![]() |
Chce powiedziec, ze widzialem ss'ka jak knight z ir walnal 379 w czlowieka
Jednak nie wiem gdzie ani kiedy, wiec watpliwy dowod ;( |
Cytuj:
+ ale pal lepsze + ale palem fajniej + zluzyje wiecej UHow i mniejsze hity wali i nie ma szans z dragaiem ze slaba bronia :baby: + lol!!! zanim knight 4 MLVL nabije LOL! na 25lvl moze sam knightem gralem i znudzil mi sie na 14 lvl a pala mam 2 i bardzo mi sie podoba Fajne buzki :) Paladyn wins :cup: :cup: :cup: :cup: :cup |
Cytuj:
a ja ze skilami 53/39 best hit 98 lol na dodatek ze spearow :D Paladyn wins :cup: :cup: :cup: |
Jejuuuuuu najwiekszy "hipek" tego f00ra!!! <up@>
Mozesz miec nawet 200 udzerzyc ze spirow! tylko nie wierze, ze z takimi gownianymi skillami! po1: spike swoord ma atak 24 a spiry o ile pamietam 30 po2: cos nie wierze, ze 98 z takim skillem wyciagnoles po3: Dla mnie 90 z spike'a to i tak sukces po4: istnieje taka magiczna opcja EDIT!!!!!!!! stosuj ja, a unikniesz wielu problemow w zyciu! |
@up
dwarf ma tylko 90hp więc ten hit mógłby być większy gdyby dwarf miał więcej życia ;) |
Cytuj:
a odnosnie blokowania smokow ze skillami 55/55 to zycze powodzenia i gratuluje duzej ilosci uhow na zmarnowanie... no chyba ze jakis wysoki level :) ja mialem 4 mlvl na 14-16 levelu cos kolo tego... |
Sam wolal bym grac pallem ale niestety mam lagi a teraz gram knightem :cup:
Plusy palla: +szybko skaczom skille na dista +szybko mlvl +duze hity +nie potrzeba dobrego eq(wystarczy p-set) Minusy palla: -malo cap -gdy masz kicka albo lag to raczej nie ma szans na przezycie -cieszko sie trenuje na samym poczatku -gdy nie masz pacc tracisz kase na bolty Plusy knighta: +przewaznie przezyje przy lagu albo kicku +duzo kasy +dobre eq +duzo cap Minusy knighta: -dlugi trening -wolno leci mlvl |
lol
knightem na elf's camp na bagnach venore, pewien knight robil 30 k expa w 1h, nie szlo mu duzo uh, mial dosyc dobre eq, ale skile marne 75/70 -zrobil w miesiac level 35-60+....pomysl nad tym ejszcze ;)
|
Cytuj:
2. jakos w amke walnalem za 98, miala na czerwono zycie. Ale jak nie chcesz to nie wiez. Ja wiem swoje :p 3. dla knighta 90 to zeczywiscie sukces :D 4. STOSUJE!!! Przydaje sie :baby: ty miales duzo lepsze skile a spike w porownaniu do spearow ma tylko 6 ataku roznicy PAL WINS :cup: :cup: :cup: ------ Edit by Gremlin ad 1. Upomnienie za spam i bycie ignorantem (dlatego 9 punktow) |
Cytuj:
2. TU masz troche racji zgadzam sie z toba ;) 3. no nie wiem ja na 16 lvl knightem mialem prawie 3 MLVL X( Pal wins :cup: :cup: :cup: |
Cytuj:
+ kto co lubi + a kto chodzi na dragi ze słabą bronią?! BTW: ZANIM pójdzie się knightem na dragi, trzeba nabić ODPOWIEDNI level i ODPOWIEDNIE skille... + a niby dlaczego? 4 mlvl można równie dobrze nabić i na 8 lvl!! Trochę to potrwa, ale... Także po raz kolejny mówię: NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK PROFESJA LEPSZA OD INNYCH!!! BOŻE!!! CZY AŻ TAK TRUDNO TO ZROZUMIEĆ?!! KAŻDA PROFESJA JEST DOBRA W SWOIM FACHU!!! X( X( X( Palk ma tą zaletę, że może tłuc na niskich levelach potężne potwory (np. 10lvl pally może spox iść na cyclopsy, o ile nie da się przez nie złapać :evul: ) To dlatego wszyscy mówią, że palkowi szybko levele lecą... A co się dziwić, jak tłucze z dystansu, nie dając potworkom się walnąć?! Knight przynajmniej walczy honorowo (wiedźmin, mówi wam to coś? :D ) Pozdroszyskim |
A jaaaaaak !
A ja wam powieeeeem..., że mam kolegę palka i on wali bronią obuchową (tak jak ja :D) i co ? Nikt nie powiedział, że pall musi walić z dystansu, może i lepiej mu tym idzie, ale jakoś kolega sobie radzi i jest wszystko dobrze. Do tego jet pallem, więc może tworzyć runki no to sobei chodzimy razem. Ja jestem knightem i jeszcze nie dawno byłam z tego tak niezadowolona, ale nie chciałam opucić mojej ulubionej postaci. Jak weszłam w ten temat to mnie pocieszyło i teraz się cieszę, że mam taką profesję :D. Patrząc na to tak jak ja. To kiedy mółj kolega i ja walimy clubem to on ma trochę lepiej, bo sobie może runki robić :/. Ale to nic :D.
|
Cytuj:
Ciekawe czy twój kolega będzie taki chojrak jak go GM dorwie... Będzie miał bana buahahaha :evul: ...chyba :confused: |
palladyn czy knight???? hmmmmmm...
bierz Druida |
Pscelarka :P
hmmmm ja jusz grałem 3 knightami bodajze no i tera zaczynam grac pallem moim zdaniem pale lepsze szybko lvl skikaja itp najgorsze ze tarczy niema
:((((((((((((((((((:(((((((((((((((((((((:(((((((( ((((((((((((:(((((((((((((((((((( ;( |
@up
A ty nie masz słownika ortograficznego (tak, to aż tak widać :p !!!) |
Osobiście radze Knighta bo nie musisz wydawac kasy na czary i tylko polepszasz swój eq i szybko sie zbiera kase ;)
|
@up
zaden argument bo sprzet jest nawet kilkadziesiat razy drozszy od czarow... a i UHy droga nie chodza |
Cytuj:
|
Hej, ludziska! Odzywajmy się i nie kończmy tego tematu!! Jest na to zbyt fajny! No, dalej! Wymieniajmy się poglądami!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |