![]() |
Cytuj:
@ Grypek No jasne kto mu mowi co on ma robic? Czy ja cos powiedzialem? Nauczcie sie czytac: Po cholere jest z nimi i jednoczesnie jak tu pisze na forum zlote rady typu: "Jak macie 60 lvle to lepiej nie wychodzcie z dp hehe". Nie dziwie sie mu ze nie chce gadac z polakami bo jak sie patrze na to co wypisujecie bezkrytycznie to mnie ogarnia zwatpienie w ten narod. Jak zaczniecie uzywac wlasnych mozgow to moze bedzie jakas normalna rozmowa a nie klotnie i przekrzykiwanie sie na tym "forum" |
Cytuj:
|
Huhuhu...
Jan 03 2007, 19:14:44 CET Killed at Level 155 by Zorlan Jan 03 2007, 19:25:22 CET Killed at Level 153 by Xan Karde and by Zorlan Czy ktoś może wie, coś na ten temat????? Czy te 2 dedy dotyczną wojny???kto zaczął???8o może mi ktoś odpowiedzieć na te pytania xD |
Cytuj:
Kod:
Iomer Sworddancer Zostały też wydane pewne oświadczenia. "About Exitiabilis Quadrigae" --> http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1504405 "About Bugs with Jugs" --> http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1500569 |
o lol
i co teraz będzie? wie ktoś może czy będzie jakiś rewanż czy zakończy sie ta wojna?? |
Różnie moga potoczyć sie losy tej wojny. W ciagu 24 godzin dowiemy się kto i po jakiej stronie będzie walczył.
|
@Grypek
Widze ze sie dobrze orientujesz w tym wszystkim. Ja juz sie mocno pogubilem. Kto teraz jest w wojnie? I jaki jest rzeczywisty wynik? @Koti Ty jestes po ktorejs ze stron? Wczesniej mowiles ze jestes kumplem Puge'a. |
Cytuj:
Racja. Mówiłeś Koti, że jestes jego kolegą, a tak to sam pomagal cie zabic :s |
obejrzałem filmy
i zastanawiam się jak to się dal:o ej potoczy |
Czy ktos moglby zapodac link do tego filmiku? Bom glodny wrazen :D
|
No ja nie wiem czy wy jestescie juz az tak glupi czy co...
To co gadalem to tylko po to zeby nikt nie wiedzial co naprawde zrobie I tak mysle ze jakies polaczki wypaplaly swe nasz plan bo dziwnie wszyscy co do jednego byli online No jasne ze nie zostawiam Polakow na lodzie i jestem z nimi lol, tak to sa war related frags. Shit happens jak to mowia to nie mialo sie tak skonczyc :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Albo porostu chcesz usprawiedliwić przed sobą zdradę Puge :evul: Cytuj:
|
Cytuj:
:\ |
Cytuj:
|
Jest paru PL którzy wolą SWE już wam podam 2 nicki Goddess Hathor oraz Quivee a co do tego że Koti ukrywał swoje prawdziwe plany to dobrze bo go końca mógł spokojnie sobie expić i wbić większy lvl !! Tak więc odpierd..odejdzcie od niego xD
|
Interesuje mnie sprawa Alucarda. Najpierw zabijają go z [GUILD]Cruoris[/GUILD] a potem on zabija Unicorna z Ultimation. O co chodzi?
*Chodzi mi o przyjaciół Cruoris |
Omg, ślepy jesteś czy jaki? Jeśli widziałeś filmy to powinienes wiedziec -.- Alu je*bnal z wave no a jesli stal przed nim unicron to wiadome jest ze go trafilo, od razu po tym dobili go ppl z Cruoris a Alu zadał większość obrażeń i przez to jest w death liście Uncrona?:| omg.
Btw, co do informacji o Twoim charze: Ta opcja nie służy do podawania informacji o gildii, do której wstępu marzysz - tam ma być gildia do której należysz swoim głównym charem :| :@ |
Koti w pewnym sensie masz racje są polacy którzy swojego wydadzą
niestety... podobnie jak komin życzę powodzenia next razem |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:42. |