![]() |
No to tak czemu to jest nielegalne?
I on nie ma rk tylko moze sobie nowy zamowic. I czy mozna to jakos sprawdzic? Np. jest to gdzies zapisane co zostalo kiupione dla tego konta na tibia.com? |
Cześć, jestem tu od dzisiaj.
Mam pytanko: Dzisiaj mam zamiar kupic postac na allegro, ale boje sie ze zostanie shakowana i kasa pojdzie w bloto. Slyszalem ze mozna zmienic r keya i dzieki temu poradnikowi wiem co i jak, ale czy da sie kase wyslac np. w zlotowkach ? Jest tam mozliwosc zmiany waluty chyba.Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdro for all. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
ThX miszczu :]
|
mam problem, bo zamowilem recka, lecz idioci z poczty polskiej nie wiedza jak wyslac pieniadze do irlandi i chcialbym anulowac zamowienie. w ich faq jest napisane, ze zeby anulowac zamowienie trzeba kliknac w odpowiedni link, ktory dostarczaja na poczte e mail, lecz nic takiego tam nie ma. wie ktos co zrobic? gdzie do nich napisac?
|
post do kasacji ;d
|
A jeżeli nie mam Recovery Key, mogę wykupić?
Jestem po Hack? ;( |
czeesc
mam pytanie jak mam ten druczek do przelewu i w rubryce nazwa zleceniodawcy wpisuje swoje imie i nazwisko i adres a adres to chodzi o kod pocztowy miasto i ulice? bo mi sie to nei zmiesci w tych 2 linijkach i nie wiem czy skrocic miasto czy ulice a moze wpisac 2 literki w 1 kratke? prosze o pomoc kogos kto sie zna na tym ;d |
1. Mam takie pytanie.
Przez co by szybciej doszło? -Bank czy poczta? 2. Które to poczta które to bank? 3. I gdzie mi przyjdzie wiadomość o new recku, na emial? Odp. fast. pozdrawiam. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:29. |