![]() |
na poczatku popelinilismy pare bledow potem all wrocilo do normy
oczywsicie juz na forum SOBS pisalo ze szpiega mamy bo za szybko na statek przyszlismy , zalosne @Suv masz sie czym podniecac przezyles 6 minut uhany przez cala Swoja gildie jest czego pogratulowac |
Cytuj:
@edit To co piszesz głupoty -.-" Nawet jeśli UHała go cała guildia to i tak nieźle jak na 605hp(chyba tyle Suv ma) |
widze zart na poziomie przedszkola ..
|
Cytuj:
Popelnilismy? Ty to tam sie akurat pojawiles na chwile i potem sie chowales na tylach tchorzu a Suv moze i padl ale strzelal do wszystkich osob z ng co w trapie byly, gdy ty tymczasem stales sobie w bezpiecznym miejscu ewentualnie podbiegales co chwile i zaraz uciekales. Piszesz ze go uhala cala gildia? Napewno ci bardziej inteligentni go uhali ale napewno nie cala gildia, a ty w tym czasie gdy Suv sdkowal twoich lamerskich kolegow a potem stal w trapie, ty gdzie byles? Stales sobie i sie modliles zeby nie pasc. Wiec zanim napiszesz jakis zalosny post to pomysl nad swoja postawa ani nie z gory oceniasz innych. A co do szpiega to pewnie macie, ale akurat w tym przypadku wasza natychmiastowa reakcja byla zrozumiala, przeciez istnieje ventrilo a Anical napewno wrzeszczal "Help, Help Venore Boat, Help" Pozdrawiam. |
siedzialem troche na vent ng i do slyszenia "FALL BACKKK" sie przyzwyczailem ;p
|
Pozatym ze gonilem yunichiego przez cale venore , a potem Trevliga przez pol tibi to nic , ale oczywiscie pojawilem sie na chwile bylem tam przez caly czas , 1:30 h wiec skoncz , gdy suv byl w trapie akurat dostalem sdki od yunichiego
"almighty" angatevon by pewnie nawet tam nie przyszedl .. @Gedd Oddawaj moje manasy :D |
Cytuj:
|
Bieganie po tibii i waste'owanie toc to przeciez jest wojna ;o ale moze jest jakis sens w tym ze pephy mial odciagnac trevliga , poniewaz jest on BARDZO DUZYM zagrozeniem...
|
Dobra nie wazne co kto robil podczas bitwy. Suv moze byl bardziej aktywny niz Pephy ale za to padl. Pephy mial nieco korzystniejsza sytuacje bo stal z tylu nie byl ztrapowany wiec mial wiele mozliwosci. Nie udalo mu sie nikogo zabic, ale za to unikna smierci. Kazdy robil to co do niego nalezalo, poprostu czasem jedni padaja po 6 min bo go uhaja a inni biegaja po tibi bo maja mozliwosc ruchu, proste.
Pozdrawiam wszystkich przyjaciol i wrogow. |
Cytuj:
|
Ryba
A gdzie byles przez pierwsza gozdine bitwy ? Anga wkoncu gadasz jak czlowiek a powiedzcie mi co ma do tego suv jezeli wyrzucil backpack i stal w miejscu , Dorpaz bije 350 + z sd a to Ci dopiero :D:D:D:D Mannow bije 370 przy dobrych wiatrach ... btw. po co siać propagande :) Jak by Anga nie sharowal to by nie dostal delete a jak by nie sharowal to by nie mial takiego lvla :) spytaj lithelda czy wie cos o NG combo :* |
Cytuj:
Masz i się nażryj [; |
Cytuj:
(oczywiscie pvp). Wiem jak by kózka nie skakala... :D PS: Czekam na nastepne bitwy i snake attacki :) |
Cytuj:
|
aj ludzie ludzie, kocham was. wyrzucilem bp gdy mialem chyba ze 2 uhy bo po co mam dawac azaredowi czy jakiemus noob charowi twojemu zarobic chocby te pare plecakow run/mf noob charami ladnie dzialaliscie podczas gdy od nas bylo z 8 osob walczacych ? czy 10 ? a od was cale to zajebiste ng ;) i wogole powiedz mi co ty zes na wojnie zrobil ze tak sie udzielasz, staniem za murkiem za ktorym nie moge cie z sd pociagnac nawet/staniem w pz/expieniem jak jest 15 osob z ng albo mnie i yunka nie ma. prawda jest taka ze gdyby angatevon nie dostal delete to ty bys z pz nie wychodzil nawet jakby bylo 100 osob z ng i reszta pacanow co im pomagaja online. bo co, UE combo nasze zdejmuje kazdego oprocz Dorpaza i Azareda, a my UE combo lubimy. moglibysmy popadac ale co z tego jesli bysmy 10 osob za jednym zamachem zajebali. a od was z gildii ludzie sa aktywni od nas nie, a ty wrzucasz na tych ktorzy dumnie walcza sam nie robiac praktycznie nic. to my walczymy dumnie a nie wy, chyba ze dumnym nazwiesz walke podczas gdy macie wyzsze lvle i jest was 3x wiecej. a i tak bylo blisko zebyscie w dupe dostali, gdyby nie pare bledow ludzi od nas. ale nie ode mnie, ja nie dostrzeglem zadnego mojego bledu ktory zawazyl na losach tej bitwy. wiec po chuj na mnie wrzucasz ? co do sharowania anga, jasne lepiej lizac dupsko komus zeby moc spokojnie expic. jego sharowanie nie wygladalo kazdy owner po 10 godzin dziennie, jeden gral b duzo a drugi naprawde sporadycznie, jesli juz o tym mowimy. wiec wyjdz bo ludzie tutaj maja cie za mniej niz noobchara.
|
to Ci co atakuja jak jest ich mniej online , vide snake ataki
co do sd macie racje , moj blad Ryba czytanie ze zrozumieniem sie klania nie napisalem ze Suv jest debilem bo wyrzucil swoj bp tylko napisalem ze zyl ok minuty bez bp na plecach i nie mial wplywu na to co sie dzieje , nie sadze ze jestesmy boscy i niezniszczalni bo jak by tak bylo to by wszyscy expili normalnie , nie bylo dobrego sd powera zeby sciagnac lithelda ani nie moglismy skleic dobrego combo Suv nie najeżdzam na osoby ktore dumnie walcza , wiem napewno ze nie byl bym w tym miejscu na polu bitwy w ktorym Ty byles i chwala Ci za odwage , i nie bedziesz mi mowil co mam robic bo to nie Twoje forum , a co do noob charów na BF to ciezko nam na mc siedziec , to byli w wiekszosci nooby ktore sepily sie na loota czesc krzyczala Hail sobs czesc Hail ng i zapewniem Cie ze to nie byly nasze noob chary P.S. Trevlig Ryba i Nahika, Yuragado nie maja tak malo hp a mimo to padli O&O |
Cytuj:
|
z Trevligiem bylo tak ze gonil go , Mannow , Rudno i uciekl do kazo biegal po schodach gora dol potem przyszly 2 noobchary i zablokowany throne room i musielismy je zabic ale oczywiscie nikt nie chcial unjusta miec :D uciekl na fibule i dopadlismy go nad thais i padl :)
|
minute bez bp ? troche mniej. nie, to nie moje forum, ale no coz, serwer twoj nie jest a mowisz ludziom co maja robic ;) nie trzaskaj drzwiami.
|
Hehe :P ladna walka byla mam nadzieje ze bedzie wiecej takich :P a co do tego trapa :P to prawda jest taka, ze nie powinniscie nikomu pozwolic uciec z tamtad, a jednak :)... A z tym kombo to chyba naprawde cos naprawde wam nie wychodzilo xD.. bo z tyloma i w dodatku takimi ludzmi online powiniscie kazdego od nas na 1 combo sciagnac :>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:34. |