Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wydarzenia z Arcani (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90115)

Nowax 18-10-2006 18:54

omg nawet fosfik opłacił nawet moderatorów na tibia.pl zeby kasowali wszystko co jest przeciw dpft :D

chcialem jednym slowem powiedziec ze to co napisal Arowix to poprostu guwno prawda :))

Aro aka papa 18-10-2006 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nowax (Post 1037164)
omg nawet fosfik opłacił nawet moderatorów na tibia.pl zeby kasowali wszystko co jest przeciw dpft :D

chcialem jednym slowem powiedziec ze to co napisal Arowix to poprostu guwno prawda :))

no ty napewno wiesz wszystko najlepiej...btw gówno sie pisze analfabeto

Ciacho1920 18-10-2006 23:05

Omg

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1036501)
Chyba ty.....

Zrobilem wiecej niz ty... Zgrywaj se kozaka bo widac ze to Ci to zwieksza morale... Kozakiem nie jestes i nigdy nie bedziesz:baby: CYA

Ciacho1920 18-10-2006 23:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1036502)
Odezwij sie do lidera albo vice jesli masz problem z jakims typem z DPFT...wbrew temu co ludzie mowia i mysla o nas mamy swoje zasady i jesli udowodnisz ze typ zasial PA na tobie albo pknol cie za free dostanie warna...jesli mu sie ich nazbiera dostanie kicka, proste.

Oczywiscie prosciej jest zaplacic za pro jakiemus z Turtli=p

Zasady Macie to sie zgodze, jednak najlepsza gildia na arcanii...:)
Placic za pro...Bzdura!!! Wyciagnie kase a potem bedzie w H**ja lecial...8o

Aro aka papa 19-10-2006 11:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho1920 (Post 1037687)
Zrobilem wiecej niz ty... Zgrywaj se kozaka bo widac ze to Ci to zwieksza morale... Kozakiem nie jestes i nigdy nie bedziesz:baby: CYA

rofl mow mi jeszcze hahaha
Alis Shady?Laps ktory wozil sie po thais pod pro Soula...raz cie nawet ubilem chyba lol...czyzby stad ta niechec?xD

hava 19-10-2006 15:43

Hmm.Teraz oprocz DPFT pogrywa se LH.Zauwazylem pewna akcje pod dp w ab.8 lvl z pk biega i kill me czy cos takiego.Ktos to ubil i wpada Dran Arhari z LH.I od razu Pej or Daj bic zaczyna itp(noob char jego byl)...Co jest?Myslalem ze LH to porzadna gilidi bez ludzi tego pokroju co mysla ze maja ten xxx lvl i sa bogami.Jest tu ktos z LH ?

Doom Terror 19-10-2006 15:58

to jest normalne i nic na to nie poradzisz

FUHRER 19-10-2006 17:39

hava omg nie bije sie takich szczurkow 8 lvl po 1 dlatego wlasnie ze mozesz miec taka akcje jak miales a po 2 po Co tobie pz 15 minut bez sens . Najlepiej w ogole nikogo nie ruszac i miec na wszystko wyjebane

Nowax 19-10-2006 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1037208)
no ty napewno wiesz wszystko najlepiej...btw gówno sie pisze analfabeto

no stary teraz to mi pojechales po ambcji to ma takie zajebste znaczenie zawsze jak nie masz sie do czego dojebac to sie czepiasz bledow ortograficznych lol...

No moze nie najlepiej ale swoje wiem ze mozna miec pro u 5 zolwi i pasc od innych czlonkow tej gildii i niewiem o jakich ty zasadach mowisz zalosne

Aro aka papa 20-10-2006 02:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nowax (Post 1038596)
no stary teraz to mi pojechales po ambcji to ma takie zajebste znaczenie zawsze jak nie masz sie do czego dojebac to sie czepiasz bledow ortograficznych lol...

No moze nie najlepiej ale swoje wiem ze mozna miec pro u 5 zolwi i pasc od innych czlonkow tej gildii i niewiem o jakich ty zasadach mowisz zalosne

O zasadach wewn. guild glabie...naucz sie czytac ze zrozumieniem.A co do tego ze pasc mozesz to oczywiste jesli jestes na tyle tepy zeby kozaczyc bo masz pro.

Doom Terror 20-10-2006 02:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1038946)
O zasadach wewn. guild glabie...naucz sie czytac ze zrozumieniem.A co do tego ze pasc mozesz to oczywiste jesli jestes na tyle tepy zeby kozaczyc bo masz pro.

a jedna z tych zasad jest taka ze turtle nie atakuja providerow innych turtli ?

Ciacho1920 20-10-2006 15:48

ehhhh....

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1037873)
rofl mow mi jeszcze hahaha
Alis Shady?Laps ktory wozil sie po thais pod pro Soula...raz cie nawet ubilem chyba lol...czyzby stad ta niechec?xD

Widac ze przez piwo wyparowal ci mozg...
Nigdy nie mialem pro by soul bo sie nie lubielismy...
a niechec jest prosta nie lubie ludzi ktorzy liza d**pe fosie a ty sie do nich zaliczales...
Dpft nikt nie wywali z serwa i bardzo dobrze tylko zmienilbym kilku ludzi...
A teraz Arowix mysl skad tyle wiem....Moze dalej gram?? Hmmm ciekawe=]

Aro aka papa 20-10-2006 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1038948)
a jedna z tych zasad jest taka ze turtle nie atakuja providerow innych turtli ?

Taaa jednak wielu ludzi majac pro u kogos z Dpft czesto uwaza ze ma wylacznosc na pa i sianie lipy<--tacy sa eliminowani:P

Aro aka papa 20-10-2006 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ciacho1920 (Post 1039386)
Widac ze przez piwo wyparowal ci mozg...
Nigdy nie mialem pro by soul bo sie nie lubielismy...
a niechec jest prosta nie lubie ludzi ktorzy liza d**pe fosie a ty sie do nich zaliczales...
Dpft nikt nie wywali z serwa i bardzo dobrze tylko zmienilbym kilku ludzi...
A teraz Arowix mysl skad tyle wiem....Moze dalej gram?? Hmmm ciekawe=]

Wisi mi czy miales pro u Soula i to czy grasz, tyle co wiesz to moze powiedziec kazdy nub ktory gra na arcanii dluzej niz 1 miech.
Co do fosy to znam go dluzej niz istnieje Arcania, na samej Isarze byl moim sd providerem.Dupy nigdy mu nie lizalem i lizac nie musze.

Nowax 20-10-2006 23:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1038946)

no stary jak ty kozaczeniem nazywasz to ze pomoglem kumplowi bo go napieprzali bez powodu to fajnie masz w domu i wogole cieplo w lodowce :)

Ciacho1920 21-10-2006 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nowax (Post 1040257)
no stary jak ty kozaczeniem nazywasz to ze pomoglem kumplowi bo go napieprzali bez powodu to fajnie masz w domu i wogole cieplo w lodowce :)

OMG...Skoncz Spamowac!!! Nowax padles takie zycie...

Aro aka papa 21-10-2006 19:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nowax (Post 1040257)

nie znam twojej sprawy i mnie ona nie interesuje...poczytaj to co napisalem wczesniej to bedziesz wiedzial co zrobic w takiej sytuacji, jesli nadal nie ogarniasz tak prostej rzeczy oznacza to tylko jedno, ze jestes kolejnym pl noobem z ab i mozna sie cieszyc z faktu ze to nie jakis SwE cie pojechal bo pewnie zaspamowalbys forum tematami "KEAL SWE POLACY ZJEDNOCZMY SIE"

Ciacho1920 21-10-2006 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aro aka papa (Post 1041506)
nie znam twojej sprawy i mnie ona nie interesuje...poczytaj to co napisalem wczesniej to bedziesz wiedzial co zrobic w takiej sytuacji, jesli nadal nie ogarniasz tak prostej rzeczy oznacza to tylko jedno, ze jestes kolejnym pl noobem z ab i mozna sie cieszyc z faktu ze to nie jakis SwE cie pojechal bo pewnie zaspamowalbys forum tematami "KEAL SWE POLACY ZJEDNOCZMY SIE"

Aro lubie twoje teksty, czemu tak go jedziesz:( Aro BEE8o ^.^

FUHRER 23-10-2006 20:38

Sua Mea join in BT . nice and gl hf

Laf 23-10-2006 20:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez FUHRER (Post 1044765)
Sua Mea join in BT . nice and gl hf

Knurze sklej wite :>

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:26.