Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Iridia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=194)
-   -   Iridia part 2 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97454)

Naro 15-10-2006 21:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yapan (Post 1032537)
Po co, tutejsi dzielni wojownicy z MM wiedzą jak campić w pz, tfu tzn "wojować"

Yapan zalukaj siobei ten quote... glupio Ci?
Jak masz jaja to chociaz powiedz kto wyszedl na debila...
Tą akcje planowalismy od kilku dni, byla ona ustawiona na Huxego, a nie wychodzilo tylko dlatego ze 3 dni z rzedu Arc nie chcialo wyjsc na pole bitwy zeby walczyc jak my tego chcielismy... ale w koncu sie udalo!!!

Uklony dla Kasha, ktory wyczail to mega miejsce ^^

maddie 15-10-2006 21:06

ktokolwiek to wymyslil, a mysle ze wiem kto, wielki szacunek dla niego. profesjonalny trap, tylko mieliscie szczescie ze Chealino zgubila wlasna pycha xD

i jak powiedzial Huxy 'here is the pl power'
AYE !!

@Yapan
jednym fragiem nie wygraja, ale zauwaz ze z najwazniejszych ludzi w Arc zostal im do zabicia jeszcze tylko Dous :>

Thoris... 15-10-2006 21:07

Omg 3 dni czekac na akcje i w czasie jej trwania byc w kosciele ,hahaha musze to przebolec gratulacje dla naszych myslicieli : bergera i kasha moze kilka osób zmieni zdanie co do bergera :p i jego obycia w wojnie ... Ogladam filma xD

Yapan 15-10-2006 21:09

Myśląc przyszłościowo, albo musicie robić sneak attacki tak często aż będą się bali wyjść z pz, bo bait już nie wyjdzie, albo skopać ich w openie;)

Hellraider 15-10-2006 21:09

Uwazajcie na Yapana bo cwiczy Taijiquan!! Zatancuje na smierc wszystkich ktorzy beda mieli jakies problemy :D:D

Arturr 15-10-2006 21:11

Chealino

hahahahah wreszcie chealino padl , menda jedna hahahaha
Oct 15 2006, 19:02:12 CEST Killed at Level 151 by Jurand Wyrocznia
and by Master-Duel

maddie 15-10-2006 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thoris... (Post 1033374)
Omg 3 dni czekac na akcje i w czasie jej trwania byc w kosciele ,hahaha musze to przebolec gratulacje dla naszych myslicieli : bergera i kasha moze kilka osób zmieni zdanie co do bergera :p i jego obycia w wojnie ... Ogladam filma xD

modliles sie za powodzenie ataku ? :D

@Yapan
nie wiem czy zauwazyles, ale ta akcja nasi 'wojownicy' pokazali Ci palec i to wcale nie wskazujacy :>

maddie 15-10-2006 21:13

sry za double

Trai'ler 15-10-2006 21:16

@Lovah
powiedz mi gdzie indziej jeszcze moge zhostować filmik to zhostuje dla ciebie (:

Hellraider 15-10-2006 21:45

Oto cala, smutna prawda...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Babcia Kleofasa
Tak, drogi wnuczku.. Kiedy wydawalo sie, ze wszystkie szanse zostaly zaprzepaszczone, ze nie ma juz zadnej nadziei... Pojawil sie ON.. Ten ktory niczym Kopernik zatrzymal swekow a ruszyl pl... Ten opozniony bohater z opoznionym combem... TAK! ON! Nasz przywodca! Yapan Niewyjebalny! Bijmy poklony krolowcowi opoznionych w rozwoju ;*

10 znakow plx ;<

Thoris... 15-10-2006 21:51

@maddie
Nie ;p

@Trai'ler
Tu chyba zawsze jest najbardziej dostepnie ...

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies

Lovah 15-10-2006 21:52

Trailer, juz sciagnalem bo skonczyl sie limit na rapidzie, ale wielkie dzieki za dobre checi :)

Sneak świetny, ale jednym sneakiem wojny nie wygracie.

Jest to jednak dobry krok do tego, by znow podjac walke z Arc.

Gratz!

Elevarm 15-10-2006 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trai'ler (Post 1033299)
Trzeba być chealino żeby biez za kilkoma osobami w głąb dezertu ...

Wystarczy znac desert.

Massior 15-10-2006 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elevarm (Post 1033610)
Wystarczy znac desert.

Dokładnie :) Pozatym ogólnie gratz fraga... sorki że późnawo ale ukam sie w weekendy =S

Bandzioch 15-10-2006 23:11

Co tu dużo mówic. "JAK SIE BAWIĆ TO SIE BAWIĆ, DRZWI WYJEBAĆ NOWE WSTAWIĆ!!" Gratz fraga!

berger 16-10-2006 02:17

Pchealino to bardzo dobrze ale "jedna jaskolka wiosny nie czyni" przed nami jeszcze sporo czasu planoania, ciesze sie ze morale sie poprawily i wiem ze warto bylo czekac... Powiem wam tylko ze to poczatek dalszych i lepszych dzialan z naszej strony. W naszych glowach rodza sie nowe pomysly ale wszystko trzeba dobrze dograc. Panowie spokojnie wojny w tydziens sie nie wygra, trzeba czasu i cierpliwosci ,ale jestem coraz bardziej pewien ze taka rozsadna i cierpliwa gra zdzialamy cuda :)

Dziekuje wszytskim za to co sie dzis stalo.... :D

A fraga skomentuje krotko ŁYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! widzieliscie kto go ubil? xD

P.S mocny smok- masz inv, dobry pomysl jutro lecimy o 15 po huxego na D-lair staniesz na mostku wez duso uh bedziesz blokowac dojscie ich sorkom..... xD

Yours trully Shane :P

Karolek98 16-10-2006 07:48

ty to chyba tak sie podnieciles ze spać nie możesz, co ?

berger 16-10-2006 08:44

Nie , jakos tibia mnie nie podnieca mam od tego moja dziewczyne :* ,a skoro tobie pozostal komp i pixele w monitorze to bardzo mi przykro... smutne :(

Barbin 16-10-2006 08:57

Congratulations! Bardzo ladna akcja i zycze takich wiecej.

Berger znow nas musial uswiadomic, kto tego czynu dokonal tak jakbysmy nie umieli czytac sami. Poraz kolejny sie w nim odezwala malostkowa ambicja wzgledem samego siebie. Pochwalcie tego Bergera niech bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz jest.xD No co wam zalezy? Ja juz zaczynam... Muahahaha

@ Berger - Ty jestes wspanialy, najmadrzejszy, najladniejszy, najinteligentniejszy, prawdomowny, tolerancyjny, uczciwy, szczodry, lojalny, ambitny, pokorny etc. Muahahaha

Valard 16-10-2006 09:05

Ładna akcja, sorry że tak późno komentuje ale w weekend raczej nie mam czasu na włączenie kompa =p I think Arc Burn in Hell =p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:20.