Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   Tibia.pl ArtWorm! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=101140)

Kwaso 25-02-2007 11:14

No wreszcie cos sie dzieje :D
Jackiew rox xD

Mam nadzieje ze tera wszystko pojdzie jak po masle oO

Pozdr0 B) i...
kwa kwa xD

Shanhaevel 25-02-2007 12:57

Jestem, miałem tylko skrzynkę zapchaną. I tak, pasuje mi miejsce po Wieszoku.

ZeuSbobo 25-02-2007 16:43

@up

Po wieszoku jestem ja :P chyba ze coś się tam po przestawiało

Vanhelsen 25-02-2007 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZeuSbobo (Post 1288659)
@up

Po wieszoku jestem ja :P chyba ze coś się tam po przestawiało

Shan jako, że nie mogłem się z nim skontaktować został przerzucony wyżej o 2 okienka :P

MKM 25-02-2007 21:06

Wieszok, tak myślałem nad tym, aby usprawnić nieco tego naszego worma i doszedłem do wniosku iż powinniśmy, powiadamiać dwie-trzy następne osoby o tym iż ich czas nadchodzi, tak aby psychicznie się przygotowały, a w razie czego wcześniej powiadomili o tym iż nie mogą w tym czasie wyprodukować czegoś od siebie.

Przydało by się też aby każda osoba na liście, która nie chce brać udziału, powiadomiła o tym. Nikt nie ma zamiaru wypytywać co każdą serię 20+ osób o to czy dana jednostka ma chęci czy nie, to zbyt czasochłonne i nikomu bawić się w sprawdzanie tego nie chce.

Vanhelsen 25-02-2007 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MKM (Post 1289291)
Wieszok, tak myślałem nad tym, aby usprawnić nieco tego naszego worma i doszedłem do wniosku iż powinniśmy, powiadamiać dwie-trzy następne osoby o tym iż ich czas nadchodzi, tak aby psychicznie się przygotowały, a w razie czego wcześniej powiadomili o tym iż nie mogą w tym czasie wyprodukować czegoś od siebie.

Przydało by się też aby każda osoba na liście, która nie chce brać udziału, powiadomiła o tym. Nikt nie ma zamiaru wypytywać co każdą serię 20+ osób o to czy dana jednostka ma chęci czy nie, to zbyt czasochłonne i nikomu bawić się w sprawdzanie tego nie chce.

Co do drugiej części, tak jest... każdy może w każdej chwili się wypisać wysyłając mi PW< tak jak to zrobiła Elieen, jeśli się nie wypisze, automatycznie uznaję, że bawi się dalej. Co do pierwszego, rozpatrzę, i przy okazji:
Wszelkie uwagi co do zasad, regulaminu, funkcjonowania robaczka proszę o wysyłanie na moje PW, pozastawiam się nad nimi, co od razu zaowocuje nowymi zasadami od kolejnej tury.

@DOWN: tak jak piszesz, ale bez Jackiewa

ZeuSbobo 25-02-2007 23:11

Troszkę sie pogłubiłem teraz jest kolej Jackiew potem Wieszoka , Shana i moja a potem tak jak jest na liście ??

@edit

Shan zrób mi łatwe przejście :P

Shanhaevel 02-03-2007 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ZeuSbobo (Post 1289536)
Troszkę sie pogłubiłem teraz jest kolej Jackiew potem Wieszoka , Shana i moja a potem tak jak jest na liście ??

@edit

Shan zrób mi łatwe przejście :P

Errrhem... Ze względu na temat mojej pracy przy przejściu będziesz się musiał trochę napocić... :] Wybacz.

Pracę mam już prawie gotową.

EDIT:
Tamtaramtamtam...!

Z efektu jestem zadowolony.

http://img404.imageshack.us/img404/5...owycopybm5.jpg

Creditsy (najważniejsze):

Saehral
jackieocean
ConstantToker
monroe art
Brushe (te pioruny) by Scully7491

Wszyscy są członkami Deviantartu.

ZeuSbobo 03-03-2007 19:12

OO przesadziłeś jak ja to mam zrobić :( no trudno pomęczę się

@edit

E nie było tak trudno

http://img339.imageshack.us/img339/1327/artworm3ww6.jpg

Kwaso 04-03-2007 12:35

Oświecić mnie plax oO
Czyja kolei tera?? Moja czy Wieszoka??xD

Btw. Ladniutkie prace :D:D
Mile dla oka

Pozdr0 B) i...
kwa kwa xD

Vanhelsen 04-03-2007 12:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kwaso (Post 1300098)
Oświecić mnie plax oO
Czyja kolei tera?? Moja czy Wieszoka??xD

Btw. Ladniutkie prace :D:D
Mile dla oka

Pozdr0 B) i...
kwa kwa xD

Twoja, ja prawdopodobnie wepchnę się między ciebie a khana albo w ogóle.

Kwaso 04-03-2007 12:53

Okaaaaa to jutro zrobie :D A jak da rade to dzisiaj

Kwaso 06-03-2007 22:49

Sorka za double post :P
Ale dac prace chcialem xD

No więc po rozmowie z wieszokiem wkoncu nie wiedzialem czy mam juz zamiescic tą prace czy nie xD

Daje ją jak cos
http://img76.imageshack.us/img76/403...m4kopiaiw5.jpg

Pozdr0

ZeuSbobo 06-03-2007 23:04

Uu niezła pracka postarałeś się

@wieszok

Mam pytanie czemu ta moja praca która jest na artworm jest taka brzydka jakbyś ją oddalił (trochę źle) powiedziałem

porównaj

http://img265.imageshack.us/img265/9789/24cf9.jpg

http://img339.imageshack.us/img339/1327/artworm3ww6.jpg

Chyba ty ją zmieniłeś na jpg ale nie potrzebnie bo na pw wysłałem ci jako plik jpg

slawekmag 06-03-2007 23:09

Oj, poziom prac artworma podniósł się dwukrotnie. Jak ja teraz coś tu zrobię ;p. Kwaso, świetna praca.

@edit
O, nie zauważyłem, że niedługo ja. Khan, zrób tu jakieś mega wypas trudne przejście bo nie chcę się nudzić.

Virusmaxi 10-03-2007 23:19

Sorry że ja wam się tak ryję w ten was odpałowy temat...

Ja to taki poczontkujacy jestem no i niewiem, ale jestem ciekaw jak się nazywają prace które są zawarte w ArtWormie?

Bo z tego co ja wywnioskowałem z różnych tam nieważne czego, ze to się nazywa Concept art... czy cuś takiego.

PS. najlepsze robi Kwaso ;p;p;p

Vanhelsen 10-03-2007 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Virusmaxi (Post 1310702)
Sorry że ja wam się tak ryję w ten was odpałowy temat...

Ja to taki poczontkujacy jestem no i niewiem, ale jestem ciekaw jak się nazywają prace które są zawarte w ArtWormie?

Bo z tego co ja wywnioskowałem z różnych tam nieważne czego, ze to się nazywa Concept art... czy cuś takiego.

PS. najlepsze robi Kwaso ;p;p;p

Concept art to, jak nazwa wskazuje, arty koncepcyjne, mające "urealnić" coś co jest zawarte w mózgu zleceniodawcy (najłatwiej wytłumaczyć to na wszelkich CA z gier ;]) a tutaj masz szeroko pojętą abstrakcję ;]

Virusmaxi 11-03-2007 08:45

Ja jestem mistrzem abstrakcji :D (nie no, oczywiście żart, ale jak chcesz zobaczyć moje abstrakcje to jazda do mojego tematu :P)

Lord Wardi 11-03-2007 12:56

Wow, Kwaso, jestem pod wrażeniem... Super! xD

slawekmag 11-03-2007 13:04

Kiedy Khanowi kończy się czas?

@edit
Potrzebne było nowe logo. Może to wam podejdzie:
http://img217.imageshack.us/img217/2...orm2007rb4.jpg

slawekmag 11-03-2007 18:43

Double post bo skończyłem pracę.
Miałem problemy z konwersją na JPG. Nawet przy jakości 100% psuło ważny element obrazka. Musiałem grzebać w ustawieniach JPG. Nawet nie zdawałem sobie sprawy jak może być różna i jak wiele typów i ustawień ma JPG. Po zmianie typu konwersji, stwardzeniu obrazka i dodaniu paru innych opcji dostałem lepszą jakość przy mniejszym rozmiarze. W tym miejscu chciałbym poprosić Wieszoka aby dodał TĄ wersję(praca przeszła ;p).

MKM 11-03-2007 21:05

No, no, gratki panowie ;] teraz z kolorków przechodzimy w szarość.. aż zerkne na liste kto w kolejce.. :P

Vanhelsen 15-03-2007 15:55

Primo, przepraszam za powstały zastój w artwormie, natłok spraw osobistych...
secundo, kolej na Korektora, powoli ale zbliżamy się do końca III tury. Ostatnia praca jak zwykle na stronie artworm.up.pl

@down: artworm idzie... don't worry....

OnlyShadow 21-03-2007 14:35

Jak tam artworm idzie? Bo chyba stoi w miejscu?

Virusmaxi 21-03-2007 18:54

Korektor ma bana plixor?

OnlyShadow 26-03-2007 19:15

Odświeżam, nic się nie dzieję. A powinno.

Vanhelsen 26-03-2007 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OnlyShadow (Post 1335480)
Odświeżam, nic się nie dzieję. A powinno.

Awww!!! Nic się nie dzieje, bo wszystko dzieje się przez PW czy GG... Nad wszystkim czuwam, po prostu nie mam zamiaru zaśmiecać forum głupimi postami w stylu "trzy kolejne osoby olały sprawę"

Kenixia 28-03-2007 01:02

ej no ludzie to są jaja jakieś!? ja rozumiem ze zdazaja sie przypadki ze ktos jej odciety od neta lub poprostu brak czasu, ale moze bez przesady, jest sporo czasu pomiedzy osobami wiec chyba mozna to zglosic pzed swoja runda! pozatym zgłaszacie sie a potem macie to za przeproszeniem W DUPIE, a my tu jak jakies ulomy czekamy, az zrobicie kolejną część. Nie wkurzac mnie nawet, bo to sie smieszne robi ;/

srry za bledy ale zla jestem

Virusmaxi 28-03-2007 08:05

Korektorowi się już dawno czas skończył, dlaczego lista nie jest aktualizowana ani nic?

Vanhelsen 28-03-2007 10:01

@Kenixia: danke :) Mnie też już denerwuje to, że ludzie nie czytają uważnie regulaminu i myślą, że zgłoszenia są tylko do konkretnych rund...
Zgłoszenie obowiązuje przez xyz rund, znaczy się, do momentu aż się nie wypiszesz, albo nie zostaniesz out'owany ;]
@Virusmaxi: jestem leniwy, lista jest aktualizowana wraz z aktualizowaniem prac. Co to znaczy? Że aktualnie jest kolej szulka (do 30'stego) a wszyscy poprzedni nie nadesłali pracy... i jedynie MKM był na tyle miły by poinformować mnie od razu o braku możliwości do tworzenia robaczka...

@down: odpalić total commandera, poszukać pliku, pozmieniać, no niby 3-4min roboty, ale mi się nie chce :P ale spacjalnie na twoje życzenie, dziś wieczorem uaktualnię ;)

Virusmaxi 28-03-2007 15:58

Też jestem leniwy.. no ale sorry, mógłbyś przecież dopisać gwiazdki i podkreślić jakiś nick na czerwono, a drugiemu na czarno spowrotem. To chyba nie tak dużo roboty jest?

PS. Mam wrażenie, że to wszystko powolutku się sypie.

matiiii 28-03-2007 16:26

Nic nie trwa wiecznie. :D

Szalony Nurkowiec 29-03-2007 20:56

Jak taka jest sytuacja to daj posta, Wieszok, kiedy będzie moja kolej, bo widzę, że lada chwila.

@EDIT

Osz kurde, trochę nie wyszło to przejście moje :/ myślałem, że lepiej będzie :/

Virusmaxi 03-04-2007 12:18

No, coś się ruszyło :P

A, i mam pytanie.
Każdy ma 5 dni na pracę, a co gdyby ktoś zrobił pracę w ten pierwszy dzień jego 5 dni? Wtedy by była kolej następnego?

OnlyShadow 03-04-2007 12:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Virusmaxi (Post 1348482)
No, coś się ruszyło :P

A, i mam pytanie.
Każdy ma 5 dni na pracę, a co gdyby ktoś zrobił pracę w ten pierwszy dzień jego 5 dni? Wtedy by była kolej następnego?

Tak. <zn.a.ki>

Fargoth 07-04-2007 13:36

Hmmm... miałem mieć czas niby do 5 kwietnia, wysłałem pracę do Wieszoka 2 kwietnia, jest już 7 kwiecień a tu nic. Wieszoka wcięło czy co?:confused:

Vanhelsen 07-04-2007 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fargoth (Post 1356114)
Hmmm... miałem mieć czas niby do 5 kwietnia, wysłałem pracę do Wieszoka 2 kwietnia, jest już 7 kwiecień a tu nic. Wieszoka wcięło czy co?:confused:

To może wydać się dziwne, ale mam kupę własnych spraw na głowie, teraz na dodatek święta. Dzisiaj pewnie twoja praca zostanie wrzucona, a jako, że byłeś ostatni na liście to będzie teraz ~7dniowa przerwa.
Pozdrawiam

Delete 07-04-2007 15:14

Taki off-top
Wieszok- masz 21.22 kB (21727 bajtów) w podpisie.
Wyciąg z regulaminu:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raynold
Obrazek w sygnaturze (podpisie) nie może być cięższy niż 20kB

Vanhelsen 07-04-2007 15:43

@up: jak jakiś moderator będzie miał z tym problem, to pewnie usunie, jakoś gif dydna w podpisie od wieków i nikomu nie przeszkadza...

Na stronie artworm.up.pl znajduje się już skończony robaczek jeżeli chodzi o 3 edycję. Czwarta rozpocznie się NAJWCZEŚNIEJ za tydzień. W tym okresie powstanie nowy regulamin i parę innych zmian. Wszelkie uwagi co do regulaminu można kierować na pw do 14'stego

-=DanieL=- 08-04-2007 04:14

Lol, przecież Fargoth nic praktycznie nie zrobił. Przejście skopiował od Nurkowca, a tą postac ze scenki Naruto. Kreska w kreskę.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55.