![]() |
omg nawet fosfik opłacił nawet moderatorów na tibia.pl zeby kasowali wszystko co jest przeciw dpft :D
chcialem jednym slowem powiedziec ze to co napisal Arowix to poprostu guwno prawda :)) |
Cytuj:
|
Omg
Cytuj:
|
Cytuj:
Placic za pro...Bzdura!!! Wyciagnie kase a potem bedzie w H**ja lecial...8o |
Cytuj:
Alis Shady?Laps ktory wozil sie po thais pod pro Soula...raz cie nawet ubilem chyba lol...czyzby stad ta niechec?xD |
Hmm.Teraz oprocz DPFT pogrywa se LH.Zauwazylem pewna akcje pod dp w ab.8 lvl z pk biega i kill me czy cos takiego.Ktos to ubil i wpada Dran Arhari z LH.I od razu Pej or Daj bic zaczyna itp(noob char jego byl)...Co jest?Myslalem ze LH to porzadna gilidi bez ludzi tego pokroju co mysla ze maja ten xxx lvl i sa bogami.Jest tu ktos z LH ?
|
to jest normalne i nic na to nie poradzisz
|
hava omg nie bije sie takich szczurkow 8 lvl po 1 dlatego wlasnie ze mozesz miec taka akcje jak miales a po 2 po Co tobie pz 15 minut bez sens . Najlepiej w ogole nikogo nie ruszac i miec na wszystko wyjebane
|
Cytuj:
No moze nie najlepiej ale swoje wiem ze mozna miec pro u 5 zolwi i pasc od innych czlonkow tej gildii i niewiem o jakich ty zasadach mowisz zalosne |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ehhhh....
Cytuj:
Nigdy nie mialem pro by soul bo sie nie lubielismy... a niechec jest prosta nie lubie ludzi ktorzy liza d**pe fosie a ty sie do nich zaliczales... Dpft nikt nie wywali z serwa i bardzo dobrze tylko zmienilbym kilku ludzi... A teraz Arowix mysl skad tyle wiem....Moze dalej gram?? Hmmm ciekawe=] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do fosy to znam go dluzej niz istnieje Arcania, na samej Isarze byl moim sd providerem.Dupy nigdy mu nie lizalem i lizac nie musze. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sua Mea join in BT . nice and gl hf
|
Cytuj:
|