobyć outfit SUMMONERA? Summoner ma taki fajny kołnierzyk ;]
|
[quote=Undead'Dragon]Addon Ninja, jak go zdobyc? :>
Coś mi sie wydaje że to jest outfit assasina ale niejestem pewien jak zle powiedzialem to mnie poprawcie a kapelusik z piórkiem do npc jest w thais z kapeluszem to go znajdzcie i zapytajcie o addon jak ktos niewiem Pozdr0:baby: |
Czy jak sie zczanguje "SEX" to addony poznikaja?
|
ech
nierozumiem was ludzie pytacie o outfity a w moim temacie sa one opisane http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=89474
|
Cytuj:
|
o obsidian knifea ci chodzi ?
jeśli tak to poprostu jego nazwe u karla potem u cyklopa |
Cytuj:
bo obsidian lance do karła trzeba niezdobylem jeszcze skladnikow ale chcialem tylko sprawdzic |
Ajax
Mam pytanko mianowicie na zachód od Northport jest maly amazon campik:D a w nim jest NPC o imieniu Ajax ma kilka fajnych addonów np. topór na plecach ale jak sie do niego napisze hi-addon to on mowi "go away" moglby ktos pomoc? gg 6088579
14:19 Nephelai [25]: hi 14:19 Ajax: Whatcha do in my place? 14:19 Nephelai [25]: addon 14:19 Ajax: Go away. 14:19 Nephelai [25]: bye\ 14:19 Ajax: Bye. |
Outfit druida uschniety kwiatek:)
aby kwiat zakwitl nalezy podlac go magiczna woda z jaskini gdzie wystepuja hydry... wiecej nie powiem:p
|
Cytuj:
Cytuj:
dragon shield i jest wlasnie poto potrzebny zeby go wymienic na draconian steel niepowiem jak ale trzeba znac jezyk cycek ;p |
Obisadian Knife
Mam pytanko, dotyczące obisadian knife jeżeli wycina sie nim skory z minosow dragów, to czy równierz mogę nim wyciąć heaven blossom z elfów ? :baby:
|
niestety nie mozesz ;d ale mozesz jeszcze skory z lizardow i kosci z bonebeastow ;p
|
@up Nie mozesz.
Male pytanie: czy ktos juz znalazl ten przedmiot do zbierania "vampire dust" i "demon dust". Nie wiem jak to sie nazywa, bo dzisiaj wrocilem z wakacji i jeste troche do tylu. |
Witam,
A moze kto by powiedzial jak podlac ten kwiatek na gorze Nargor..konefka czy wystarczy woda w viala a jak konefka to skad ja wzasc ???? thx z gory Pozdro |
@2up
Zabiera sie to chyba blessed wooden stake. |
Cytuj:
Pokombinuj z obydwoma i ci sie uda |
Jakie są wymagania dla paladyna? I czy potrzebny jest pacc?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:19. |