![]() |
najs, najs :) ale dwa obrazki sie powtarzaja (ostatni calej czesci i ostatni przed akcja na statku sa takie same) fejk miodzio :)
edit przy takiej odleglosci funkcjonariusz obscenity powinien zginac po wybuchu radiowozu ;) |
To jest... piękne ;D
Dopracowane idealnie, nawet najdrobniejszy szczegół, jak marka samochodu xDD |
Bardzo ale to bardzo.... .... Zajebiste Xd Jak to inaczej można określic ? Wybuch granata najlepszy ^^ We Want More ! MORE !! Muhauah ! Xd
|
III WOjna światowa? O nie! Nie pozwole na to! Żeby moi potomkowie musieli kuć 3 wojny światowe? NIgdy! (a tak na serio to dlatego że nie doszło by do wydażeń z mojego fake :D)
Hmm nowe woziki RLZ (choidź i tak je widziałem wcześniej :P) Efektem odcinka jest ... WIELKIE BOOOM xD (no może nie takie wielkie) Ale żeby nie było: Z ciał zabitych powinna cieknąć krew, czasem nawet tak żeby robiła się kałuża (czy jak to sie pisze ^^), a u ciebie dze tylko plamy tryskającej krwi w trakcie postrzałów :P Tak dla zasady, musze znaleźć jakieś niedociągnięcie :] |
Fajnie. Juz ci mowilem Glaves o tych bledach co ja uwazam :]
|
Cytuj:
Klepał graficzki bardzo dobre, nie pamietam czy pracował w jakimś programie a la PS, ale nawet jeśli nie to człowiek który takie rzeczy robił by szybko to oklepał :] Aha nie jestem pewny tego w 100%, ale Dejvo chyba robił fake zanim Yayoo wydał swój konwerter :] Co do twojego odcinka: Pierwsze skojarzenie - próbujesz film akcji walnąć do fake. Będzie trudno, ale kto wie? Wiesz czego się w tym najbardziej obawiam? Płytkiej fabuły - jak w większości filmów akcji. Bo co mamy u ciebie teraz? Wioskę żyjącą niedaleko drogi, a odcinającą się (z włąsnej woli) od cywilizacji <sic!> Tajemniczą organizację której celem jest doprowadzenie do 3 wojny swiatowej by moć zrobić coś strasznie złego i mrocznego, np. panowanie nad światem. Itd. Nie jest zbyt wesoło Glaves Nie schrzań sprawy, bo masz i potencjał i możliwości, żeby zrobić coś wielkiego |
Nooo..
Sama fabuła w tym fake'u jest cudowna (tzn. pomysły tych gości niczym z GTA :P), no i te neeew samochody i all są zrobione niemalże doskonalr. P.S, Za literówki sory ale mam 38* gorączki. |
Dobre Dobre... Ale! Niema Driftów ani zakrętów ;<
|
Bardzo dobre. Nie dopatrzylem sie zadnego bledu graficznego. 10/10
|
ło maj god!człowieku jak skończysz ten fake zrób coś podobnego do piąty żywioł wymiatasz!!!10/10 wymiatasz!!!!!!!!!jestem ciekaw czy będziesz jeszcze dodawał inne postacie
|
Cytuj:
Pozdrawiam |
Witam !
Do takiego pościu włączyli by raczej Helikopter ,a później nawet SWAT. Jeżeli byś robił taki włśnie motyw to umieść mnie jako jednego członka SWAT(jeżeli chcesz) :)Name jak co to Terry :) Pozdrawiam P.S Przepraszam za double-post ! |
Opcja Edytuj nie boli...
@Vansider A gdzie mają byc po prostej drodze ? Xd |
@"krew":
Ahhh... wszyscy mi już pisząże nie ma krwi :/ Ludzie oni nie odcinają sobie głów i ręk. To nie walka na miecze. Jak już powiedział Terry (w końcu ktoś sie zna ;] ) krew nie zawsze leci jak z kranu :) @eerion: A ty zaś do fabuły sie czepiasz ;] Ale nie rozumiem o co ci chodzi z tą wioską? Że koło drogi? Noo nie takie koło. Nikt jej nie znajdzie mimo że leży 3km od autostrady. Bo kto łazi po pustkowiach niezamieszkanych po jakichś lasach? Chyba tylko grzybiarze XD A poczekaj jeszcze parę odcinków. Zobaczysz że wioska nie jest... (Nie będę zdradzać) :) @terry: About SWAT: nie wiem jak by to wyglądało jakby ich teraz furgonetki SWAT goniły :/ Było by to coś a la GTA :/ SWATy zazwyczaj na blokadzie stoją albo na jakąś akcje przyjeżdżają. A z tym pościgiem... lepiej to chyba zostawić highway patrol ;] Poza tym nie chce mi sie robić zaś nowych aut XD Tym bardziej helikoptera, ale brakuje funkcjonariusza ;] |
Cytuj:
"To jest mistyfikacja" pamiętam co ta babka powiedziała. A ich jakoś nikt nie gonił. Taka zacofana wioseczka, a polowania na wiedźm(in)ów (sztuk 2) sobie nie urządzili. No wstydziliby się :] A co do 3 km od autopstrady - Glavesik, nie wiem czy wiesz, ale jaks ię stawia coś takiego to są prowadzone rozległe badania terenu. A wątpie by to wyglądało tak "O! Wioska! Nie ma jej na mapie! A co mi tam, kolejni Amishe, wcale nie ma sensu zgłaszać tego choćby do telewizji i zgarnąć tysiaka za wiadomość" Reszty nie skomentowałeś to ja też poruszać nie będę. Tak czy siak rpacuj dalej będe czekał PS - tylko mnie nie znienawidź, ze tak ci błędy wytykam. Uwierz, że takie coś ludzi pracom na dobre wychodzi :P |
Nie no ten fake jest idealny... Ja tam bledow nie widze bo ich chyba niema...
10/10 |
@Glaves
To wtedy bym prosił o posadę tego funkcjonariusza :) Name znasz. @fake Po wybuchu granantu w samochodzie powinien wybuchnać też silnik ,natomiast przód radiowozu jest nietknięty. Pozdrawiam |
@up
Spam SPam SPam... Przejdź resocjalizacje Raynolda i wróć... @topic krew jest zawsze, ale nie w równych ilościach, fakt że zależy w co trafi ale krew jest zawsze... A u ciebie nie ma nawet na ubraniach :) |
Cytuj:
@topic Dawaj już ten 8 odcinek |
Wypasiste. Naprawdę lepszego nie widziałem.
10/10 |
More More
bardzo ładnie bardzo te samochody ^^ wogle wszystko ładnie(ten tior mocny był:P) wybuch granatu też ładnie wyszedł 9,99/10 eeech nie ma fake doskonałego;) ale ten jest bardzo dobry pozdro
|
10/10 Glaves is master xD kiedy next party?:P
A ten Obscenity to nic od granata nie wylapal? |
GLAVES!!! Przez nie dawanie next part twój fake spadł na 2 stronę ;( postaram się to naprawić :evul: , nie ocenie póki nie dasz next part B)
Pozdro, Szymor~ |
Bardzo ladny fake :) cudenko wrecz :D nie moge sie doczekac kolejnej czesci :D
|
nie chce zapeszac, ale cos mi sie wydaje, ze dopiero w przyszly weekend bedzie nastepna czesc :(
no nic, trzeba czekac, bo nic innego sie nie poradzi :P |
jestem bardzo ciekawe jak ty te samochody robisz? Wszystko jest ok. Jedynie wybuch granatu i palące się auto nie były zbyt "ładne". No i ta strzelanina, jakaś taka dziwna. Ta krew pryska tak nierealistyczna. Ale mimo to 10/10 rób dalej :P
|
No fajny ten fake. Fajne samochodziki ;>. 10/10. Czekam na następną część.
|
8/10
Glaves...Daj coś oprócz tych poscigów<marudze:p > |
Kiedy następna część? To jeden z najlepszych fake'ów ponieważ różni się tematyką od tych wszystkich średniowiecznych mocy żywiołów ,albo na przykład niewyobrażalna magia i.t.d 9\10
|
Next part plx ;]
|
Fast!!!
Dawaj next part bo nie wytrzymam!!!
Ocena fake: 1000000000000000000000000000000000000000000/0.0000000000000000000000000000000000000000001 |
@up
Idź do psychologa, niech ci coś przepisze bo ci zaraz żyłka peknie... @topic Oj glaves nie śpieszysz sie :D |
Cool fake ładniutkie samochody i ten wybuch :D ^^ ale nie zauważyłem tam Mustanga :( Kurz podczas poscigu swietny :D 10/10 :D
|
Cytuj:
|
no w koncu sie doczekalem, fajnie zrobione koguty i to przebudzenie tez ciekawe :)
oprocz jednej literowki nie znalazlem zadnego bledu :) pozdro i zabieraj sie za part 9, bo czekam na tego fejka tak samo jak na PB i Lost :D |
Cool ^^ wrzystko ładnie i mustang sliczny ;D tylko kolorek mi sie nie podoba ^^ 10/10 of cuz
|
bravo
Bardzo udany ten fejk :) 10/10. Czekam na następną część
|
Ekstra:cup:
9/10 W konczu jakieś fajne sceny akcji......8o |
Oh! Moje oczy! Ale sie jebneli :D
Aż żal tych samochodów ^^ Jedziesz dalej Glaves! P.s. Czyżby fake chylił się ku końcowi? ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:04. |