![]() |
Cytuj:
Jak masz jaja to chociaz powiedz kto wyszedl na debila... Tą akcje planowalismy od kilku dni, byla ona ustawiona na Huxego, a nie wychodzilo tylko dlatego ze 3 dni z rzedu Arc nie chcialo wyjsc na pole bitwy zeby walczyc jak my tego chcielismy... ale w koncu sie udalo!!! Uklony dla Kasha, ktory wyczail to mega miejsce ^^ |
ktokolwiek to wymyslil, a mysle ze wiem kto, wielki szacunek dla niego. profesjonalny trap, tylko mieliscie szczescie ze Chealino zgubila wlasna pycha xD
i jak powiedzial Huxy 'here is the pl power' AYE !! @Yapan jednym fragiem nie wygraja, ale zauwaz ze z najwazniejszych ludzi w Arc zostal im do zabicia jeszcze tylko Dous :> |
Omg 3 dni czekac na akcje i w czasie jej trwania byc w kosciele ,hahaha musze to przebolec gratulacje dla naszych myslicieli : bergera i kasha moze kilka osób zmieni zdanie co do bergera :p i jego obycia w wojnie ... Ogladam filma xD
|
Myśląc przyszłościowo, albo musicie robić sneak attacki tak często aż będą się bali wyjść z pz, bo bait już nie wyjdzie, albo skopać ich w openie;)
|
Uwazajcie na Yapana bo cwiczy Taijiquan!! Zatancuje na smierc wszystkich ktorzy beda mieli jakies problemy :D:D
|
Chealino
hahahahah wreszcie chealino padl , menda jedna hahahaha
Oct 15 2006, 19:02:12 CEST Killed at Level 151 by Jurand Wyrocznia and by Master-Duel |
Cytuj:
@Yapan nie wiem czy zauwazyles, ale ta akcja nasi 'wojownicy' pokazali Ci palec i to wcale nie wskazujacy :> |
sry za double
|
@Lovah
powiedz mi gdzie indziej jeszcze moge zhostować filmik to zhostuje dla ciebie (: |
Oto cala, smutna prawda...
Cytuj:
|
@maddie
Nie ;p @Trai'ler Tu chyba zawsze jest najbardziej dostepnie ... http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies |
Trailer, juz sciagnalem bo skonczyl sie limit na rapidzie, ale wielkie dzieki za dobre checi :)
Sneak świetny, ale jednym sneakiem wojny nie wygracie. Jest to jednak dobry krok do tego, by znow podjac walke z Arc. Gratz! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co tu dużo mówic. "JAK SIE BAWIĆ TO SIE BAWIĆ, DRZWI WYJEBAĆ NOWE WSTAWIĆ!!" Gratz fraga!
|
Pchealino to bardzo dobrze ale "jedna jaskolka wiosny nie czyni" przed nami jeszcze sporo czasu planoania, ciesze sie ze morale sie poprawily i wiem ze warto bylo czekac... Powiem wam tylko ze to poczatek dalszych i lepszych dzialan z naszej strony. W naszych glowach rodza sie nowe pomysly ale wszystko trzeba dobrze dograc. Panowie spokojnie wojny w tydziens sie nie wygra, trzeba czasu i cierpliwosci ,ale jestem coraz bardziej pewien ze taka rozsadna i cierpliwa gra zdzialamy cuda :)
Dziekuje wszytskim za to co sie dzis stalo.... :D A fraga skomentuje krotko ŁYCHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! widzieliscie kto go ubil? xD P.S mocny smok- masz inv, dobry pomysl jutro lecimy o 15 po huxego na D-lair staniesz na mostku wez duso uh bedziesz blokowac dojscie ich sorkom..... xD Yours trully Shane :P |
ty to chyba tak sie podnieciles ze spać nie możesz, co ?
|
Nie , jakos tibia mnie nie podnieca mam od tego moja dziewczyne :* ,a skoro tobie pozostal komp i pixele w monitorze to bardzo mi przykro... smutne :(
|
Congratulations! Bardzo ladna akcja i zycze takich wiecej.
Berger znow nas musial uswiadomic, kto tego czynu dokonal tak jakbysmy nie umieli czytac sami. Poraz kolejny sie w nim odezwala malostkowa ambicja wzgledem samego siebie. Pochwalcie tego Bergera niech bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz jest.xD No co wam zalezy? Ja juz zaczynam... Muahahaha @ Berger - Ty jestes wspanialy, najmadrzejszy, najladniejszy, najinteligentniejszy, prawdomowny, tolerancyjny, uczciwy, szczodry, lojalny, ambitny, pokorny etc. Muahahaha |
Ładna akcja, sorry że tak późno komentuje ale w weekend raczej nie mam czasu na włączenie kompa =p I think Arc Burn in Hell =p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:20. |