![]() |
Cytuj:
Wiem jedno z pewnoscia sa wieksze hity z tego co slyszalem jak Royal Suchy testowal to weszly 3 hity pod rzad +200 w draga |
Cytuj:
|
Pall wg mnie lepsza profesja doskilujesz sobie 70 i expisz szybciutko ;] i pallem sie na efektowniejszych potworach expi niz knightem . np 60 + pall expi na pohu a knight ? Tylko Dwarf Guardy ;]
|
Cytuj:
|
:p
palkiem szybciej rosna skile niz u knighta... no ale jeżeli np.nabjesz skile 70\70
mozez juz latac na dragi oplaca sie :P:cup: |
Cytuj:
|
Ja mam pala 14 lvl i dystans 61... i powiem, że w miare szybko sie expi lecz amunicja sie kończy po godzinie jak weźmiesz ok. 200 strzał i będziesz je robił też czarem Exevo Con na expieniu.
|
@up:masz 14 lvl i w miare szybko expisz??lol to czemu masz 14 lvl :P
|
Cytuj:
|
Zauważ, że on pisze że bierze 200 arrows...
|
Temat z 2006 roku...Po co odświezacie???
|
@up:Bo temat nadal w toku i lepiej odswiezyc niz tworzyc nowy. Poza tym
sam go odswiezyles piszac post :P |
Co do odświeżania to i ja się wypowiem na ten temat:) .
Ja uważam że gra knightem jest nudna,i pozbawiona jakich kolwiek "przeżyć"... pallkiem można solować DEMON SKELETONA na 9lvlu (przyanjmniej w moim wypadku... ze skillem dista 45) co jest oczywiście ryzykowne ale knightem możesz o tym zapomnieć nawet na lvlu hmm... 25?? jak nie dalej... Pozatym pallkiem możesz przestać skillować w pewnym momencie co knightem jest wykluczone... miałem (mam:P) 20lvl knighta i 16 lvl palka (którym aktualnie gram:) ) i uważam że pallek jesy 100000x lepszy... ale kwestia gutu i wytrwałości :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tylko na co to i po co ? Wg ciebie to robi z paladyna profesje mocniejsza od knighta ? Dziwne ; p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
; ddddddd Pro się odezwał! Sam byłem moim palkiem w Ghostlandzie - po zrobieniu lootbaga z samych battle hammerów, throwing stars i iron helmetów (przede wszystkim) wychodzi się sporo na "+". Do tego dochodzi zebrane gp. Do tego przy dużym szczęściu dochodzi GS - na moim servie 1k. |
druid
Wiesz moim zdaniem jeśli chesz byc bogatym i miec super eq wybierz druid , albo knight druid = uh knight = szybkie looty w sumie sorc tez moze byc bo robi SD ale na wysokim lvl wienc polecam druida albo knight ;] twoja decyzja cya:)
|
O ! Nastepny sie obudzil ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:15. |