Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Poradniki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=31)
-   -   Jak zdobyć nowy "Recovery Key"? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=95582)

Billkoy1 26-05-2009 14:52

No to tak czemu to jest nielegalne?

I on nie ma rk tylko moze sobie nowy zamowic. I czy mozna to jakos sprawdzic? Np. jest to gdzies zapisane co zostalo kiupione dla tego konta na tibia.com?

Ryrusek 28-06-2009 19:15

Cześć, jestem tu od dzisiaj.
Mam pytanko:
Dzisiaj mam zamiar kupic postac na allegro, ale boje sie ze zostanie shakowana i kasa pojdzie w bloto. Slyszalem ze mozna zmienic r keya i dzieki temu poradnikowi wiem co i jak, ale czy da sie kase wyslac np. w zlotowkach ? Jest tam mozliwosc zmiany waluty chyba.Z gory dziekuje za odpowiedz.
Pozdro for all.

Fureyka 28-06-2009 19:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Billkoy1 (Post 2551601)
No to tak czemu to jest nielegalne?

Nie mozna grac czyims kontem. To co zrobiles nazywa sie "acc trading" i jest karalne miesiecznym banem + ostrzezeniem o kasacji konta.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Billkoy1 (Post 2551601)
I on nie ma rk tylko moze sobie nowy zamowic. I czy mozna to jakos sprawdzic? Np. jest to gdzies zapisane co zostalo kiupione dla tego konta na tibia.com?

Rzeczywiscie, nie doczytalam. Jedyna mozliwosc zeby Cie shackowal to taka, ze kupi nowego recka, przysla mu do domu i Cie shackuje. Niestety nie masz mozliwosci sprawdzenia co zostalo zakupione na Twoje konto, oprocz czasu premium.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryrusek (Post 2581603)
Cześć, jestem tu od dzisiaj.
Mam pytanko:
Dzisiaj mam zamiar kupic postac na allegro, ale boje sie ze zostanie shakowana i kasa pojdzie w bloto.
Slyszalem ze mozna zmienic r keya i dzieki temu poradnikowi wiem co i jak, ale czy da sie kase wyslac np. w zlotowkach ? Jest tam mozliwosc zmiany waluty chyba.Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdro for all.

Kupowanie postaci na allegro jest nielegalne. I jak zostaniesz shackowany to nikt Ci nie pomoze (allegro jako serwis umywa od tego rece). Kase przelicza na zlotowki i przelewa im. Tak wiec sie nie martw, nie musisz zamieniac kasy na euro, zrobi sie to automatycznie.

Ryrusek 28-06-2009 22:53

ThX miszczu :]

Dabeko 25-07-2009 13:34

mam problem, bo zamowilem recka, lecz idioci z poczty polskiej nie wiedza jak wyslac pieniadze do irlandi i chcialbym anulowac zamowienie. w ich faq jest napisane, ze zeby anulowac zamowienie trzeba kliknac w odpowiedni link, ktory dostarczaja na poczte e mail, lecz nic takiego tam nie ma. wie ktos co zrobic? gdzie do nich napisac?

Denusik 03-08-2009 16:50

post do kasacji ;d

Rakokz 12-08-2009 18:55

A jeżeli nie mam Recovery Key, mogę wykupić?
Jestem po Hack? ;(

Denusik 14-08-2009 11:50

czeesc
mam pytanie jak mam ten druczek do przelewu i w rubryce nazwa zleceniodawcy wpisuje swoje imie i nazwisko i adres a adres to chodzi o kod pocztowy miasto i ulice? bo mi sie to nei zmiesci w tych 2 linijkach i nie wiem czy skrocic miasto czy ulice a moze wpisac 2 literki w 1 kratke? prosze o pomoc kogos kto sie zna na tym ;d

Cinusek 25-09-2009 21:38

1. Mam takie pytanie.
Przez co by szybciej doszło?
-Bank czy poczta?
2. Które to poczta które to bank?
3. I gdzie mi przyjdzie wiadomość o new recku, na emial?

Odp. fast. pozdrawiam.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:29.