![]() |
Mam kilka pytań dotyczących PACC'a.
1. Jak mogę zdobyć ten ref. number ? 2. Czy jeżeli babka w okienku, zobaczy 13 letniego zioma który chce wysłać priorytetowy list nie odeśle mnie do domu ? 3. Niech ktoś w końcu poprawi te screeny bo widze tylko XXX ( bez skojarzeń :p ) Proszę o odpowiedź !!! |
Zauwarzyłam ze nie którzy piszą kwote 21 ~ Euro, przecięz podane jest: 19.95 Euro... więc nie pisać innej kwoty, bo ktos wyśle więcej niż trzeba
|
Ja wysłałem kase zgodnie z waszymi wskazówkami i po 1 miesiącu nic :/
Okradli mnie 8o Ale wyśle jeszcze raz .. :) Może sie uda :) |
Re: @up
Ja wysylalem w grudniu, tak jak tu jest napisane i doszlo, dzis wysalem znow, teraz pozostaje tylko czekac cierpliwie... ale trudno o cierpliwosc :P |
Cytuj:
btw. wysłałem kase w poniedziałek ok. godziny 16 i już jest sobota godzina 8 rano, a pacca jeszcze nie ma, zaczynam sie denerwować... X( edit. ja wysłałem 20 euro(82zł zamieniłem), koperta kosztowała niecałe 1 zł i wysłanie coś koło 2 zł. mam nadzieje że mnie nie o***ią :confused: |
poczta to złodzieje =(
a ja wysłałem 8.06.05 (środa) 20euro do Cologne listem wartościowym + piorytet. No i qrcze do dzisiaj jeshcze nie mam pacca =\. Straciłem nadzieje mushe od nowa zbierać kase... =(. Myślicie że jush nie dostane tego pacca ? Moshe coś się tylko spóźniają ?
|
Cytuj:
|
@up
jak mi te złodzieje z tej ***anej poczty skroją kase to odbezpieczam granata i wy*******i tę ich poczte razem z tą grubą szmatą co siedzi za okienkiem i zawsze pije kawke albo je coś zamiast obsługiwać klientów. |
JA tez sie bardzo obawiam, poniewaz miaja 4 dzien od kiedy wyslalem pacc na poczcie. Troche sie martwie bo duzo osob pisze ze dochodzi w 3 dni :(
|
:/
prosze o pomoc
wyslalem kase na pacca w poniedzialek ... dzisiaj jest sobota wyslalem 20 Euro i zaplacilem 8.10 zl a nie 12 czy dobrze zrobilem :( ?? bo sie obawiam ze nie przyjdzie mi pacc |
hmm
piszecie ze mozna placic tylko w zlotowkach.. cholercia skoro w zlotowkach to skad dolary??? znaczy rozumiem tak placicie tibi.com ale czy moge ci wyslac w zlotowkach?? naszych polskich a jesli tak to ile to wychodzi <dokladnie plx> pozdro
|
Wielkie dzienki dla tego który opisał jak kupić pacca!!!!!!!!!!!!!
|
a ja troche odnowie temat.. chcialem zapytac was czy jezeli czekam na pacc juz 8 dni to czy juz mam isc na poczte czy poczekac az minie te 2 tygodnie lub moze troche wiecej?? jezeli bedzie ktos mily odpowiedziec to bede wdzieczny.. pozdro
|
A ja już mam pacca :) Przelewem przesłałem i w 5 dzień dostarczono mi pacca hehe :P A ja się już bałem że niebęde miał pacc'a :}:D :D :D :D :D B) :] :p ;) :) :( B) :baby: X( :confused: 8o :cup: :evul: ;(
|
Cytuj:
najlepiej idz do kantoru wymień zł na $$$ i po kłopocie(częściowo :P) |
ja mam takie pytanie to sie placi euro czy dolarem
|
Mam takowe pytanie. Własnie zamowilem pacca na tibia.com poprzez poczte polska. Gdy chciałem wysłać pieniadze do Irlandi tak jak kazano na tibia.pl to powiedziano mi na poczcie ze niewysyłają pieniędzy do Irlandij. Niewiem co teraz mam zrobic. Proszę o pomoc. Odp. mozecie wysłac meilem.
|
Cytuj:
|
1.chcialbym sie dowiedziec czy w opisywanym poradniku pacc mozna kupic za euro czy za dolary.Bo niektorzy pisali znak $ oraz USD i niejestem pewien czy to chodzi o euro czy o dolary.
2.Czy do koperty wsadza sie 20 euro (jezeli pacc na 90 dni)czy sa jeszce jakies dodatkowe koszty ktore trzeba dolozyc do kopert(nieliczac kosztów wysylki ok.12zł ale to w okienku) . |
Cytuj:
btw ostatnio liczylem ze transfer w euro jest nieoplacalny - za duza prowizja |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:45. |