![]() |
Chłopaki mam taki problem włączam gre zloguje sie wybieram postać i ładuje sie włącza i wyskakuje mi błąd pisze tak "Run-time error 429:Activex competent can't create objects" pomocy co mam zrobić żeby nie wyskakiwał ten błąd i rzeby szło grać
|
Gdzie tu można się zarejestrować? Bo strona mało przejrzysta... nawet jeśli chodzi :P
Srry, mam. Gra fajna ^^" Ps. szczególnie jak się treni ^_^ |
Ponawiam prośbe czy mógł by mi ktoś pomuc z tym błędem prosze
|
Stronka jest bardzo przejżysta a postac się robi w grze :)
|
Zagrałem razy czy dwa razy w nią. Grafika denna ale z czasem może się zmieni ;) ...
|
lol ty myślisz że się zmieni , oni nawet nie napisali serwera gry a ty chcesz żeby grafa się zmieniła powodzenia!!
|
@up:
O ludu ! A muszisz sie kozaku odrazu rzucać ? -.- to tylko moje sformuowanie ;]. |
Wszystko miło fajnie, wybieram postać - ładowanie mapy - runtime error 6... Jak temu zaradzić?
|
nie grać w ta gre :> bo z tego nic nie wyjdzie dobrego:>
|
Gra jest super teraz jest wszystko ok wytarczy scignac clienta nowego patcha i bedzie ok.niedlugo bedzie ostateczny reset kont i gra bedzie juz mozna grac spokojnie puki co zapraszam w pomocy zalozenia klanu God of War jego forum to www.godsofwar.phorum.pl gdy zbierzemy cala sume na zlozenie klanu to bedziemy mogli wybrac jak ma wyglodac nasza siedziba czyli caly jej wyglad itp.
|
gra ktos w dbo2???
|
Ummm...zasadniczo to temat powinienen byc o TEJ grze, a nie o pytaniu " Gra ktoś w dbo2? "
|
Wie ktoś może co trza zrobić z RTE7 ? Ściągnęłem klienta 2.0 i patha 2.6... Co dalej ?
|
I sproboj sie teraz zaloogowac...
|
Moge prosić o jakiegoś linka? Bo główna strona niedziała...
|
@up
http://www.dbo2.pl/a/ strona dziala...btw...Servy off...nie wiadomo z jakiego powodu ;p wiec narazie nie mozna grac ;[ |
Cytuj:
|
bez przyszłości
wzorowane na tibi shit jakich mało DBO2 MOWIE NIE |
@up emm wydaje mi się że Rpg maker był szybciej niż tibia to nie pisz głupot :/
|
Fellank ty jeszcze w to grasz ?XD Ja przestalem po pierwszych 2 dniach, glownie przez klopoty z serverami i logowaniem ;/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:20. |