Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Chosen Ones + ANIMA vs. Eternal March !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104197)

elmo_us 09-01-2007 16:15

@Nisogaf

To ja ci tez przytocze pewno sytuacje, EM zaatakowalo kogos w edron bylo nas (akurat beze mnie poniewaz czekam az mi pacc przyjdzie [zamawiany przez tibia.pl]) okolo 25 i chlopaki czekali na was na edron, wy po pewnym czasie zmyliscie sie na ankrahmun i Roshar/Nemtor wolali zebysmy tam sie stawili,niestety byly tam jeszce wasze noobchary i Eli, Wizak i Suchy jak sie nie myle nie mogli poplynac. Po pewnym czasie uwolnili sie o noobcharow i wiedzac ze w Ankh nie maja kompletnie szans poszli na Darashie i tam na was czekali. Czekali dobre 15 minut na was a wy nic, Roshar i Crafty mowili ze juz ida, zaraz przyjda etc. Po 15/20 minutach all dali loga,no bo ile mozna czekac? Powiesz ze nie chcieliscie wejsc w nasza pulapke zapewne, ale zauwaz ze my nie chcielismy wejsc w wasza :)
/Pozdro tysiac piecset sto dziewiecset.

paatix 09-01-2007 16:41

@up
madre slowa

Laiden 09-01-2007 18:44

Ja widziałem wczoraj pewną akcje pod thais (północna strona)
ze 4 rs tam stali kogoś ubil dzienkowali sobie ja fast logout bo niewiedziałem
i niewiem czy to był peking czy jakaś wojna gildi.
wienc sie pytam czy ta wczorajsza akcja pod thais to jakaś wasza wojna czy
jacyś wredni pk?

a tak na temat EM i CO to troche mam uraze do EM bo biorą jakiś noobów
mex byle +100 lvl (zabił mnie taki noob)
zabił jakigoś typa chciałem otworzyć włączylo mi sie bicie
w knightaz skullem a ten mówi do 16 palla (mnie) give armor or die
ja mu pisze im no have arm im pall a ten mnie nadal leje i ubił
(itak wiedziałęm że jakbym dał coś to by mnie terz zabił)
morze powie ktoś że to ja jestem noob ale to szczyt głupoty żeby
od palla z którch wienkszość chodzi w p-secie lub pustych
(żeby sie więcej boltów zmieścilo).
mam nadzieje że ten mex straci przynajmniej z 30 mln expa
a tak wogule to nie jestem po stronie żadnej gildi niemam do reszty EM
urazy że przypadkiem znalazł się w ich gildi taki trep i ułom upośledzony
psycho-fizycznie z objawami depresji po wizycie starego w wannie!

Didek Boys 09-01-2007 19:13

Powiem szczerze EM wygra z Co bo sam Nemtor nic nie zrobi.
Hupe dobrze powiedzial ze EM sa zgrani.
EM mysli chociaz maja ciezko a CO to banda durni ktorzy mysla ze lvl i Nemtor to wszystko.
Trzeba miec skill chociaz juz troche mniej potrzebny i przedewszystkim mozg(ktorego brak wiekszosci ludzi z CO i tych innych gildi).

Co do zachowania CO wyzywania ze Em to ku**,itp to powiem krotko n/c;)

Modus 09-01-2007 22:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Didek Boys (Post 1186197)
EM mysli chociaz maja ciezko a CO to banda durni ktorzy mysla ze lvl i Nemtor to wszystko.
Trzeba miec skill chociaz juz troche mniej potrzebny i przedewszystkim mozg(ktorego brak wiekszosci ludzi z CO i tych innych gildi).

Boshe koles daj nick 1 osoby z CO ktory mysli ze wojne wygra SAM Nemtor .... Po czym to wywnioskowales ? Zeby tak bylo to na all bitwach biegal sam nemtor ale jednek ktos tam z nim jeszce jest wiec co ty pierdolisz za przeproszeniem ? A Ci co jeszce mysla ze lvl sam wystarczy a nie maja mozgo to chyba jakos musieli nabic ten lvl co ? Wiec zeby nabic taki lvl musza miec mozg wiec tez nie pierdol jak nie wiesz ...

Migule_Ortega_Tepe 09-01-2007 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Modus (Post 1187135)
Boshe koles daj nick 1 osoby z CO ktory mysli ze wojne wygra SAM Nemtor .... Po czym to wywnioskowales ? Zeby tak bylo to na all bitwach biegal sam nemtor ale jednek ktos tam z nim jeszce jest wiec co ty pierdolisz za przeproszeniem ? A Ci co jeszce mysla ze lvl sam wystarczy a nie maja mozgo to chyba jakos musieli nabic ten lvl co ? Wiec zeby nabic taki lvl musza miec mozg wiec tez nie pierdol jak nie wiesz ...

"Boshe" ile ty masz lat?

Do wysokiego lvla nie potrzeba mozgu, wystarcza hyrdy po 12h na dobe... hmm przyda sie jeszcze klawiatura z 2 klawiszami np. F1 i F2 do leczenia i walenia z vis'a.

tyle na ten temat.

Pozdro Zet

Modus 10-01-2007 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Migule_Ortega_Tepe (Post 1187263)
"Boshe" ile ty masz lat?

Do wysokiego lvla nie potrzeba mozgu, wystarcza hyrdy po 12h na dobe... hmm przyda sie jeszcze klawiatura z 2 klawiszami np. F1 i F2 do leczenia i walenia z vis'a.

tyle na ten temat.

Pozdro Zet

" Boshe " napisalem tak jak napisalem celowo jak bys nie zauwazyl ... -.- Co ma to tego moj wiek ? Jezeli Ci ulzy no to 16

Ja jednak mysle ze trzeba miec troche mozgu .... 2 przyciski ? hmm zastanow sie bo ja mysle ze troche wiecej do tego myszka moze ? -.- Te pozdro zet to mam rozumiec ze ty jestes nemtor czy pozdrawiasz nemtora ? Jak te pierwsze to nice joke ;)

Hellsir 10-01-2007 02:28

Cytuj:

Ale ty jesteś załosny. Sugerujesz, że Nemtor nie ma mózgu i taktyki, to przypomnij sobie jak ogarniali na początkach wojen z Kiperalną etc. I potem mów, że Nemtor jest głupi. Nic nie wiesz o tym servie, a udajesz jak byś pozjadał wszystkie rozumy. A co do zgrania CO, to chyba mają prawo być troche nie "zdyscyplinowani" wkońcu jest tam ponad 100 + typa, a nie jest łatwo ustawić 100 ludzi na walce. I co do lvlu nie sądze, żeby Nemtor myślał, ze lvl to wszystko bo inaczej sam by wychodził na EM.

elmo_us 10-01-2007 10:18

Panowie przestancie sie klucic powtarzacie te same texty od 10 strony. A wogole kogo to obchodzi ktory z was nie ma mozgu a ktory go ma?
Ladnie prosze nie robcie smietniska z tego tematu

@Laiden
Podaj mi nicki tych noobcharow to ci pewnie odpowiem co sie dzialo. Takze jak bys mogl podac nicka tego co Ciebie bil.

elmo_us 10-01-2007 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paatix (Post 1185609)
@up
madre slowa

Patix of Aldora? Forum flamer?

Didek Boys 10-01-2007 13:55

Cytuj:

Odp 1. Wywniskowalem to potym ze reszta CO huja robi :) 70% fragow Co + Anima i Beasts ma Nemtor wiec nie pierdol mi tu ze Co jest takie zajebiste :)

Movar 10-01-2007 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellsir (Post 1187392)
Ale ty jesteś załosny. Sugerujesz, że Nemtor nie ma mózgu i taktyki, to przypomnij sobie jak ogarniali na początkach wojen z Kiperalną etc. I potem mów, że Nemtor jest głupi. Nic nie wiesz o tym servie, a udajesz jak byś pozjadał wszystkie rozumy. A co do zgrania CO, to chyba mają prawo być troche nie "zdyscyplinowani" wkońcu jest tam ponad 100 + typa, a nie jest łatwo ustawić 100 ludzi na walce. I co do lvlu nie sądze, żeby Nemtor myślał, ze lvl to wszystko bo inaczej sam by wychodził na EM.

hahaahhahhaha !!!! jak zobaczyłem ten tekst to się rozłożyłem. Założe się że jak pisałeś " Kiperlana " to mało klocka nie zrobiłes. Myslisz ze Nemtor dałby sam rade Kiperlanie ? nie pomagało mu wiele osób. Natomiast paladyn praktycznie działał w pojedynke i prawie z wami wygrał

~ HAIL BLACK WINDOW

Sid Domestos 10-01-2007 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Movar (Post 1187847)
prawie z wami wygrał

Prawie robi wielka roznice...
Cytuj:

~ HAIL BLACK WINDOW

Nie wiem czy wiesz ale bw PRAWIE sam rozjebal masakrowiec (pierwszy owner) i w ogole tylko na xenerze im idzie (choc juz nie maja w nazwie bw)

@topic
Nemtor musi zrobic pozadek z CO, bo juz sie nieciekawie zaczyna robic... Wkoncu bedzie taka sytuacja ze EM bedzie mialo taka przewage, ze juz nie bedzie dalo odrobic...

Migule_Ortega_Tepe 10-01-2007 16:38

Cytuj:

~ HAIL BLACK WINDOW

yyyy, nie pamietam zeby ktos z tej gildi byl kiedy kolwiek na aldorze.

Moze kiedys bill gates, stworzy kult ktory bedzie sie tak nazywal.

Z tego co pamietam to Black Widows byli na Aldorze.

Heya...

Makaveli Tha Don 10-01-2007 17:55

BLACK WINDOW- huehehehehehehe (ale palant)
I ziomek nie sraj zarem ze masa sam rozjebal polowe bw. Na poczatku bw robilo co chcialo (Eli 2 lub 3 dedy zalapal-.-).

P.S.
Ostatnio Pizuka (byly czlonek bw) sie wypowiadal na forum tibia.com i sie pytal nemtora czy nadal go sciga. Lamus jeden, a kilka lat temu taki kozak byl...

Sid Domestos 10-01-2007 19:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don (Post 1188413)
I ziomek nie sraj zarem ze masa sam rozjebal polowe bw. Na poczatku bw robilo co chcialo (Eli 2 lub 3 dedy zalapal-.-).

Pokaz mi gdzie napisalem, ze to bylo na poczatku? Tak BW wymiatalo, ale z czasem sam masakrowiec rozjebywal ich...

Hupe 10-01-2007 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul (Post 1185406)
Elmo powiedziałes ze EM ma wojne z CO +Anima + Beasts a teraz przytocze pewna akcje . To było na początku wojny EM chciało open battle w Thais wiec CO wraz z Anima (niebylo wtedy Beast) ustawilismy sie w Thais i czekalismy na was a wy co...? przeladowaliscie noobchary na edron potem uciekliscie do hero cave wiec kiedy wplynelismy na edron cale miasto bylo zawalone waszymi noobcharami ktore bloczylo cale dojscie do Hero cave . I co twoim zdaniem mielismy zrobic wybic wszystkie noobchary i dojsc do was ? wybacz ale takich unjustow niechcemy . I tak zawsze jest mass log exivujecie kogos kto expi lub ma pz wpadacie w niego a potem ucieczka do jakiejs miejscow obstawienie sie noobcharami i czekanie az pz zniknie i wylogowac sie . Oczywiscie nie jest tak zawsze (na przyklad walka kolo Thais ) .

Taaa, mozesz sobie mówic co chcesz o taktyce EM, za nas mówia 24 fragi zdobyte w 2 tygodnie. Przestaliscie tez expic z tego co widze. Wiesz co mnie obchodzi czy przyjdziecie do hero cave czy nie? My juz swojego fraga zrobilismy, mozemy dac loga- to wam ewentualnie zalezy na battle.
Apropo battle w Thais, chcielismy poporstu dac loga ale skoro juz przyszliscie na nasz teren to oprocz 1 fraga zrobionego w trakcie masslogu, zrobilismy 5 nastepnych. My nie ustawiamy zadnych noob charow na drodze do hero cave. Myslisz ze nie chcialbym zebyscie tam wpadli? Kazdy kto zejdzie na dol pada wiec no problem.

Jezeli chcesz sobie bezpiecznie poexpic to mozesz nam zaplacic, tak jak placiles Animie kilka miesiecy temu. Masslogi byly, sa i beda tak dlugo jak bedziecie expic.

Migule_Ortega_Tepe 10-01-2007 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sid Domestos (Post 1188614)
Pokaz mi gdzie napisalem, ze to bylo na poczatku? Tak BW wymiatalo, ale z czasem sam masakrowiec rozjebywal ich...

Jestem troche upierdliwy i sie czepiam ale co tam, Masak przycznil sie w znacznym stopniu do wygranej z BW, lecz sam tego nie zrobil, Nemtor+Gerrell+Masak bylo by bardziej poprawne ze to oni wygrali wojne.

Teraz jest troszke inna sytuacja EM posiada tez Sorców i to na dosc wysokim poziomie co czyni wojne bardziej wyrównaną. Podczas wojny z BW[ktorzy posiadali w swym skladzie duza ilosc palków, choc nie tylko] lvle byly duzo duzo nizsze, latwiej bylo 2-3 sorcami wybic duza liczbe charów wrogiej strony. To co sie działo nie ma porownania do tego co jest teraz.

Tyle na ten temat.

Hail Queen!!:evul:

Pall_Mall 10-01-2007 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don (Post 1188413)
BLACK WINDOW- huehehehehehehe (ale palant)

P.S.
Ostatnio Pizuka (byly czlonek bw) sie wypowiadal na forum tibia.com i sie pytal nemtora czy nadal go sciga. Lamus jeden, a kilka lat temu taki kozak byl...

Ty pisałes smiesniejsze rzeczy ze Nemtor wział by solo Eliegi i połowe EM.
Nie pamietasz juz co pisałes?

Evil Maul 10-01-2007 23:32

23:04 Roshar [157]: 21:52 Warning! The murder of Eleik Roon was not justified.

Migule_Ortega_Tepe 10-01-2007 23:52

Character Information
Name: Herlya

Jan 10 2007, 15:28:00 CET Killed at Level 110 by Mygell and by Maii hoo

Szacuneczek dla nich :)

Roshar 11-01-2007 02:50

Eleik Roon.

22:57 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Eleik Roon. He was killed by Roshar.

Jan 10 2007, 22:52:03 CET Killed at Level 179 by Nemtor
and by Roshar

Laiden 11-01-2007 08:23

Herlya zabita Noob-charami gz! za tego fraga.

a wiecie czemu Penthelisea bana ma ?
pisało coś że niby fake name czy coś takiego .
zależy mi na tej informacji bo to był mój PRO 1,5 miesiąca temu
(potem przerwe miałem)
a mój char zabity przez tego typa co chciał "armor or die" od 16 palka to "Inaav"

elmo_us 11-01-2007 09:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Laiden (Post 1189595)
Herlya zabita Noob-charami gz! za tego fraga.

a wiecie czemu Penthelisea bana ma ?
pisało coś że niby fake name czy coś takiego .
zależy mi na tej informacji bo to był mój PRO 1,5 miesiąca temu
(potem przerwe miałem)
a mój char zabity przez tego typa co chciał "armor or die" od 16 palka to "Inaav"

Fake identity albo cos takiego ale wybronil sie chlopak i spowrotem jest u nas. A i tak na wszelki wypadek nie chwal sie tym ze to twoj Pro poniewaz I Chosen ones i Eternal march bija ludzi protektowanych przez CO i vice versa.

btw. GZ Rosh~ za fraga. Ma ktos od was filmik?

Roshar 11-01-2007 10:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1189643)
Fake identity albo cos takiego ale wybronil sie chlopak i spowrotem jest u nas. A i tak na wszelki wypadek nie chwal sie tym ze to twoj Pro poniewaz I Chosen ones i Eternal march bija ludzi protektowanych przez CO i vice versa.

btw. GZ Rosh~ za fraga. Ma ktos od was filmik?

Sie nie wybronil zalozyl chara o nicku cos w podobie Masakrowiec tylko dal chyba Masakrowiac cos takiego i postaci nie ukryl byla razem z sorcem wiec jak GM widzi ze taki lvl to zrobil ma bana odrazu a mial worninga........
Filmiku nie mamy nie ma sensu krecic 20 sec akcji no moze 25sec i okolo 30 min czekania na logout.

elmo_us 11-01-2007 10:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roshar (Post 1189674)
Sie nie wybronil zalozyl chara o nicku cos w podobie Masakrowiec tylko dal chyba Masakrowiac cos takiego i postaci nie ukryl byla razem z sorcem wiec jak GM widzi ze taki lvl to zrobil ma bana odrazu a mial worninga........
Filmiku nie mamy nie ma sensu krecic 20 sec akcji no moze 25sec i okolo 30 min czekania na logout.

GM nie zobaczyl to vu'xiu badz Binovek go sprzedal, jak zawsze ale co fakt to fakt po kiego huja mu char masakrowiac :O btw

Character Information
Name: Penthelisea
Sex: female
Profession: Master Sorcerer
Level: 115
World: Aldora
Residence: Venore
Guild membership: The Committee of the Eternal March
Last login: Jan 05 2007, 12:47:43 CET
Comment: All I can say that people from the guild im in war with hacked me.Then they made a namefake, and then reported me since some of them are tutors.
That's very low, but hey we're talking about anima and chosen ones.

/ Penthelisea.

Account Status: Premium Account

Nie ma zadnych informacji o tym zeby mial bana, wiec smiem twierdzic ze sie jednak wybronil. Jak dostajesz bana "untill deletation" to dostajesz tego bana na chara ktorym zlamales jakas zasade on zlamal tworzac chara Masakrowiac, skasowal go i odzyskal konto :O. Przynajmniej taka jest teoria jeszcze on-line go nie widzialem, wiec nie moge potwierdzic.

Xarti 11-01-2007 12:50

WITAM.

WCZORAJ BYŁEM ŚWIADKIEM DEDA ELEIKA ROONA (Jan 10 2007, 22:52:03 CET Killed at Level 179 by Nemtor and by Roshar)

"CO" ZACZYNA POWOLI FRAGOWAĆ.

Vacek 11-01-2007 13:36

jest film jak eleik pada? :p

Ojciec Dyrektor 11-01-2007 15:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Didek Boys (Post 1186197)

gdybyśmy nie mieli mózgu to chyba bym teraz tego nie pisał ? (no ale dla niektórych to trudne do zrozumienia jak widać) i powiedz

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Didek Boys (Post 1187734)
Odp 1. Wywniskowalem to potym ze reszta CO huja robi :) 70% fragow Co + Anima i Beasts ma Nemtor wiec nie pierdol mi tu ze Co jest takie zajebiste :)

więc zanim zaczniesz pisać to co wywnioskowałeś przemyśl to 100 razy ;)

i jedyne co Ci powiem to:

ZAMILCZ !!!! BO JUż CIE NIKT NIE CHCE SłUCHAć

Amen.

Roshar 11-01-2007 23:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1189676)
GM nie zobaczyl to vu'xiu badz Binovek go sprzedal, jak zawsze ale co fakt to fakt po kiego huja mu char masakrowiac :O btw

Character Information
Name: Penthelisea
Sex: female
Profession: Master Sorcerer
Level: 115
World: Aldora
Residence: Venore
Guild membership: The Committee of the Eternal March
Last login: Jan 05 2007, 12:47:43 CET
Comment: All I can say that people from the guild im in war with hacked me.Then they made a namefake, and then reported me since some of them are tutors.
That's very low, but hey we're talking about anima and chosen ones.

/ Penthelisea.

Account Status: Premium Account

Nie ma zadnych informacji o tym zeby mial bana, wiec smiem twierdzic ze sie jednak wybronil. Jak dostajesz bana "untill deletation" to dostajesz tego bana na chara ktorym zlamales jakas zasade on zlamal tworzac chara Masakrowiac, skasowal go i odzyskal konto :O. Przynajmniej taka jest teoria jeszcze on-line go nie widzialem, wiec nie moge potwierdzic.

nie ma bo ukryl chara :confused:

Meteon! 12-01-2007 05:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1190073)

i jedyne co Ci powiem to:

ZAMILCZ !!!! BO JUż CIE NIKT NIE CHCE SłUCHAć

Amen.

W Twoich obowiazkach chyba nie lezy zniechecanie uzytkownikow do pisania postow, luz ich zabranianie...

Supporter, ktory dal sie sprowokowac ?:D

Abnis 12-01-2007 06:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1191537)
W Twoich obowiazkach chyba nie lezy zniechecanie uzytkownikow do pisania postow, luz ich zabranianie...

Supporter, ktory dal sie sprowokowac ?:D

On nie zabrania,on tylko prosi...Bardzo dosadnie ; )

HAIL CO !

Crafty Pall 12-01-2007 08:34

@Seraphin Loki

Dokładnie...Penthelisea ukrył chara........... poza tym prawda jest taka, ze zauważylismy ze ma na stronie chara Maskaroiwec i zdecydowalismy sie go zareportowac za name fake. Udalo sie jednak 1 slysze zeby ktos od nas haknal tego typa i mu chara zalozyl predzej by zostal zrookowany jesli ktos by go haknal.....tak mi sie zdaje. Wczesniej tez mial ofensive statement ostry za ktory by mogl dostac bana ale go wykasowal to zalozyl name fake. Prawda taka ze typ nie mysli nie wiem ile mial lat prawda ze bez powodu go nie skasowali.

Ojciec Dyrektor 12-01-2007 09:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abnis (Post 1191544)
On nie zabrania,on tylko prosi...Bardzo dosadnie ; )

HAIL CO !

Jezusie przynajmniej cześć osób rozumiała co chciałem przez to powiedzieć ...

"... a na ziemi pokój ludziom dobrej woli ..." - CZYTAJCIE Z ZROZUMIECIE :)

elmo_us 12-01-2007 11:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Crafty Pall (Post 1191598)
@Seraphin Loki

Dokładnie...Penthelisea ukrył chara........... poza tym prawda jest taka, ze zauważylismy ze ma na stronie chara Maskaroiwec i zdecydowalismy sie go zareportowac za name fake. Udalo sie jednak 1 slysze zeby ktos od nas haknal tego typa i mu chara zalozyl predzej by zostal zrookowany jesli ktos by go haknal.....tak mi sie zdaje. Wczesniej tez mial ofensive statement ostry za ktory by mogl dostac bana ale go wykasowal to zalozyl name fake. Prawda taka ze typ nie mysli nie wiem ile mial lat prawda ze bez powodu go nie skasowali.

A kto tu kurwa mowi ze go hackneli :O??

Crafty Pall 12-01-2007 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1191674)
A kto tu kurwa mowi ze go hackneli :O??

Na stronce w comment sobie wpisal ze haknela go gildia z ktora jest w wojnie :> bynajmniej mial taki coment kilka dni temu :)

roXen 12-01-2007 18:34

Cytuj:

hahaahhahhaha !!!! jak zobaczyłem ten tekst to się rozłożyłem. Założe się że jak pisałeś " Kiperlana " to mało klocka nie zrobiłes. Myslisz ze Nemtor dałby sam rade Kiperlanie ? nie pomagało mu wiele osób. Natomiast paladyn praktycznie działał w pojedynke i prawie z wami wygrał

~ HAIL BLACK WINDOW

Bardzo ładny text.

btw.
Black WiNdow Muahahha..... -.- !!!!

Abnis 12-01-2007 21:36

Czarne Okna były najpotężniejszą guild na Aldorze...Czarne Wdowy to przy nich nic !!! <ironia> <sarkazm>

Jinikao 12-01-2007 21:45

Moze on wychwala czarne okna zamiast czarnych wdów xDD

Abnis 12-01-2007 21:57

@Up
Hmm...Trafne spostrzeżenie ; )

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:44.