![]() |
No, prosze. Widzę, że wresczie doceniacie mój pomysł. Dobra nikt mnie nie lubi :/ Zamykam sie nie ma sprawy
|
Jedni krytykują twoj pomysl, inni twoją pseudo-reklame, ale nikt nie napisał ze cie nie lubi. Nie wiem skad ten pomysl.Powinienes raczej przyjac te krytyke i zapamietac sobie na przyszlosc.
Anyway wracając do komentarzy, pomysł "tomcioka" mnie ROZWALIŁ na łopatki. Cudowna polszczyzna w stylu "Leczonce" czy "wyglond runa" no i oczywiście powiew świeżości płynący z istoty całego pomysłu. This just keeps getting better and better;) |
Dziś się zakończy wysyłanie zgłoszeń ostatnie poprawki i oczekwianie na decyzję.
Nikt mojego zgłoszenia nie komentował ;p I po co tu patrzysz |
fast plax :P bo sie nie moge doczekac
|
Hehe ja bym bardzo chcial zeby wygrala moja praca ale mysle ze wygra praca na swoj czar, ale to tylko moje sugestie..
|
Zgłaszam, iż Użytkownik Radek666 podrobił mój pomysł. Admini zdecydują, czy powinni zniszyć posta. Radek 666. Jego pomysł jest całkowicie odgapiony od mojego
|
nie masz sie co martwic moj pomysl byl napisany 5 razy :P ale to i tak malo w poruwnaniu z innymi
|
Saurus, nie odgapił, tylko nie czytał 33 stron pomysłów, bo nie wyrobiłby się z zamieszczeniem swojego (a pomysł taki miałem już od dawna). Jak coś jest 'podrobione', to napewno nie specjalnie i możecie kasować do woli :P.
Btw, mi na żadnej nagrodzie nie zależy, więc jakbym dla przykładu zdobył PACC'a (ale już wiem, że nie zdobędę, bo przypadkowo odgapiłem pomysł ^^) to czy można odać to komuś innemu? @down To było tak, że już na poczatku konkursu to wymyśliłem, ale zacząłem pisać i mi prąd siadł. Potem zapomniałem, teraz jak zobaczyłem, że się kończy to mi się przypomniało, ale nie chciało mi się czytać 33 stron (doczytałem do 5 i mi zbrzydło :P). Ale ty byłeś first ;). |
Dobra, spoko pewnie miałeś ten pomysł od początku. Ale napisałeś go dopiero po tym jak ja napiałem :)? Hmmm,,
|
ech... ja się doczytałem przynajmniej 4 konkursów literackich, 2 konkursów pieczenia chleba, o opowieściach o tibii, o filmikach i zdjęciach... całe szczęście że moje zgłoszenie dołączyłem w ten sam dzień, kiedy zaczął się konkurs... uff...;(
|
Cytuj:
ale o pieczeniu chleba nie widzialem:D niech odrazu ten ktos zalozy piekarnie bedzie mial giga zamowienie8o filmiki wymagaja bardzo duzej dokladnosci:/ a zdjecia to tylko aparat cyfrowy:evul: PS. Ciekawe jak ten chleb bedzie smakować:dance: |
też chce wyniki...:D
chce wreszcie ten chleb posmakowac!!:D |
hehehehehe-a to już jutro wyniki będą:) też już nie mogę się doczekac:)
|
watpie w to czy jutro beda wyniki
za malo modkow sie wypowiedzialo - czasu brak, a wielu rozpoczelo studia moze w poniedzialek ... |
Cytuj:
a to przecież jutro |
Cytuj:
|
Cytuj:
nom potwierdzam w 50% bo moga byc a moga np. 21 dac wyniki i nowy konkurs:o |
może macie racje. chamskie to by było, przecież modowie wiedzą że tak wszyscy czekają na wyniki.ile trzeba żeby zrobić konferencję na Skype i obgadać sprawę, albo choćby na forum... .swoją drogą ten konkursik jest gienialny, wymyślił go jakiś geniusz. pozdro dla tego osobnika
|
Cytuj:
Cytuj:
Więc widzisz, to wcale nie jest takie proste :P. |
Nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać.. Spodziewam sie wyników jutro :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:40. |