![]() |
Zajefajne
mi sie bardzo podoba 10/10 za ALL
ROB DALEJ NEXT CZESCI !!X( X( X( X( X( X( |
Cytuj:
|
Cytuj:
Fajne efekty, dobre wykonanie i super fabuła... :] 9.1/10 (Za literówki typu zrobio,zniszczo) Czekam na next część ze zniecierpliwieniem :] |
10/10 ten fake jest genialny :D :D :D
|
wiem jak trudno zrobić fake'a dobrego więc nie popędzam 10/10
|
Czadzioo!!
|
Jaaa... Spoksik ;]
Podoba mi sie to :P Efekty nie są aż takie złe, ale... DAWAJ NEXT PART!!!!!!!!! X( X( X( |
Narazie opłakuje śmierć PSa (trial mi się skonczył) ;(
|
@Up wiesz... skasuj tego ps i sciagnij tego samego od nowa... ja tak robie xd
|
@up
I ci to gówno daje... :P @2up Ściągnij cracka ;] |
Ekm... wrócmy do tematu.
No więc tak... akcja bardzi się rozwinęła. 10\10 A teraz to co każdy mowi:Nice rób dalej.:p |
;0
10/10 fajne fajne podoba mnie sie więcej części plaks!!!111oneoneonejedenjedenjeden a tak btw. to nie mam męskiego narządu pułciowego i mam angielski z panią PaciąX( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
ej. co tak długo musimy czekać na nowy odcinek?;)
|
JA chce next party..czekam
A fake jest zejafajny poprostu |
Siekietowi sie znudzilo ;) Czasami gadam z nim na gg, nic nie robi z fakeiemwiec mozecie narazie o nim zapomniec...
|
@up
CO??????!!!!!!!! LOL????!!!!!!!!! OSZ TY!!!!!!!!!!!!!! JA CI POKAŻE!!!!!!!!!!!!!! GRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!! WKURZYŁEŚ MNIE!!!!!!!!! PRZEZ CIEBIE ZARAZ ZABIORE SIĘ ZA NEXT PART!!!!!!!!!!! MUAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!! BUAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!! %*$%&^%%*^%^*%!!!!!!! xDDDD A tak na serio to dzięki przyrostowi komentów (byle jakie ale zawsze xD) zaczynam kontynuować! :P ;) |
Szkoda... Podobal mi sie ten Fejk :/
|
byle jakie? a mam pisać za każdym razem "10/10 oneoneone!!!1!1!!!!" ?
czekam... |
dawać nowy odcinek oczywiście 10/10
|
wciagna mnie ten fake czekam na kolejna czesc
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:04. |