Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Ownujemy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90871)

Midarth 24-08-2006 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drzamich (Post 952463)
No to nie wiem czy pomyślałeś że postem #1 wyrabiasz opinie o całym serwisie tibia.pl
Wchodzi taki koleś, który siedzi ciągle na forum.tibia.org.pl, na tbia.pl żeby zobaczyć czy rzeczywiście Tibia.pl jest lepsza.
Otwiera stronę główną z niusami i patrzy: "Ownujemy", myśli: "o, zobacze kto tam awansował".
Czyta.
Po drodze trafia na słowa typu "ruszczki" i "aksa' i myśli: "Heh, pewnie to z tego reportażu TVN, hahah."
Czyta dalej.
Trafia na błędy ortograficzne i językowe, których nie słyszał w żadnym programie telewizyjnym.
Myśli sobie: "Omg, myślałem że Moderatorzy zawsze się trzymają zasad netykiety, oni chyba powinni, a skoro nie potrafią,to co dopiero normalni userzy tego forum???8o Zawsze wiedziałem że tibia.org.pl jest lepsza."
@edit: Aha, zapomniałem dodać żebyś nie zmieniał tych błędów.
Jeden raz może być, wtdy jest jeszcze śmieszne, la eza drugim razem jest to już żenujące.

No tak, w końcu moderatorzy to roboty, bez poczucia humoru z uruchominoym trybem 'seek and destroy', aby na forum nie było noobów. Teraz wszyscy powinni się sami pobanować i byłby spokój. "Zawsze wiedziałem, że na tibia.org jest tibiagg, a na pl nawet nie można questów spoilować ;/". Aż chcialoby się powiedzieć "Boże, widzisz i nie grzmisz?!"

Blizna 24-08-2006 18:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 952165)
tak jak kazdy inny naród..niczym sie nie różnimy.

Ale polacy robia to najczesciej i nie tylko to

Thero 24-08-2006 21:28

@Drzamich
I wiesz co...? Na szczęście (jupiiiii!!!) nikt ciebie na poważnie nie weźmie.
Toć to są wielbłądy, kosmiczne bawłany czy bajkowe stworki, ty się powagi spodziewasz?!

Calen Futh 24-08-2006 23:33

Hahahahah :D Ej Ludzie a może te posty ludzi na pierwszy rzut oka "niepełnosprytnych" to jakaś prowokacja ?
A jeśli nie to przecież trzeba naprawde mieć coś nie tak poukładane w głowie żeby nie rozróżnić ironii od powaznego stwierdzenia.
Gratuluje tym wszystkim ProGamer'om którzy zawzięcie spamują : "Różdzki a nie ruszczki !!!111oneoneone"

@Ssy:
Bardzo ładne fotki gratuluję wszystkim i dołanczam sie do zyczeń "Taifun - Gogo 300 lvl" :)

Ps. Moje ewentualne litrówki to powód tego że już trochu zmęczony jestem a nie mojego braku wiedzy na tamat orotgrafii.

~Upiorro

DumbassNoiser 25-08-2006 08:12

Jak milo ze przeoczyliscie moje zdjecie ktore wysylalem 2 ~miesiace temu dojsc musialo tylko ktos ma slabe okulary pozdrowienia dla slepych panow :>
Nie obrazicie sie jak zrobie samoobsluge ?

i Prosba do panow obslugujacych maile prosze nie mowic ze scrna nie dostaliscie mam 2 potwierdzenia o wyslaniu data podana na scrnie

Phoelerius 25-08-2006 10:09

Taifun sie zdedzil wczoraj 2 razy. :( :( :( :( :(
Ciekawe czy zdjecia z tego tez tutaj ktos umiesci. xDDDDD
Pewnie jakies 10 baniek expa poszlo w dupe, wiec moze zrobimy konkurs kto najwiecej expa stracil w 1 dzien? :D
<nie liczac postaci shakowanych>

Calen Futh 25-08-2006 10:36

@up :

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erig.net
Taifun Devilry Furora Sorcerer 250 -9,871,665 XP

Niewygodne dedy ;S Szczególnie teraz w walce o 300 lvl ;S

Drzamich 25-08-2006 11:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Status Taifuna na Tibia.com
Character Deaths
Aug 24 2006, 20:40:08 CEST Died at Level 251 by a warlock
Aug 24 2006, 11:48:00 CEST Died at Level 253 by a warlock

No, nie jest to zbyt przyjemne.

Onori 25-08-2006 15:34

Padł i co? każdemy może się zdarzyć. Co do walki o 300 poziom, jeszcze wiele drogi przed nim.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:11.