![]() |
Emok nie chcialbym wysylac tylu PW czy moglbys napisac do mnie ( 8000883 ) ?
|
Jak znajdę czas to owszem. :p
|
Cytuj:
Zaraz pewnie mi powiesz "ale z explo za wolno się zabija i na pewno dedniesz" to ja ci mowie ze jak nie bedziesz miał włączonego mana shielda to i tak dedniesz na 2 dragach + dl, nawet atakując z tych swoich sdeków nie jesteś w stanie się wyleczyć wystarczająco szybko. A na manashieldzie explo jest ZDECYDOWANIE bardziej opłacalne niż SD. Teraz rozumiesz? Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
do goburu
napisałam to, zeby on szybciej dal mi cynk gdzie moge to znalezc zebym nie musiała szukac a jak ci sie cos nie podoba to sie pocaluj w d***eX(
|
Oryginalnie napisane przez goburu
Cytat: Tak, moim i kazdego innego gracza którego nie zadowala exp z prędkością 5-10k/h. A co liczyłeś ???:D |
@moniah6
Naucz się edytować posty. Cytuj:
Cytuj:
|
Dla mnie to mało, ale powiedz jak policzyłeś, że akurat 10km/h ???
Jesteś nobem tyle ci powiem !:D :baby: |
Cytuj:
|
Ehh, ja miałem (2 deady w jeden dzień i poleciało 2 mlvl w dół) na 21 lvlu 34 mlvl, teraz odrabiam. Według mnie to co są podane w poradniku są jednak zaniżone znacznie, mlvl do 30 się robi naprawde bardzo szybko. Do reszty nie mam zastrzerzeń.
|
nuda, dla newbie eee..masakra?
ludzie boja sie jak zobacza draga a co dopiero jak maja na nich expic! przydalby sie filmik jak sprytnie zbloczyc draga nie wspomniales nic o tombach a to jedno z lepszych expowisk... |
Cytuj:
Bo 2+2=4 chyba ze masz pałke z maty :D |
Cytuj:
|
ad. moniah6
Dec 27 2006, 09:46:47 CET Died at Level 9 by a fire devil Dec 26 2006, 19:17:55 CET Died at Level 8 by a hunter Dec 26 2006, 18:44:25 CET Died at Level 8 by a hunter Dec 25 2006, 19:37:00 CET Died at Level 7 by a ghoul Dec 25 2006, 16:22:18 CET Died at Level 7 by a hunter Dec 21 2006, 19:43:50 CET Died at Level 8 by a wyvern Dec 17 2006, 15:34:57 CET Died at Level 6 by an orc juz wszystko jasne ;] ad. poradnika w sumie poradnik dobry, lecz moim zdaniem zbyt słabo rozpisane są niektore expowiska, łatwo można by dodać ze na 50+ ED można zacząć huncic na tombie za tp (w h.. expa i w miare się zwraca), na 70+ dragi solo z evisa (ofc bez manashielda), polecam dlair w veno (w h.. expa, z tym ze rzadko sie zwraca :( ) |
Ded
bo mnie goscie blokowali :(
|
Bardzo ciekawy poradnik:) nawet zrobiłem sobie druida po przeczytaniu tego poradnika narazie mam 18 lvl;) ale podoba mi się gra druidem:]
|
@up
Miło mi to słyszeć ;) |
A ja mam pytanie ... zrobilem sobie 28 druta wszystko ladnie swietnie ... teraz chcialbym isc na dragi (jestem FACC) i kilka pytan zaznaczając ze hunt bedzie trwal okolo 3h
1. Jakie i ile run wziąść 2. Ile manasów wziąść 3. Gdzie najlepiej pójść ? (interesuje mnie pojedyńczy szybki resp) 4. Na ile dragów wytrzymają moje ds'y (2) ? 5. Wziąść ihy/uhy na leczenie ds'ów czy lepiej jak padną stawiac nowe? 6. Jakiego roda wziąść ? (chyba tylko moonlight :/) Pozdrawiam Mistical_Druid |
1. HMM, UH
2. Conajmniej 2-3bp 3. Hmm, pod thais w miare szybki jak dla FACC 4. Z 3 może. Jak będą blopkować na zmianę to dłuzej, jak tylko 1 to krocej. 5. Proponuje Uh. Masz za maly lvl, żeby opłacalnie IHać 6. Moonlight ^^ Radzę poczekać na Tempesta :D Pozdro. |
pod thais pod thais ... mapka plz ? to gdzies w Acient Temple ?
"jakie i ILE run wziąść" "HMM i UH" ... coś chyba nie tak :P I mam draga dobijac z hmm czy jak ile walic hmmow w draga ? |
Dobijasz z HMM jak ucieka.
Powiedzmy 1-2 bp HMM i 1-2 bp UH ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:06. |