![]() |
@Fearwynn
Ten monk bardziej mi sie podoba od pracy tego 1 (nie pamietam nicku :D) (Bez urazy). Jezeli mozesz, zrob go w 4 strony! :D |
nie wazny post (gosc sie poprawil)
|
@Kiemi
a glowa ci sie podoba? bo to troche bardziej jak jakas korona wyglada, powiedz czy zmienic leb i jaki nr ma w spr (jesli mozesz to by mi pomoglo) to ci moge go zrobic w 4 strony |
moge zrobic podobnego monka ale z takimi lapami http://img501.imageshack.us/img501/4...gniowy2mw5.png
|
|
Avager ja bym cie prosil o Ognistego Ogara moze byc to War Wolf ale przemalowany na czerwono i zeby lapy i ogon mial z ognie oraz tytana(to olbrzym w zbroji)
|
@wiele up
chciałbym giga fb tylko że niebieskie |
|
@Avager
Czemu Niedasz Tych Potworuw na normalnym tle ? xd mozesz mi zrobic Ice hydre Zeby na niej było widac kawałki lodu @down czemu nie na białym po co tracic czas na tło ? zgury thx za hydre |
up:
Sa na normalnym tle... to tlo jest jednolite, wystarczy wylac na nie biala farbe i juz zrobione... . Co do hydry...zobacze. |
Hey a ja mam pytanie czy moglby mi ktos zrobic enta podobnego jak w lotr lub hobbita, Kemi juz mi zrobil jednego ale moze komus wyjdzie z krotkimi nogami pelerynkom itd. jesli cos moge zrobic jakiegos potwora dla was ale odrazu muwie ze nie bedzie tak bardzo cudowny, z gory dzieki
|
Cytuj:
Nie spoko! Monk jest swetny! napewno z niego skorzystam :D Ah...i jestem zadowony, ze spodobal ci sie moj hobbit, sorki, ze nie zrobilem go z pelerynka :/ |
dobra to zacznijmy od nowa zluzcie zamuwienia ale pojedynczo to moze mi sie uda cos zrobic
|
a wiecie co ja chce ?! chce adres sprite'a z Assassinem ! plz powiedzcie jaki ! (bede robil fake)
prosze pomozcie ! :( |
ja chce kolesia co ma wbit± w pier¶ strzałe i leży jak martwy
wiem że to nie potwor ale gdzie pisze to go nierobiom:( a jak kolesia niezrobicie to chociaż kota (ale kole¶ ważniejszy) Kula czasu -fake już nadchodzi |
elf lucznik
chcialbym elfickiego lucznika cos jak elf scout tylko w zlotej zbroji
i z trudniejszych rzeczy to elfa lucznika na na koniu moze byc dragon bez skrzydel ale z plonacaymi nogami i jak kolega prosi o enta bym prosil:evul: |
Avager nie badz taki skryty powiedz jakiego programu uwywasz bo mi sie twoje potwory podobaja...
|
@up
Ja bym stawial na PS albo gimpa... Paint raczej nie =) |
up:
Ja bym Gimpa nie tknal nawet 5 metrowym kijem... Nie ruszaj gowna bo bedzie smierdzialo - jak to sie mowi. Uzywam Photoshopa. Aha, jeszcze nie dalem prac w moim topicu, bo... nie mam czasu, dopiero co wrocilem ;/ ..i nie mam sil. |
@up
O Holera! Taplam sie w gownie! xD Jak jestes zmeczony, to odpoczywaj... znam takie motywy ze wracam do domu a tu trzeba cos zrobic, az zbyt dobrze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:43. |