![]() |
Cytuj:
Wątpię czy w wieku 14 lat nie wiedzieli, jakie skutki niesie ze sobą naruszenie nietykalności cielesnej innej osoby, a nawet jeśli nie, to wystarczyłoby, by ich rodzice wbili im do łbów, że ich wolność kończy się tam gdzie zaczyna się wolność innego człowieka. Widać, że dzieciaka łatwo zrobić, w dodatku przyjemnie, ale ktoś go jeszcze musi wychować. "Szkół, gdzie by mógł uczyć się człowiek swego człowieczeństwa nie ma na świecie i pewnie nigdy nie będzie." Emil Zegadłowicz |
Jak dla mnie - pobyt w poprawczaku do 21 roku życia, a następnie 12 lat pozbawienia wolności (podobno to maksymalny wymiar kary...).
|
Ja bym dał dożywocie sk*rwysynom (wypowiedź pewnie nie na temat - bo nie mam czasu czytać teraz 13 stron ;S).
Btw: Cytuj:
Btw to zdarzenie uświadomiło mi, że 14-letnie dzieci mogą być o niebo, ba, o sześćset sześćdziesiąt sześć nieb głupsze od forumowych trollodziecioneostradodziesięciolatków. Całe szczęście, że do mnie nikt się tak nie dobiera. |
Coz powiedziec wiecej poza : popierdolilo im sie w glowach.
|
Cytuj:
Rozebrać ich publicznie i 3 miesiące kary... ok w klatce w centrum miasta, niech ludzie mają "radochę" z nich jak oni z tej dziewczyny... |
I zapędzić ich do robót publicznych! Niech na coś się przydadzą! Dziadek zawsze mówił, że jedyna słuszna kara dla przestępców to ciężkie roboty!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
;/
Jak tak mozna?:<
Obił bym im ry*e...Kilka kolegow i juz nosa nie maja;) Nawet w podst.sql zdarzaja sie wydarzenia np jakis debil z 6 klasy dobieral sie do 5 klasistki -.- 3 miesiące w schornisku to stanowczo za mało... Najlepiej ich tez rozebrac potem powiesic ;) N/CX( |
Cytuj:
Topic: Gadacie, że klasa nic nie zrobiła. Ale uderzysz takiego cwaniaczka, wręcz pobijesz, i już masz spotkania w KMP, bądź komisariacie. Bo co? Bo dowodów nie mieli, że np. on ją zaczepiał. A jak zobaczą obity ryj, to dowód jak ta lala. A czym to się skończy? Odszkodowaniem dla cwaniaczków, upomnieniem pani sędziny i kuratorką po 50, która śmiga czarną beemką 7, i będzie ciągle zadawać jedno pytanie: Co cię kierowało?...* Więc czasem nie warto się wtrącać w cos, co Cie nie dotyczy. *- własne doświadczenia |
Współczuje dziewczynie, w końcu skończyła z życiem będąc niewiele starsza ode mnie. A co do sprawców - wszystkie epitety, które mogłabym użyć zostały wymienione. Tych 20-u pozostałych to w wiatr się bawiło, czy co? Bali się? Może także mieli "ubaw"? Jednak przystaję przy tym pierwszym. Choć i tak zachwanie pozostałych jest czymś więcej niż chamstwem. Przeraża mnie ta sytuacja, szczególnie, że dopiero się do gimnazjum wybieram. Aby te zdarzenie było przestrogą. Ona już w końcu nie powróci.
|
[forum user mode on] jakbym ich spotkal to bym ich zabil !1111!! evul wykastrowac takich !!11[forum user mode off/] dzis sie powiesila next dziewczyna 16 latka..
jak ktos wspomnial to jest tak samo jak ktos np demoralizuje klase, tepi kogos, wyzywa, zachowujemy sie tak samo, nie patrzymy na to. |
Cytuj:
|
A ja powiem ogolnie, ze mam w dupie wiek sprawcow!
http://www.nacjonalista.isx.pl/images/kara_smierci.jpg |
OMG, Tamci kolesie są chyba jacuś poje**ni.
Jak tak można? Powninni ich umieścić w jakimś zakladzie psyhiatrycznym, ponieważ są zagrożeniem dla społeczeczenstwa !!! :wkurzony: |
Dla mnie największą głupotą jest to, że się powiesiła. W wieku 14 lat nie mogła sobie z tym poradzić?
@Rege-N-tuS Wyjdz. |
Cytuj:
W 100 % sie zgadzam... Wstyd sie przyznac ale gdybym przy tym byl tez potraktowalbym to jak swietny dowcip itp. W sumie to nie dziwie sie im... Takie rzeczy sie ( no oni troche przesadzili... nawet wiecej niz troche ) robi w gim i to nic dziwnego... Tylko ze akurat ta sprawa zostala rozdmuchana... |
@up
To tylko swiadcz o tym, ze mlodziez nie ma juz w sobie czegos takiego jak szacunek i godnosc, a takze poczucie humoru. |
Dziś w Elblągu powiesiła sie laska. Tzn. dziś ją znaleźli, wisiała od wczoraj.
|
Brak slow.
Ciekawe co maja do powiedzenia rodzice tych kretynow eh. N to ze cala klasa nic nie zareagowala, klasa specjalna. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:39. |