![]() |
Ale mam beki z takich ludzi co się na wszystko nabierają :D Buahahahahaha :D Normalny człowiek zrozumiałby żart, no ale są ludzie i parapety -.-.
Co do rekordowych sprzedaży do z Bravestormem sprzedaliśmy Dark Helmet za 6k :D. |
hehe a ja wcisnolem komus scarf za 1,4k (kupiony wczesniej na edron za 15gp) :D a normalnie jak sprzedaje szaliczki to niektorzy kupuja po 800-900gp 8o oplacalna inwestycjas :p
|
moim zdaniem nie powinno sie oklamywac :]
a i sprzedalem jakiejs typie p armor za 2k i p legs 2,5k i do tego jeszcze przyplynela sama do ab :] bodajze z edronu :] ludzie sa naiwni |
Ja kiedyś kupiłem knight armor za 5k normalna cena to około 10k, sprzedałem 9 hmmów za 900 gp.
A kiedyś chciałem kupić fire sworda za 6,9k a jakiś koleś mi mówi że 7k i taniej nie sprzeda więc musiałem szybko coś sprzedać a akurat miałem pod ręką 8 gfb i 8 hmmów to sprzedałęm komuś za 100 gp bo nie miałem jak inaczej zdobyć tej kasy. A ci którzy piszą że sprzedali za 1,5k albo więcej plate armor to są na 90 % oszuści bo w sklepie mona kupić za 1,2k |
Teraz na Hibernie gram ale kiedyś na Trimerze sprzedałem hmm z 1 wystrzałem za 500 gp :D
|
koowal ja nie klamie :] serialnie spylilem pa armor za 2k a p legs za 2,5k
ja nie oszukuje , nie jestem tam jakis pacek ktory picuje z BOHami :p |
Heh
MicMic czy ty przypadkiem nie grasz na chimerze ?I czy przypadkiem mi nie sprzedales Mornig Stara za 1k ?
|
emm... Ja? Jeżeli o mnie chodzi to ja gram na Aurei
|
Cytuj:
A napisałem też że w 90 % więc może te 10 % to ty B) |
Jaa chyba najtaniej...
ja kiedyś kupiłem serpent sworda i ancient shielda za 300gp, a wymieniłem sie p setem za uha :D
|
buhahaha
to ja jeszcze lepiej opylilem n00bkowi sandaly za 500gp w venore mozna je dostac ze 2 gp:P
n00b rulezzzz |
Cytuj:
|
bp
ja sprzedałem bp hmm-ów za 7k :) jakis noob 9 lvl knight pilnie potrzebowal XD
Potem byl nieszczesny dwarven shield. Sprzedalem go za bp uhuw. Katana- 400(!!!) gp - 8 lvl knight Ps: Też widzilem jak na rooku biegal gosc i pokazywal poison dagger i mowil "Sell fire sword 150 gp):)(wiadomosc do podmówcy) |
:]
ja sprzedałem pusty bag za 120 gp:] wmówilem gosciowy ze w nim jest dwarfen shield:] i jescze widzialem jak na rooku gosc krzycal:
SELL FIRE SWORD 50 gp!! to daje mu trade i mowi ze w worku jest 8o 8o 8o |
Cytuj:
|
<Post przypominający>
|
tylko bez zbednego komentarza ;>
na rooku swoja postacia mialem 23 hp na 7lvl. bieglem se do miasta i wasp wyskoczyl, wiec ja na full def i dluga na jakas gore czy cos. zatrul mnie, co bylo do przewidzenia.. na gorze spotkalem jakichs brazoli. jeden z nich offerowal 5 ryb za 100gp :/ akurat mialem 100 gp, a na targowanie sie nie bylo czasu za bardzo. 10hp i ciągle spada 8o , wiec kupilem te nieszczesne ryby .. oglądać wpis "..killed by wasp on 7 lvl" w statystykach to rzecz nieprzyjemna.. tylko to mam na swoje usprawiedliwienie ;p edit: ofc przezylem xD |
Cytuj:
A mój rekord to bp hmmów za 1,5k (sprzedałem pojedynczo) na harmoni... Lub F-sword sprzedany za 23k(!) na hibernie... |
Cytuj:
Te buty to boots of haste i one o wiele wiecej kosztuja |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:00. |