Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Wydarzenia z Xereny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=92979)

Mispex 21-02-2007 21:10

haha dawno mnie tu nie bylo a tu posciki na temacie Xerena:)
I jeszcze była mowa o moim sorcu Mut'anciq;]
ps1.Co do tych Szwedów to na Xerenie nie ma ludzi z good pvp(sa wyjatki) zazwyczaj only pg:) I nie widze zadnych szans w wojnie.
ps2.Jaki Rzeszów;>?Tylko Wisłoka Dębica!

st1L 21-02-2007 21:52

Czyzby dzisiaj odbyl sie atak orcow? Poszedlem sobie zbierac na Femor Hills hills kamienie i zauwazylem sporo trupow orcow...Wchodze na wieze iiii
20:48 You lose 63 hitpoints due to an attack by an orc leader.
20:48 You lose 5 hitpoints due to an attack by an orc leader.
20:48 You lose 118 hitpoints due to an attack by an orc warlord.

enderty 21-02-2007 22:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez st1L (Post 1281534)
Czyzby dzisiaj odbyl sie atak orcow? Poszedlem sobie zbierac na Femor Hills hills kamienie i zauwazylem sporo trupow orcow...Wchodze na wieze iiii
20:48 You lose 63 hitpoints due to an attack by an orc leader.
20:48 You lose 5 hitpoints due to an attack by an orc leader.
20:48 You lose 118 hitpoints due to an attack by an orc warlord.

chyba masz racje bo tam byl trup killed by orc shaman i slychac bylo krzyki zerka

wr00n 21-02-2007 23:48

No to moze ktos amazon helmeta zlotuje. Jest juz taki na xerenie?

Rzeszow 22-02-2007 01:52

O miespies debiczanin :P nie mow ludzim kim jestem chce byc anonimowy ;p
Ancient Hrona kur*** mnie hunci pa zajewaliste Pa. Zyniu noobek przestaje grac.

Czytajcie forum tibia.com i apisujcie sie do noob wara !!!!

Slepak Immortal 22-02-2007 02:58

I tak najlepszą rzeczą na Xerenie jest chwytanie po mordzie z SD od Hampisha xD

http://i105.photobucket.com/albums/m...karol/Hamp.jpg

enderty 22-02-2007 08:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzeszow (Post 1281890)
O miespies debiczanin :P nie mow ludzim kim jestem chce byc anonimowy ;p
Ancient Hrona kur*** mnie hunci pa zajewaliste Pa. Zyniu noobek przestaje grac.

Czytajcie forum tibia.com i apisujcie sie do noob wara !!!!

jak piszesz o noob war to pewnie ty jestes maly naabek :p

Nunarah 22-02-2007 12:46

no isc z mitzumem to albo starcic all albo aola i miec hunta for ever .. no albo oddacc hote;D:P

enderty 22-02-2007 13:43

pewnie nikogo to nie zainteresuje ale mi sie wydaje ze aktywnosc pkerow wzrosla kilka dni temu w elvenbane (zamek kolo ab) zaatakowalo mnie 5 noob charow z wsami i przezylem a dzisiaj 3 (2 rs i ws jeden z rs mial 46 palla) i tez przezylem chociaz kurde przez to ze zawsze sie tluke to pelno uhow stracilem na szczescie mi jakis kolo pomogl chociaz i tak gostkowie juz sie wyplawili z suppliesow a mi zostal bp UH :p

Rzeszow 22-02-2007 14:38

maly nabek to jeden z moich noobczarow tak samo jak stara odbytnica i julia minetti :) debiczanin jedynie wie jaki moj nick glownej postci. A do noob war sa juz 2 osoby chetny + ja i moj ziomek z rzeszowa !! (na malym nabku qpel gral)

Mispex 22-02-2007 16:51

noobczar rox:D husaauhsasu
dzialo sie cos ciekawego ostatnio;d?

Viltherius 23-02-2007 07:04

Wszyscy narzekaja na swe może i maja racje ale mysle ze polacy na xerenie sie wogole nie roznia.(wszedzie sa wyjatki). Pare dni temu dostalem hunta za free od Gamio. Chcialem zatluc kolesia przez przypadek trafilem Gamio przeprosilem a oni zacza mnie lac. Ucieklem do dp po paru min na expie przybiega lup lup i loguje sie ponownie :/ . 123rp ZABIL 31 NAJTA NA FRAGA O.o

enderty 23-02-2007 08:17

no i sama widzisz co polak polakowi robi
btw... nawet nie przychodzcie na xerene bo jak widizcie polak polaka jebie a do tego wczoraj PTD zabilo Pold kucyk ertes i botten'anna ktorzy niedawno zdobyli 100 lvl

mitzum i PTD organizuja POI zaloze sie ze po odebraniu nagrod z questu wszystkich zajebia albo zostawia ludzi samych na spawnie i poczekaja az ich porwory zabija lol

Master Bonczek 23-02-2007 14:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez enderty (Post 1283816)
no i sama widzisz co polak polakowi robi
btw... nawet nie przychodzcie na xerene bo jak widizcie polak polaka jebie a do tego wczoraj PTD zabilo Pold kucyk ertes i botten'anna ktorzy niedawno zdobyli 100 lvl

mitzum i PTD organizuja POI zaloze sie ze po odebraniu nagrod z questu wszystkich zajebia albo zostawia ludzi samych na spawnie i poczekaja az ich porwory zabija lol

Święte słowa :D Mitzum i reszta nie byliby sobą jakby nie zrobili jakiegoś przekrętu związanego z POI.

A i jeszcze jedno znam Gamio dobrze i na pewno miał jakąś sensowną przyczynę tego, że Cię dojechał... on nic nie robi bez przyczyny...

A Szwedzi mam nadzieję się doigrają... jak już swoich rodaków zabijają to dobrze jest :D Tylko niech się spieszą żeby mi pacca starczyło :P Szkoda mi Polda ale cóż :/ może zrozumie i odejdzie przynajmniej na jakiś czas...

Vacek 23-02-2007 14:13

@Bonczek

Nie zabiją nikogo po PoI. Prawdopodobnie będzie trzeba zapłacić 250k dopiero po queście. Nie mieliby w tym interesu, gdyby zrobiliby za free questa...

//Artur

Slepak Immortal 23-02-2007 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Viltherius (Post 1283797)
Wszyscy narzekaja na swe może i maja racje ale mysle ze polacy na xerenie sie wogole nie roznia.(wszedzie sa wyjatki). Pare dni temu dostalem hunta za free od Gamio. Chcialem zatluc kolesia przez przypadek trafilem Gamio przeprosilem a oni zacza mnie lac. Ucieklam do dp po paru min na expie przybiega lup lup i loguje sie ponownie :/ . 123rp ZABIL 31 NAJTA NA FRAGA O.o

O czym tu wogóle mówić -.-... Wszyscy narzekają na swe nie dlatego, że zabijają kogoś za słuszną sprawę. Chciałeś ubić kolesia ubili Ciebie. Życie... A czy zrobił to Polak czy Szwed to nie ma znaczenia. Problem ze Szwedami polega głównie na tym, że zakładają paymenty/hunty za nic... albo po prostu podlatują i piszą "Pay boh or die".

wr00n 23-02-2007 15:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vacek (Post 1284092)
@Bonczek

Nie zabiją nikogo po PoI. Prawdopodobnie będzie trzeba zapłacić 250k dopiero po queście. Nie mieliby w tym interesu, gdyby zrobiliby za free questa...

//Artur

Przeciez o ile mi wiadomo oni sami nie sa w stanie zrobic tego questa. Bez pomocy polakow im sie nie uda.

@Wojna
Co do tych wszystkich wojen to Polakom sie nie uda dlatego ze nie maja silnego charyzmatycznego przywodcy. Jest Dzingi jeden ktory cieszy sie powazaniem ale on nie gra czesto. Szwedzi maja takich leaderow np Nargoriel albo chociazby mitzum. Szansa dla naszych sa porzuceni szwedzi tacy jak np Gladast czy tez wszyscy inni nie polacy ktorym ptd zalazlo za skore.

Deemer 23-02-2007 15:23

@Viltherius
Znam trochę Gamia i też sądzę ze za free nie ubiłby ziomala więc pewnie sobie zasłużyłeś na deada.

@Rzeszow
Ja nigdy nie lałem Aauina, był nawet moim liderem więc nie mam do tego powodu. Coś Ci się musiało przyśnić :]

@Topic
Pójście na POIQ z PTD oznacza deada stratę kilkuset tys. za hunta lub payment za wykonanie questa. Morał z tego taki że z tymi frajerami niema co się zadawać.

@Wojna
Teoretycznie może się wydawać ze Polacy nie mają szans, ale jak tak patrzę na to ilu jest Szwedów a ilu Polaków to widzę że nie jest tak źle. Może z lvlami wymiękamy przy 170+ Mitzuma i 4 innych 150+lvlach, ale mamy sporą przewagę liczebną. Kamikazze z ~40lvlami potrafiło równo walczyć z 60-70 więc myślę ze trochę organizacji i my mielibyśmy szanse.

Rzeszow 23-02-2007 16:24

:> deemer co do wojny watpie zeby polacy sie zjednoczyli. Byla mowa w inf ze bedziemy wojowac, ale "wojowalislmy" nie przeciwko typ i lypa.
co to dla mitzuma wbic 1 lvl = nic. Ale Polak jak padnie to przestaje grac:Hellmax, Zyniu, Xenderlax.(nie wszyscy). Albo jak sie hunta za friko zaliczy ;d to tez zniecheca od byle nooba z wiekszym lvl.
Dzingi nadawal by sie do roli przywodcy "powstania".

Mispex 23-02-2007 17:16

Haha Gadacie o Jakims "powstaniu",ale chyba nie rozumiecie dobrze tego slowa:)na 100 polakow na taka akcje jest gotowych jakies 20~ osob...
ps.Mowicie ze Dzingi bylby dobrym liderem ale skad to wiecie;d? Byl dobrym liderem na wojnie czy cos? Zgodze sie ze w Inferno sobie radzil ale watpie zeby poradzil sobie na wojnie...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:07.